Sve je krenulo predivno, a onda se voljena osoba samo okrenula i otišla? Da li znate da su pojedini znaci horoskopa bukvalno alergični na neke stvari?

OVAN

Posesivnost. Ovan ne može podneti posesivnost partnera jer je izrazito nezavisan i želi imati svoj vlastiti život izvan vašeg odnosa.

Takođe, on želi svoj prostor i svoju slobodu i neće tolerisati nekoga ko ga guši, čak i ako ga guši ljubavlju.

BIK

Nepoštovanje. Previše je ponosan i ima izuzetno visoke standarde, tako da svatko ko ga ne poštuje, biće izbačen iz njegovog života.

Bez obzira na to koliko vas voli, nikada vas neće gledati isto, ako mu ikad, čak i u šali, pokažete nepoštovanje.

BLIZANCI

Rezervisanost. Blizanac ne može biti s nekim ko nije društven, jer on žudi za aktivnim društvenim životom.

Blizanac ima puno prijatelja i poznanika i treba mu partner koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska.

RAK

Zatvorenost. Rak ne možete biti s nekim ko je rezerviran i skriva stvari. Oni su emocionalni i intuitivni i žele biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena. Ne vole skrivanja, smatraju da ako se im se partner ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

LAV

Sramežljivost. Lav je uvek u centru pažnje, samouveren i želi partnera koji će na neki način pružati izazov.

Ako je s nekim ko je sramežljiv i rezervisan, pomisliće da nema uzbuđenja u vezi, njemu je potrebna osoba koja ima smjelosti.

DEVICA

Neambicioznost. Devicama je bitna karijera i uspeh. Žele partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata njene ciljeve i snove, ali takođe  ima i svoje vlastite.

Ako je Devica s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek će osećati kao da nešto veliko nedostaje u toj vezi i u svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu Device žele razgovarati.

VAGA

Negativnost. Vaga je pozitivna osoba i uvek misli kako je sutra bolji dan. Zato ne može podneti negativnog  ili dramatičnog partnera.

Vole biti okružene dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja crpi energiju za Vage ne dolazi u obzir.

ŠKORPIJA

Laganje. Možete prihvati sve partnerove mane osim laganja. Laganje za Škorpiju znači kraj veze i to je  verovatno najbrži način da je izgubite – čak i ako je to samo "bela laž".

Škorpije cene iskrenost i transparentnost i nikada neće oprostiti svom partneru laž.

STRELAC

Lenjost. Ne može biti s lenjom osobom, Strelac je uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom, a ako partner ne drži korak, verovatno će i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje.

Dakle,Strelcu treba neko ko je energičan kako bi upotpunio svoj brzi način života.

JARAC

Neodgovornost. Jarac ne može biti s nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim ko ne zna što želi. Jarac zna šta želi i uvek to i dobije.

Zato nikada neće trpeti neodgovornog partnera, jer će uvek osećati kao da je on ta osoba koja se brine za oboje.

VODOLIJA

Praktičnost. Kako Vodolija može govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada ima pored sebe realnog  partnera? Vodolije su nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni ljudi i ne mogu biti s nekim pragmatičnim.

RIBE

Neosetljivost. Ribe su vrlo osetljive i emocionalne, čak i ako pokušavaju prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za njihove osećaje je dovoljno dobar razlog odu.

Ne mogu biti s nekim ko je sebičan, treba im neko ko ima veliko srce.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori