Ono čime mogu da se pohvale je da su dobri osvajči, a zahvalnost za to duguju svom šarmu.

Ovan

Zahvaljujući novim i prijatnim dešavanjima u svom privatnom životu zračite pozitivnom energijom i neko pobuđuje Vašu emotivnu pažnju. Takođe, zbog novih prilika ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje emotivne namere, potrebno je da složite sve kockice u »ljubavni mozaik«. Vi ste osoba koja u ljubavnom odnosu, koja voli da oseti potpunu sigurnost i predavanje bez ograničavanja. Na sreću, dovoljno ste vešti da ostvarite svoje planove. U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari vidite drugačijim očima, što deluje podsticajno na zajednički život. Znaci pažnje ili nežnosti učvršćuju ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, potrebno je da prevaziđete svoju emotivnu dilemu. Sreća je dostižna i proizilazi iz zajedničkih bliskosti, neko će vam pokaziti da postoji lepši i srećniji pogled na svet koji vas okružuje.

Bik

Oni koji su još sam povremeno će dvoumiti da li izaći li ostati kod kuće gde će se osećati zaštićeno i dobro. Ipak, ako krenu među ljude, postoji mogućnost da tamo počnu da se osećaju još bolje. Zato bi bilo šteta propustiti priliku za novo poznanstvo.

Blizanci

Povremeno kao da vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Na sreću vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

Rak

Bićete spremniji za nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da treba da pazite kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđajni.

Lav

Emotivni zanos i pojačana strast vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Potrudite se da kontrolišite svoju impulsivnu prirodu. Osećate veliki emotivni zanos, ali vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Svoja osećanja ne možete da podvedete pod neka »razumna merila«, ali to vam neće smetati da ostvarite svoje ljubavne namere. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Važno je da sledite svoj »unutrašnji glas« ili instinkt. Prija vam nečija pažnja i postupci koji vas inspirišu na nova emotivna maštanja. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu, ne možete da ostanete mirni dok ne zakoračite u jednom pravcu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod.

Devica

Potajno vas prati sumnja u nečiju emotivnu naklonost. Nije lako proveriti nečija osećanja, a da to ne izazove različite reakcije i moguće posledice. Nema potrebe da se opterećujete mislima koje vas udaljavaju od voljene osobe ili od zajedničkih planova. Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih predrasuda u svom razmišljanju. Partner živi u uverenju da se razume bolje od vas u niz različitih oblasti, što vas dodatno iritira. Zbog različitih emotivnih žaoka koje trpite, povremeno delujete napeto u društvu prijatelja. Najbolji efekat u ljubavnom osvajanju i zadovoljstvo u susretima, možete da osetite kroz neobične situacije ili mimo poznatih pravila ponašanja. Unesite više nežnosti i maštovitosti u svoj ljubavni odnos, po potrebi upotrebite svoje »ljubavne čari« i »tajne adute«.

Vaga

Očekujete sigurnost i stabilnost, ali trenutna pozicija planeta to ne obećava. Verovatno ste pobrkali neke kriterijume, pa pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran. Ukoliko očekujete dinamiku i avanturu, toga će biti na pretek. Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja učiniće da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Oni u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slediti.

Škorpion

Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za vaše emotivne potrebe. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na vašem emotivnom i duhovnom nivou.

Strelac

Ovo je sjajan period za sva životna polja, uključujući i polje ljubavi. Zračićete šarmom, primaćete toplinu, energiju i strast. Dodatno, kombinacija između Sunca i Merkura koje razmenjuju svoje energije, sa pozitivnim efektom na ljubav i/ili brak. I na kraju ovog perioda očekuje vas posebno zadovoljstvo u ljubavi i dobro razumevanje u odnosu sa svim važnim osobama koje obeležavaju vaš privatni i društveni život.

Jarac

Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze više.

Vodolija

Mnogi će se osećati pomalo usamljeno i mučiće ih svakodnevne čežnje. Oni u vezama prolaziće jedno izazovno razdoblje kad će im biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

Ribe

Vodite aktivan društveni život i u prilici ste da srećete osobe različih profila. Imate utisak da većina stvari u ljubavnom životu nije pod vašom kontrolom i uticajem. Stalo vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Nedostaje vam dobar uvid u nove događaje koji zaokupljaju partnerovu pažnju. Komplimenti koje dobijate od nekog »sa strane«, navode vas na pogrešna emotivna očekivanja. Ali, neko ne može da vam priušti potpuno zadovoljstvo u emotivnom ili strasnom kontaktu. Ipak, vi uporno ignorišete postojeće probleme. Ponekad je teško proceniti nečiju ulogu ili uticaj u ljubavnom odnosu. Pokažite više nežnosti i topline u nameri da osvojite nečiju naklonost.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori