Blizancima u fokusu privatni , život, Ovnovima slijedi zaslužena nagrada, a Rakovima potreban oprez.

Ovan

Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira na to što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro zahvalite, prava nadoknada tek dolazi.

Bik

Sjajne vijesti stižu iz inostranstva. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko strpljivo riješite problem, pred vama je dobra prilika.

Blizanci

U centru pažnje vam je privatan život pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla, nevažni. Trgnite se na vrijeme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, slijedi vam zavidan poslovni uspjeh.

Rak

Brzi ste ali i nepažljivi. Zbog pretjerane žurbe primorani ste da u hodu pravite selekciju šta je bitno, a šta nije. Ipak, s obzirom na to koliko ste se zaletjeli, šansa da ne napravite opasan previd je minimalna. Budite oprezni, naročito u saobraćaju.

Lav

Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Prije nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

Djevica

Imate osjećaj da vas niko ne razumije. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas vole.

Vaga

Pokušavate da izbjegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali.

Škorpija

Iznenađuje vas priča o saradniku kome ste beskrajno vjerovali. Nepotrebno se nervirate, jer informacije uglavnom nisu istinite. Više obratite pažnju na ishranu i pronađite način da se kvalitetno odmorite, jer vam je imunitet u ozbiljnom padu.

Strijelac

Pravite se da ne primjećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbjeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini.

Jarac

Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera krenuti drugim smjerom.

Vodolija

Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi do sada niste raščistili, veče vam donosi pravo otkrovenje. Stiže vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vrijeme je da se opustite, ali izbjegnite alkohol.

Ribe

Neprijatne vijesti stižu od jutra. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomiješali posao i privatni život, dozvolili ste da vaše probleme rješavaju nepoznate osobe.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori