Ovnovi imaju problem sa plućima, Rakove očekuje romantična atmosfera.

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati neke sitne obaveze, koje lako završavate u prolazu. Bez većih poslovnih promena danas. Nedelja je i imate priliku da uživate u vikendu, bez stresova.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv period za polje ljubavi. Moguće je da imate dva udvarača ili se dvoumite između nekoliko njih. Trebaće vam neko vreme da odlučite koga želite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima ili učestali kašalj, otežanja pri disanju i tome sl. Obavezno se javite lekaru. Izbegavajte maksimalno cigarete i duvanski dim koji su jako štetni za vas.

BIK

POSAO: Pred vama su manji troškovi ali vas to neće previše poremetiti. Nemojte da podležete bilo kakvim rizicima. Pokušajte da se danas uzdržavate od bilo kakvih većih transakcija.

LJUBAV: Dobijate malo više energije i samopouzdanja, spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom planu. Poznanstvo vam dolazi preko posla. Bićete prvo iznenađeni ljubavnom ponudom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta ili drugačiji režim ishrane, pogotovo ako imate probleme sa viškom kilograma. Moguće je da je sada došlo krajnje vreme da pravite neke promene.

BLIZANCI

POSAO: Brzopleto reagujete i odluke ne donosite promišljeno, već na bazi intuicije. Ipak, nećete imati poslovnih problema. Sve što vam sada izgleda kao neka veća pretnja, kasnije će se lakše prevazići.

LJUBAV: Spremni ste za velike promene kada je u pitanju ljubav. Samo je prvo važno da budete sigurni u ono što želite. Ako imate partnera uverite se da se nečete kajati nakon što odete od njega.

ZDRAVLJE: Pospani ste i umorni. Potrebno je da izdvojite više vremena kako biste se odmorili i regenerisali od napornog perioda koji je iza vas. Dajte sebi vremena kako bi se sredili.

RAK

POSAO: Pred vama je povoljan dan u kom nećete imati previše obaveza. Vikend je tu, pa se potrudite damalo i uživate! Ne mora sve da vam se vrti oko posla provedite malo vremena sa porodicom.

LJUBAV: Očekuje vas veoma romantična atmosfera sa osobom koja vam se dopada. Osvojićete je lakše nego što ste mislili. Možete da se nadate jako lepim emotivnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija ili vežbe disanja. Na neki način svaka tehnika umirivanja bi mogla da vam prija. Uradite sve ono što je do vas kako biste napravili ugođaj sebi.

LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete biti preterano usmereni na društvene aktivnosti, posao vam nije sada prioritet. Uspećete da se odmorite i opustite tokom nedeljnog dana. Nećete imati opterećenja.

LJUBAV: Opušteni ste, nonšalantni i prirodni, pa imate brojne obožavatelje. Pred vama je zanimljiv period u kom ćete imati prilike za flert. Opustite se i uživajte u zanimljivim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Nema naznaka za probleme. Zdravlje vam je sasvim dobro. Možete da očekujete da ćete imati puno lepih trenutaka danas i da ćete biti okruženi pozitivnim ljudima.

DEVICA

POSAO: Taman završite jedan posao, vaši nadređeni vam dodele neki drugi. Potrudićete se da sve stignete u zadatom roku. Iako je nedelja imate mnogo obaveza i posvećeni ste svom poslu.

LJUBAV: Otvoreni ste prema voljenoj osobi i nemate šta da krijete. Vaš stav je- uzmi ili ostavi. Ne želite da glumite nešto što niste. Moguće je da ponekad delujete preterano hladno ali ne možete protiv sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi sada mogli da budu prilično osetljivi. Skloni ste problemima vezanim za karijes. Posetite stomatologa radi redovne kontrole, što pre...

VAGA

POSAO: Dolazi vam novi nalet pozitivne energije koji možete da usmerite u svoj posao i da budete veoma produktivni. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti pozitivan.

LJUBAV: Iako vam stanje na ovom planu nije bilo idealno u proteklom periodu, ne gubite nadu i priželjkujete nova dešavanja! Spremni ste da poklonite svoje srce na dlanu kada se pojavi prava osoba.

ZDRAVLJE: Nađite dovoljno vremena za rekreaciju. Potreban vam je neki vid fizičke aktivnosti kako biste se bolje osećali. Pasivnost vam sada ne prija i zato je važno da budete u pokretu.

ŠKORPIJA

POSAO: Promene i manje oscilacije na polju finansija vas ne mogu iznenaditi ni zabrinuti. Spremni ste na sve! Imate rezervni plan za svaki scenario i ničega se ne plašite.

LJUBAV: Iako pokušavate to da prikrijete, manje nesigurnosti koje imate izlaze na videlo. Smanjite svoju ljubomoru. Voljena osoba bi mogla loše da reaguje na vaše kritike.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su mogući kod vas jer vam je to i generalna slaba tačka. Ukoliko primetite veće tegobe, javite se lekaru radi saveta i pregleda.

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite poslovima vezanim za administraciju. Ide vam od ruke i komunikacija sa ljudima. U svakom slučaju manji poslovni uspeh biste mogli da ostvarite.

LJUBAV: Neposredni ste, otvoreni, imate dobar smisao za humor i lako možete osvojiti osobu koja vam se dopada! Možete da očekujete generalno dobar dan na ovom polju. Sve vam ide od ruke.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Osećate se jako dobro u svojoj koži i niste opterećeni sa bilo čim. Možete da se nadate da će vam se mnogi problemi ublažiti.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite duplim poslom, očekuje vas veoma naporan dan. Imate utisak da su se obaveze učetvorostručile. Moguće je da nemate slobodnog vremena skoro ni malo.

LJUBAV: Imate manjak samopouzdanja na kom morate da poradite. Potrebno je da shvatite koliko vredite i da počnete da se ponašate u skladu sa tim. Treba vam vreme da se emotivno regenerišete.

ZDRAVLJE: Dolazi do poboljšanja na polju zdravlja kod vas. Postepeno se osećate sve bolje i bolje i verujete u pozitivan ishod. Možete da računate na pozitivne i korisne lekarske savete.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas opušten dan u kom vam posao neće predstavljati ni najmanju brigu. Imate priliku za uživanje! Iskoristićete vikend maksimalno i dobro ćete se osećati u svom okruženju.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma zanimljivim dešavanjima na polju emocija! Pred vama je nova ljubav koja će vas potpuno promeniti. Ukoliko imate partnera, sa njim se odlično slažete.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom planu vas očekuje. Ni jedna briga ne postoji. Maksimalno ćete se opustiti. Puni ste pozitivne energije koju veoma lako prenosite na ljude oko sebe.

RIBE

POSAO: Ukoliko planirate da pokrenete posao ili da radite od kuće, današnji dan vam je veoma povoljan za to. Možete da očekujete neki manji uspeh ili dobitak na poslovnom planu.

LJUBAV: Pozvaćete osobu koja vam se dopada u zajednički izlazak i prirediti joj lepo iznenađenje. Povoljan je dan i za zauzete. Sa voljenom osobom uživate u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Uspešno ste regulisali ishranu i rezultati toga se vide već. Možete da očekujete da ćete se dosta bolje osećati, da ćete imati više energije i biti spremniji za sve nego pre.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori