Saznajte kakvi vas izazovi očekuju u poslu, a kakvi u ljubavi, smeši li vam se napredak na radnom mestu ili fatalna avantura, da li ćete biti zdravi i na šta najviše da obratite pažnju.

OVAN

Ljubav

U životu svakog od nas postoje manje romantični dani, a ako je prvi u mesecu takav, ne očajavajte. Radite svoj posao, birajte laganiji tempo, a već 2, 3. i 4. juna uživaćete u sasvim drugačijem raspoloženju. I čini se da će vam se pridružiti neko vrlo zanimljiv. Strah i ranjivost mogući su 10. i 11. juna, a već 15. i 16. bićete opušteniji. Pravo vreme da nekoga pozovete na sastanak je 25. jun, za posebno romantičan izlazak birajte 30.

Posao

Ne možete uvek svakoga spasavati i rešavati sve probleme. Ako i dalje budete izigravali superheroja, sagorećete. Nađite sat vremena dnevno za sebe. Odlične vesti očekuju vas 2, 3. i 4. juna. Kratko predahnite 27. jer ćete već 30. početi nešto novo.

Zdravlje

Od 1. počnite da vežbate, što će vam, pored dobrog izgleda, doneti i jako samopouzdanje. Oko 5. juna poradite i na mentalnom jačanju, a 30. jun povoljan je za vežbanje udvoje.

BIK

Ljubav

Ne zaboravite, za uspešan odnos dvoje ljudi ključna je komunikacija. Iznesite svoja razmišljanja 10. i 11. juna, a najbolji dani za uživanje u romantici su 15. i 16. jun. Tople dane iskoristite kao poziv za zoološki vrt, akva-park, uživanje na suncu sa partnerom ili budućim partnerom...

Posao

Prestanite da sami realizujete sve što se tiče vaših poslovnih projekata. Prepustite nešto i svojim kolegama. Budite deo tima. Niko ne čita vaše misli, pa ako ste nezadovoljni nečim, razgovarajte s kolegama 10. i 11. Vaš tim najbolje rezultate pokazaće 27, 28. i 29. juna.

Zdravlje

Ako preskačete redovan fitnes raspored, zapitajte se zašto to činite. I ne krivite sebe odmah, možda vas trenutna aktivnost jednostavno ne inspiriše. U tom slučaju, eksperimentišite. Kada pronađete ono što vam prija, redovno vežbajte.

BLIZANCI

Ljubav

Da li sanjate o malom tropskom ostrvu sa palmama i sitnim peskom na kome uživate sa voljenom osobom? Taj važni romantični sastanak očekuje vas 7, 8. ili 9. juna. Uživajte i ne brinite se o novcu. I ako ga ne budete imali, možete da šetate po gradu i tako upoznate osobu do koje vam može biti veoma stalo.

Posao

Ako se pitate da li da prihvatite važan poslovni projekat, izađite na svež vazduh, neka vam se misli razbistre, pa onda saopštite kolegama odluku. Dobre vesti u vezi sa poslom obradovaće vas 7, 8. i 9. juna. Ne odustajte, imate kvalitetne ideje.

Zdravlje

Vaša rekreacija ne treba da bude rutina. Pronađite nešto što će biti vaš hobi: tenis, košarka, fudbal... A možda vam je potrebno i nešto sasvim drugačije: akupunktura, ajurveda, masaža? Probajte sve što vas zanima.

RAK

Ljubav

Ovo je vrlo specifičan mesec za vas. Ako ste već duže vreme u stabilnoj, zdravoj vezi, pravi je trenutak da odete pred matičara. Međutim, ukoliko je veza ili brak na klimavim nogama, moraćete da odlučite da li ste spremni da pravite kompromise i žrtvujete se zbog svog partnera. Vreme odluke će biti oko 15. juna.

Posao

Pred vama je mesec u kom ćete morati dobro da se potrudite kako biste stigli da uradite sve ono što ste planirali. Uz svoj redovni posao, koga će ovog meseca biti više nego obično, moraćete da rešavate porodične probleme.Ukoliko nemate posao, sasvim je izvesno da ćete posle 18. juna dobiti fenomenalnu priliku.

Zdravlje

Zdravlje vam je na prvi pogled solidno, ali samo zato što vešto prikrivate emotivnu minus fazu. Moguća je manja kriza oko 20. juna.

LAV

Ljubav

Ovog meseca vam ljubav neće biti prioritet, ali će se ipak dešavati mnogo toga. Ukoliko vam brak ili veza nisu na stabilnim nogama, mogli biste 12. juna da se posvađate s partnerom zbog sitnice i odlučite da svako ode na svoju stranu. Ako ste sami, tako će i biti do kraja meseca.

Posao

Za vas bi ovaj mesec trebalo da bude jedan od uspešnijih kad su u pitanju posao i novac. Ukoliko se ne bavite nečim profitabilnim i nemate načina da dobijte veći novac, igrajte igre na sreću posle 20. juna, pa proverite da li ste ovog meseca Fortunin miljenik.

Zdravlje

Pošto biste u ovom periodu mogli da budite vrlo žustri, čuvajte srce i krvne sudove, naročito posle 10. avgusta. Često proveravajte krvni pritisak i ne dozvolite da vas neke nebitne osobe ili događaji izvedu iz takta. Besom nećete ojačati zdravlje.

DEVICA

Ljubav

Ako ste slobodni, oko 15. juna biste mogli ozbiljno da se zaljubite i to u osobu s kojom imate zajedničku prošlost. Ukoliko ste u braku, potrudite se da više razumete partnera i da mu ne prebacujete svaku sitnicu, a on će to i te kako umeti da ceni.

Posao

Većina vaših aktivnosti vrteće se oko posla, a do kraja meseca ćete znati na čemu ste pa ćete rešiti svoj poslovni status. Budite vredni i postići ćete više nego što očekujete. Onim što radite vi popravljate imidž u očima šefova, koji će vam sigurno dati neku odgovorniju i bolje plaćenu poziciju. Novca će biti više, ali od narednog meseca.

Zdravlje

Trebaće vam kondicija, a ako je namate, onda bi bilo dobro da svakog dana džogirate i poboljšate svoje zdravstveno stanje. Ako se fizički aktivirate, bićete zdravi.

VAGA

Ljubav

Ako ne budete u stanju da rešavate bilo kakav problem u vezi početkom juna, ostavite raspravu za neke bolje dane. Umesto toga, sagledajte dobre strane odnosa s partnerom. Vage samci će početkom meseca iskusiti nekoliko romantičnih trenutaka, a one u vezi čekaće ih do 17. i uživaće u njima.

Posao

Nemojte da potrošite majsku zaradu početkom juna na nešto što vam nije neophodno jer ćete do kraja meseca ozbiljno grcati zbog toga. Sredinom meseca kolege će vas baciti u zasenak, ali držite se po strani, iako vam neće biti lako. Zablistaćete već oko 26. fenomenalnim idejama.

Zdravlje

Mučiće vas sitni problemi, koje lako možete izbeći rekreacijom. Recimo, vrat vam se neće ukočiti ako budete radili vežbe istezanja... Krajem meseca obratite pažnju na ishranu, ako preterate, mučiće vas želudac danima.

ŠKORPIJA

Ljubav

Početkom meseca posvetićete se odnosu s partnerom. Bićete prepuni ideja kako da zajedno provedete vreme, činićete sve da vam bude što lepše i udobnije. Ako ste sami, konačno ćete skupiti hrabrost da se raspitate o nekom ko vam se dopada mesecima. Dobri dani za upoznavanje su 5. i 6. jun. Oko 10. juna radiće vam intuicija i uspećete da predvidite mini-oluju koja dolazi.

Posao

Od prvog dana juna ići ćete s takvom radošću na posao kakvu dugo niste osetili, a sve zahvaljujući tome što ste u kreativnom zanosu. Jedino će vas kočiti fizički umor da ne zablistate do maksimuma. Odlične vesti čućete 19. ili 20.

Zdravlje

Moraćete više da se pozabavite kondicijom i samim načinom na koji dolazite do nje. Ništa ne može preko noći i za pet minuta. Radite i na pozitivnijem pogledu na život, crne misli na duže staze opterećuju i utiču na zdravlje.

STRELAC

Ljubav

Prvih dana juna izgledaćete skroz izgubljeno, a razlog tome je što će vam neko apsolutno i na duge staze ukrasti srce. Ko god da vas zavede, biće baš ozbiljno. I potrajaće. Uživajte, zabavljajte se, nije vam ovako dugo bilo.

Posao

Ne iscrpljujte se i ne preterujte s poslom. Kad ste umorni, lošije radite, to je svima jasno osim vama. Ništa nećete postići tolikim forsiranjem. Bolje se pritajite početkom meseca kako biste zablistali oko 10. i digli kolege na noge. Sredinom meseca uspešno ćete se izboriti s velikim izazovom.

Zdravlje

Čim osetite da vam se spava uveče, lezite, pa bilo to i u devet. Jedite redovno, ne preskačite obroke da vas ne bi mučila probava. Probajte da se skinete sa slatkiša, koje proždirete kad god niste pri sebi. Pankreas vam je slaba tačka i ne opterećujte ga bez potrebe.

JARAC

Ljubav

Ukoliko ste sami, novu ljubav biste mogli da pronađete već početkom meseca. Ovaj period je idealan za započinjanje svega novog što želite da vam traje, pa i ljubav. Problem bi mogli da imaju oni u vezi ili braku zato što se teško prilagođavaju i ne pristaju na kompromise, a to je neophodno da bi veza bila lepa i romantična.

Posao

Od 9. juna, pa nadalje, prihvatite borbu za što bolju poslovnu poziciju. Neki bi mogli da pređu na bolje radno mesto, pa bilo bi idealno da se to desi između 10. i 20. juna, jer bi kraj meseca mogao da vam donese komplikacije. Vrh ka kom idete još je daleko, ali ni put do njega neće biti loš.

Zdravlje

Tokom ovog meseca bi trebalo da budete zdravi kao dren. Ukoliko ste i imali neki probem krajem prošle godine, od 15. juna će krenuti nabolje.

VODOLIJA

Ljubav

Ljubav

Pitanje je da li ćete u junu imati vremena za ljubav i ostala zadovoljstva. Moguće je da će zato zahladneti odnosi sa partnerom. Ne obazirite se na sitne provokacije i znajte da je sve prolazno, pa čak i nezadovoljstvo vašeg partnera.

Posao

Mogli biste da proživite najneobičniji jun u životu. Zaradićete više nego do sada, a krajem meseca biste kao nagradu za savestan odnos prema poslu mogli da dobijete unapređenje. Ako niste zaposleni, uskoro će vam se sreća osmehnuti. Od onoga što uradite u junu zavisiće ostatak godine.

Zdravlje

Ovaj mesec može da bude problematičan za zdravlje posebno ako patite od neke hronične bolesti. Važno je samo da vodite računa o sebi i da ne preskačete terapiju. Kad god možete, idite u duge šetnje.

RIBE

Ljubav

Ljubav je oblast koja bi u ovom periodu mogla malo da škripi. Ovo nije idealan mesec za odlazak pred matičara ili početak zajedničkog života. Ako ste u braku, oko 5. juna mogli biste da se ozbiljno posvađate s partnerom, što će vas naterati da razmislite o budućnosti vaše veze ili braka.

Posao

Moguće je da ste prešli u novu firmu ili na novo radno mesto i da ste i dalje u procesu dokazivanja na poslu. Izvesno je da ćete radite više, a to će vam oduzeti vreme koje ste želeli da provedete sa porodicom ili prijateljima. Kroz prihvatanje odgovornosti i verovanje da ste jako bitni i značajni, ulepšavate predstojeće dane na poslu, a ujedno i otvarate mogućnosti za napredovanje.

Zdravlje

Nepotrebnom brigom ćete zakomplikovati život. Moguće je da će vas sredinom meseca mučiti melanholija. Rešite se strahova, bićete kao novi.

zenskikutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori