Jarčevi Dan zaljubljenih ne vole da slave, dok Ribe jednostavno obožavaju ovaj praznik!

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku uvek su spremne za akciju, a izuzetak nije ni Dan zaljubljenih. Zato će ih više od tradicionalnih poklona obradovati neka avantura s voljenom osobom. A nije im problem ni da budu solo za Dan zaljubljenih, jer će lako pronaći način da se zabave.

Bik

Bikovi su na glasu kao posebno drage osobe, pune ljubavi, pa na njih uvek možete računati na Dan zaljubljenih. Ali njihova idealna proslava Dana zaljubljenih ne uključuje velike i preterane gestove te će ih puno više obradovati lepe sitnice.

Blizanci

S Blizancima nikad ne znate šta možete da očekujete pa tako ni na Dan zaljubljenih. Možda će ga proslaviti, a možda preskočiti, u zavisnosti od toga kako će taj dan biti raspoloženi, jer se uvek vode svojim osećanjima.

Rak

Rakovi žele ceo paket - balone, srca, večeru uz sveće, latice ruža... Osobe rođene u ovom znaku su romantične duše i Dan zaljubljenih im puno znači.

Lav

I Lavovi su poznati romantičari te su obično jako ponosni na svoje veze, a Dan zaljubljenih im je odlična prilika da to i pokažu pa od njih uvek možete očekivati Dan zaljubljenih za pamćenje.

Devica

Osobe rođene u ovom znaku su praktične i jednostavne pa im Dan zaljubljenih ne znači baš puno te će ga, ako mogu, rado preskočiti. Device ne vide smisao u trošenju novca na cveće i romantične večere samo zato što je Dan zaljubljenih i radije bi taj novac potrošile na nešto pametnije.

Vaga

Iako to uglavnom ne žele da priznaju, Vage se uvek potajno nadaju nekom romantičnom iznenađenju za Dan zaljubljenih. Osobe rođene u ovom znaku inače se u životu vode srcem i ljubav im je uvek na prvom mestu.

Škorpija

Strastvene Škorpije Dan zaljubljenih bi, kao i svaki drugi dan, najradije proveli u krevetu s voljenom osobom i to u raznim i zanimljivim pozama...

Strelac

Strelčevi generalno najviše vole da provode vreme s voljenim osobama, bilo da su to prijatelji, porodica ili neko s kim su u vezi. Danu zaljubljenih ne pridaju neku veliku važnost, ali rado će i taj dan provesti u dobrom društvu.

Jarac

Jarčevi Dan zaljubljenih doživljavaju kao konzumeristički praznik i zato ne vole da ga slave. Naravno, neće odbiti druženje ili romantičnu večeru, ali baloni, cveće i drugi pokloni ih apsolutno ne zanimaju.

Vodolija

Vodolije vole kada ih neko iznenadi romantičnom gestom, ali ne vole kada se nešto unapred planira i organizuje, a isto važi i za Dan zaljubljenih.

Ribe

Ribe jednostavno obožavaju Dan zaljubljenih, jer su inače jako osećajne i tople osobe. Vole da dobijaju poklone, ali još im je draže da kupe poklon osobi koju vole. I da, verovatno svake godine provedu mnogo više vremena planirajući ovaj dan za svoje najdraže nego što to možda vole da priznaju…

index.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori