Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Reagujte smireno, skloni ste nepromišljenim postupcima zbog kojih komplikujete odnose. Ne namećite svoj stav, jer se vaše mišljenje neće čuti. Istovremeno, ne komentarišite ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali.

 BIK

Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena.

BLIZANCI

Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi.

RAK

Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete a time odagnati i napetost koja vas muči.

LAV

Trudite se da se predstavite ozbiljniji i zreliji nego što zaista jeste. Ne potencirajte tuđe stavove jer nisu potekli od vas pa ne biste umeli ni da ih dokažete. Držite se svog mišljenja jer njega uvek možete da branite, čak i onda kada niste u pravu.

DEVICA

Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se nalazite još uvek na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

VAGA

Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim vestima. Savet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, zasada, stabilna.

ŠKORPIJA

Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi mogu vam biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u početku.

STRELAC

Stiže vam iznenađenje od partnera. Odličan je trenutak da zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju.

JARAC

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže vam olakšanje i jaka moralna podrška od strane starijeg člana porodice.

VODOLIJA

Dan nije povoljan za pokretanje novih poslova jer slede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se ni u diskusije i rasprave jer vam prete da prerastu u žestoku svađu iz koje vi možete izvući deblji kraj. Mir potražite uz dobar film ili knjigu.

RIBE

Šta god da započnete završiće se haosom. Za vas je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga proverite.

nezavisne.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori