Koji znak će ostvariti dobre poslovne kontakte, a koga će mučiti glavobolja i scrpljenost saznajte u horoskopu...

OVAN

Ovaj dan je dobar za sve poslovne pregovore. Mnogi Ovnovi će imati uspeha u rešavanju nekih finasijskih pitanja. U toku dana zaljubljeni pripadnici ovoga znaka mogu dobiti poziv za viđanje.

BIK

Danas napokon dolazi preko potrebno olakšanje za pripadnike ovoga znaka. Neke radosne vesti im mogu popraviti raspoloženje i staviti im osmeh na lice. Pred kraj dana mogu se čuti sa nekim dragim prijateljem, koji će ih nasmejati i razveseliti.

BLIZANCI

Mnogi Blizanci će danas imati super dan. Posao bi trebao da ide lepo. Takođe mnogi mogu imati dobru zaradu. Ovaj dan je odličan za organizaciju i završavanje svih poslovnih obaveza. Naručito će uspeha imati osobe čiji je posao povezan sa uniformom ili prodajom garderobe.

RAK

Rakovi se danas mogu součiti sa ispitivanjem od strane poznanika. Neko u koga imaju poverenja im može postaviti veoma čudno pitanje, što ih lako može zbuniti. Ovaj dan je dobar za opuštanje i relaksaciju.

LAV

Lavovi danas mogu očekivati poruku od jedne veoma ugledne osobe. Trebali bi da obrate pažnju na informacije koje će tada dobiti, jer će one biti ključne za dalji posao.

DEVICA

Device u toku današnjeg dana mogu ostvariti dobre poslovne kontakte. Mnogi pripadnici ovoga znaka će biti veoma inspirativni, i drugi ljudi će pohvaliti njihovo zalaganje i trud. Pred kraj dana mogu očekivati lepu komunikaciju sa osobom do koje im je veoma stalo.

VAGA

Vage se danas mogu suočiti sa zastojima i čekanjem na svakom koraku. Posebno bi trebale da obrate pažnju na svoju decu, i na to što im oni žele poručiti. U drugoj polovini dana ih može mučiti glavobolja i iscrpljenost.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovoga znaka danas mogu čeznuti za emotivnom pažnjom. Na žalost mnoge Škorpije neće imati kontakt sa osobom do koje im je stalo. Trebale bi da preispitaju svoj ponos i da spuste loptu.

STRELAC

U toku današnjeg dana Strelčevi će zračiti pozitivnom energijom. Biće puni elana i sa lakoćom će završavati sve svoje obaveze. Mnogi pripadnici ovoga znaka mogu dobiti komplimente od strane mlađeg muškarca.

JARAC

Jarčevi danas mogu biti u dilemi. U slučaju da trebaju izabrati između dve strane, bilo bi dobro da izaberu racionalno, a ne emotivno. Na poslovnom planu može doći do manjeg zastoja.

VODOLIJA

Pripadnici ovoga znaka danas mogu imati iznenadne poslovne prilike. Nadređeni ih mogu pohvaliti za dobro obavljanje posla. U drugoj polovini dana mogu dobiti poziv od starije muške osobe.

RIBE

Ovaj dan je veoma dobar za pripadnike ovoga znaka. Na poslu će se najverovatnije lepo slagati sa kolegama. Mnogi pripadnici ovoga znaka će se danas susresti sa osobom koja im je veoma draga i bitna.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori