Ako ste rođeni između 22. rujna i 23. listopada, stavite slavljeničku kapu na glavu jer biste trebali slaviti. Zašto? Zato što ste Vaga, član elitne grupe koja je crtu iznad ostalih.

Vaga je jedini znak zodijaka kojeg predstavlja neživi objekt, što dokazuje da je svatko tko je rođen u tom vremenskom okviru nevjerojatno jedinstvena osoba. To su tako posebne osobe da je teško opisati riječima… ali to ne znači da nećemo pokušati!

Evo osam kvaliteta Vage koje bi svi ostali trebali oponašati.

1. Autentična je

Vage su uvijek iskrene prema sebi i prema svima oko sebe. Stara izreka kaže: “Vuk ne gubi svoje snove zbog mišljenja jedne ovce”, a taj znak drži se toga.

One bi radije da ih mrze zbog onoga što jesu nego da ih vole zbog onoga što nisu. One se neće slomiti pod pritiskom drugih ljudi ili ustuknuti pred tuđim mišljenjem.

2. Kreativna je

Vage su doista kreativne i umjetničke duše, imaju oko za lijepo, bilo da se radi o stvarima ili ljudima.

One vole sve što je luksuzno i ​​elegantno, ali i znaju razmišljati izvan okvira kako bi se dobro zabavile.

 

3. Suosjećajne su

Kao jedan od najsuosjećajnijih znakova zodijaka, ovaj zračni znak je izvrstan slušatelj i ponudit će vam rame za plakanje.

Njihova suosjećajna priroda uvijek će se pokazati kada vam je potrebna emocionalna podrška, što ih čini iznimno pouzdanim prijateljima ili partnerima.

4. Diplomatična je

Vaga cijeni mir i sklad prije svega. Dok prezire sukob, zna kako poslati poruku na miran način.

Ovaj znak ima jedinstvene vještine rješavanja problema i zna kako raspršiti napetost oko sebe.

5. Misaona je i inteligentna

Kao što je već rečeno, Vage su kreativni mislioci i vole raspravljati. One vole intelektualne razgovore i imaju sposobnost razmišljanja na nevjerojatno kritičan, logičan i racionalan način.

Ovaj zračni znak je najsretniji kad razgovara s nekim tko je na istoj valnoj dužini.

 

6. Pune su ljubavi

Suprotno popularnom mišljenju, Vage su individue prepune ljubavi. Dok mogu djelovati hladno ili distancirano u odnosima, one će premjestiti planine za one koje vole.

One imaju tendenciju staviti druge na prvo mjesto i bit će vam vjerne u dobru i u zlu.

7. Optimistične su

Ponekad je teško biti optimističan u životu, ali Vaga uvijek smatra da je njihova čaša napola puna. One su pozitivni pojedinci koji jako cijene ljubazne geste i sposobne su pronaći dobro gotovo u svemu.

Ne samo da vjeruju da mogu učiniti sve što im padne na pamet, već vjeruju da i vi to možete.

 

8. Društvene su

Vage su izuzetno društvena bića. One se dobro zabavljaju gdje god idu i mogu osvojiti svakoga sa svojim šarmom i prirodno urođenom karizmom.

One mogu začiniti svaku društvenu situaciju i mogu ukloniti bilo kakvu neugodnu situaciju u sekundi.

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori