Hoće li zvijezde danas biti na vašoj strani? Šta vas očekuje u ljubavi, na poslu i kakvo će vam biti zdravlje?

Ovan

Vaša kreativnost će danas biti naglašena, pa bi bilo dobro da je iskoristite na slikanje ili pisanje. Ako usljed obaveza nemate vremena za to, makar nađite malo vremena da se posvetite sebi, kako biste se opustili. Čas joge ili neke druge vježbe nisu loša ideja. Veče je povoljno za druženje sa bliskim osobama.

Bik

Danas biste najradije željeli da odete negdje gdje nema nikoga i budete potpuno sami. Okrenuti ste sebi i svojoj duhovnosti. Vjerovatno nećete biti ni previše produktivni na poslu. Nemojte se nervirati. Nađite način da se opustite i slušajte svoje srce. Možda ćete u tim časovima samoće otkriti nešto novo i bitno.

Blizanci

Danas ćete se dokazati na poslu i vjerovatno dobiti mogućnost da napredujete u karijeri. Vaš intelekt i komunikacione vještine će vam poslužiti više nego obično. Ako dobijete ponudu, ma koliko ona djelovala komplikovano, prihvatite je. Svaki trud se isplati. Uskoro bi sve vaše želje mogle biti ispunjene.

Rak

Usresredite se danas na svoju karijeru. Edukujte se i proširite svoje vidike. Idite na seminar ili upišite neki jezik koji bi vam kasnije mogao biti od značaja. Vaša mašta i kreativnost će biti na zavidnom nivou. Ako radite neku kreativnu vrstu posla, očekujte interesantan i produktivan dan. Imajte povjerenja u sebe.

Lav

Vi u principu nemate običaj da veliku važnost pridajete snovima, ali san koji budete sanjali bi vas mogao prestraviti. Ako se to dogodi, zapišite na papire sve čega se sjećate i razgovarajte o tome sa nekim prijateljem koji vas razumije i koji vam se neće smijati. Protumačite svoj san. Moguća je nova lijepa vijest.

Djevica

Vi ste veoma sposobni da okolinu ubijedite u svoje mišljenje. Danas ćete ovu vještinu morati da upotrebite u odbranu nekoga koje slabiji od vas i suprotstavite se većem broju ljudi. Vodite računa da time ne naudite sebi ili povredite nekoga kome je stalo do vas. Borite se da postignete makar jedan bitan cilj.

Vaga

Nemojte biti iznenađeni ako primijetite da vas danas prati iznenadna sreća, već je iskoristite na ono što želite da ostvarite. Pred vama je dan pun mogućnosti. Bilo da se radi o poslu ili ljubavi, povoljan vjetar će vam duvati u leđa. Najvažnije je da ostanete svoji i svoju radost podijelite sa ljudima koje volite.

Škorpija

Vi uglavno imate bistar um i brzo razmišljate. Danas će, međutim, ova osobina biti pomalo uspavana. Nemojte da vas to deprimira. Vama je potrebno vrijeme za relaksaciju i odmor. Izazove izbjegavajte, kako ne biste bili poraženi. Dan je povoljan za duhovne aktivnosti i relaksaciju. Sutra ćete ponovo biti ratnik.

Strijelac

Slobodan dan je upravo ono sto vam je neophodno. Pokušajte da se odmorite. Provedite vrijeme uz dobru klnjigu ili sa voljenom osobom negdje u prirodi. Ako želite da se družite sa nekim prijateljem koji vas relaksira, ni to nije loša ideja. Ako morate da idete na posao, nemojte donositi nikakve važne odluke.

Jarac

Danas očekujte dan pun kontakata sa prijateljima, rodbinom ili poslovnim partnerima. Mogli biste biti pozvani na neki interesantan skup ili zabavu. Budite nasmijani i vedri, jer je vrlo moguće da ćete ostvariti značajno poznanstvo kada je vaš posao i lični napredak u pitanju. Emotivi napredak dolazi skroz spontano.

Vodolija

Vi imate istančan ukus i bistar um koji vam daju moć u svim životnim situacijama. Svi znaci ukazuju da vaša karijera ide uzlaznom putanjom i finansijski napredak je gotovo zagarantovan. Ako još imate i partnera sa kojim možete da podijelite sve to, budite svjesni da ste bagosloveni. Priuštite sebi mali predah.

Ribe

Danas će vaše mentalne sposobnosti biti posebno naglašene. Vaš mozak je veoma brz i komunikacione sposobnosti su izražene. Ako imate osjećaj da možete da uradite bilo šta, vjerujte da zaista i jeste tako. Iskoristite ovo vrijeme da riješite zadatak na poslu koji već dugo odlažete. Moguća svađa sa kolegama.

stil.kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori