Saznajte šta su za vas spremile zvijezde ...

Ovan

Čni se da je vaš um okrenut ka duhovnosti danas. Vaši snovi veoma živo izgledaju i sigurni ste kako pokušavaju nešto specifično da kažu. Teško ćete se otrgnuti nagonu za putovanjem. Posebno su vam privlačna mjesta gdje možete izučavati različite kulture. Dajte sebi malo oduška i neke vrste relaksacije.

Bik

Važno je da se suočite sa svim poteškoćama koje imate, ali da pri tome ne zapostavljate svoj privatni život. Određena važna osoba, neko ko vam je bio oslonac, više neće imati posebno mjesto u vašem životu. Ovome ćete se veoma teško prilagoditi. Ipak se potrudite da se ne zatvorite suviše u sebe tokom dana.

Blizanci

Ako pokušavate da prebolite prekinut ljubavni odnos, najbolji način da se izvučete iz depresije je da izgledate najbolje što možete. Imaćete svoju osvetu ako budete izgledali odlično. Ustanite rano, uradite seriju vježbi ili izađite u prirodu na trčanje. Izdvojite nešto novca za novu odjeću, dignite samopouzdanje.

Rak

Koliko god da uživate u druženju sa prijateljima, veče iskoristite da se odmorite malo. Ako ste u mogućnosti, neka vam i popodnevni časovi budu slobodni. Sklupčajte se u omiljenoj stolici uz dobru knjigu, izađite u laganu šetnju kroz park ili se potrudite da skuvate nešto veoma ukusno i uživajte.

Lav

Danas ste posebno prilagođeni osjećanjima drugih ljudi. Ovo je više blagoslov nego prokletstvo, ipak ponekad će vam biti veoma teško da se poistovijetite sa nevoljama drugih. Moguće je da će danas blizak prijatelj istovariti sav svoj teret na vas. Ljubazno ga saslušajte, savjetujte, ali ne dozvolite da vas optereti.

Djevica

Očekujte danas određena kašnjenja povodom koji nista nećete moći da uradite. Gust saobraćaj će ometati vaše putovanje, a na pozive neće biti odgovoreno. Čini se kao da se okrećete u krug i nikuda ne idete. Ne primajte ovo suviše lično i držite se svog smisla za humor. Čokolada bi mogla pomoći da se osjetite bolje.

Vaga

Balon u kojem živite već dugo vremena danas bi iznenada mogao pući. Moguće je da ćete se suočiti sa velikim razočarenjem. Ne dozvolite da vas ovo obeshrabri. Razmišljajte o velikoj slici umjesto o malim detaljima. Podsjetite sebe da se putovanja, sastanci ili zabava mogu ponovo organizovati i drugog dana.

Škorpija

Danas ćete prije biti usmjereni ka sebi nego ka spoljnom svijetu. Ovo je dobra stvar, jer spoljni svijet nije naročito prijatan. čini se da se ništa ne odvija kako bi trebalo. Čekovi ne stižu, a pozivi nisu uzvraćeni. U najboljem slučaju osjećate se neefikasno. Emotivni partner će biti velika porška u svemu što je potrebno.

Strijelac

Dozvoljavate sebi da vam pitanja novca budu prioritet. Tačno je da vaša finansijska situacija nije sjajna i onakva kakva biste željeli da bude, ali čija jeste? Pokušajte da skrenete misli sa ovih problema. Ne treba da dozvolite da ovo utiče na odnose sa prijateljima i porodicom. Partner će vam biti utjeha i podrška.

Jarac

Vaše tijelo koje obično najbolje funkcioniše pri mnoštvu aktivnosti, sada vam govori da usporite malo. S vremena na vrijeme, potrebno je da napravite pauzu. Gledanje televizora uz veliku slasnu čokoladu neće vam naškoditi ni malo. Naprotiv, ovakvo opuštanje i prepuštanje donijeće vam potreban osjećaj svježine.

Vodolija

Danas je odličan dan da uživate u plodovima svoga rada. Postigli ste ogroman uspjeh u posljednjih nekoliko dana. Zaslužili ste malo slobodnog vremena. Javite na posao da ste bolesni i otiđite u bioskop u sred dana. Poslije toga počastite sebe ručkom uz veliku času pjenušavog šampanjca. Treba vam opuštanje.

Ribe

Cvijeće i svježe biljke osvježiće vam kako raspoloženje tako i dom. Možda mislite kako je mjesto na kojem boravite pomalo zapušteno. Jednostavni trikovi za uljepšavanje doma iznenada ce popraviti vaš stav. Otiđite do najbliže prodavnice i potrošite malo novca na neke lijepe stvari. Podijelite sve lijepo sa partnerom.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori