Lavovima nejasno šta partner želi od njih, ovnovi moraju da se naspavaju...

OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljan period ako se bavite nekim poslom koji je na bilo koji način povezan sa nošenjem uniforme ili nekom hijerarhijom u kojoj se traži ozbiljna disciplina i posvećenost.

LJUBAV: Moguće je da ste veoma motivni i da vam je važno da sa voljenom osobom provodite dovoljno vremena kako biste se osećali sigurno i voljeno. Ne prija vam samoća danas.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Veoma ste umorni i osećate se malaksalo. Nemojte danas da se forsirate niti da se previše umarate, potrudite se da vodite što mirniji tempo.

BIK

POSAO: Oslanjate se na svoje saradnike jer verujete u njihovu dobru prirodu. Očekuje vas period u kojem generalno možete da imate dobre odnose sa poslovnim okruženjem.

LJUBAV: Voljena osoba smatra da ste nekako misteriozni i da ste se povukli u sebe. Zapravo vam je potrebno samo malo vremena koje ćete provesti odvojeno. Distanca vam prija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete generalno pozitivan dan tokom kojeg ćete u sebi imati dovoljno energije za sve što želite.

BLIZANCI

POSAO: Nemate najbolji odnos sa svojim nadređenima. Deluje vam da se neke stvari kriju od vas ili da niste dovoljno upućeni u sve što se dešava u vašem okruženju. Nemojte da verujete glasinama.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna osoba o kojoj ne znate mnogo. Posmatrate je iz daljine i pitate se kako da joj priđete. Pred vama je zanimljiv period za flert i nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu problematični u narednom periodu. Posetite stomatologa na vreme i posvetite se redovnoj i pravilnoj higijeni usne duplje.

RAK

POSAO: Nemate previše obaveza danas. Možete da se opustite i da date sebi malo vremena za odmor i slobodne aktivnosti. Pred vama je generalno povoljan dan u kom ćete biti rasterećeni.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma nežna i emotivna. Imate utisak da će to biti ljubav za ceo život. Veoma ste optimistični i spremni za lepa dešavanja. Imaćete sreće.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete puno pozitivnih okolnosti tokom današnjeg dana. Sve što se dešava oko vas vam podiže raspoloženje.

LAV

POSAO: Nestabilna finansijska situacija vas brine. Smatrate da niste smeli da se upuštate u prevelike troškove. Sada je vreme da povučete ručnu i da pokušate da napravite bolju organizaciju.

LJUBAV: Nejasno vam je šta jedna osoba želi od vas. Čas je tu, čas nije. Niste sigurni kako da se postavite u toj situaciji. Na prvom mestu treba da sami odlučite konkretno šta želite i osećate.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati neke nove probleme na polju zdravlja. Naglašena je generalna slabost organizma. Posetite lekara ako se ne osećate dobro.

DEVICA

POSAO: Moguće je da vam današnji dan nije preterano povoljan. Nemojte da donosite preterano važne odluke na poslovnom planu. Potrudite se da obavite samo osnovne poslove i da se ne udubljujete previše.

LJUBAV: Partner koji je pored vas pokušava da dopre do vas i na neki način traži da mu se emotivno otvorite. Ali vama to nije lako jer ste na neki način i dalje nesigurni u svoja otežanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima ili urogenitalnim traktom su naglašeni. Posetite lekara za svaki slučaj. Povedite računa o unosu tečnosti i čuvajte se virusa i infekcija koje su moguće.

VAGA

POSAO: Niste sigurni koja je poslovna odluka ispravna za vas. Moguće je da se trenutno dešavaju velike promene u vašem profesionalnom okruženju. Pripremite se za nova dešavanja.

LJUBAV: Ne očekuju vas preterano važna dešavanja na polju emocija. Za sada je ljubav u drugom planu. Moguće je da ste na neki način udaljeni od voljene osobe ili je ona otišla na put.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i potrudite se da ojačate svoj imunitet. Ovaj period vam nije baš povoljno postavljen i možete da budete skloni novim problemima sa zdravljem.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate veoma opuštenom danu u kom nećete imati previše obaveza. Iskoristite priliku za odmor! Organizujte neki kraći izlet ili provedite više vremena sa porodicom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni. Riba je vaš idealni partner! Pred vama su jako lepa i romantična dešavanja na polu emocija. Možete da očekujete da ćete nakon dužeg vremena biti zaista ispunjeni.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa su mogući kod vas. Posetite salon za masažu ili kiropraktičara. Pomozite sebi i nemojte da zanemarujete probleme koji vas opterećuju.

STRELAC

POSAO: Promene na polju privatnog posla vas očekuju. Potrudite se da iz svega izvučete neku pozitivnu pouku. Nemojte da paničite niti da unapred stvarate veliku nervozu i tenziju.

LJUBAV: Možete da očekujete nestabilnu situaciju na ovom polju. Moguće je da ste i vi i vaš partner promenili mišljenje u vezi nekih stvari i da se sve više udaljavate jedno od drugog.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva i možete imati probleme sa stomakom. Pazite na ishranu i na unos tečnosti. Mirujte što više i nemojte da se izlažete preteranom naporu danas.

JARAC

POSAO: Očekuje vas kraće putovanje. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite sklapanje nekog novog poslovnog ugovora ili ćete imati uspeh u pregovorima. Vaše komunikacijske sposobnosti su na visokom nivou.

LJUBAV: Zaneseni ste emocijama i ne razmišljate trezveno. Veoma vam je važno da svaki slobodan trenutak provedete sa voljenom osobom. Uživate u romantičnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas. Nema naznaka za bilo kakva otežanja. Možete da očekujete stabilnu situaciju bez većih promena. Jaki ste i energični, veoma vitalni.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati neke veće troškove. Ipak, ne treba da brinete jer nema problema u budućnosti. Uspećete sve da regulišete na vreme.

LJUBAV: Ako ste u vezi sa vodenim znakom, mogući su manji nesporazumi. Generalno ćete imati utisak da neke stvari ne idu onako kako ste priželjkivali. Niste zadovoljni situacijom.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa bolovima u grlu. Krajnici su vam jako osetljivi. I podložni upalama, infekcijama... Pazite na sebe, povećajte unos vitamina i izbegavajte hladne napitke.

RIBE

POSAO: Izbegavajte preterano opterećenje poslovnim problemima. Današnji dan vam nije povoljan za nova dešavanja ili za pokretanje novog posla. Pozabavite se rutinskim obavezama.

LJUBAV: Nemate pravu sliku o osobi koju volite. Moguće je da ona na neki način skriva stvari od vas. Povedite računa o svemu što se dešava i potrudite se da ne budete dovedeni u zabludu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica ili problemi sa niskim pritiskom. Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje zdravlje pa generalno možete biti podložni nekim komplikacijama.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori