Kada je gotovo? Vatreni Strelac imaće hrabrosti da otvoreno sve kaže, a Vage, Blizanci i Lavovi će čekati da sami shvatite. Najteže će se sa raskidom suočiti Ribe, Bikovi i Lavovi.

Ovan čeka da puknePripadnici ovog znaka ne mogu ubedljivo da lažu i teško skrivaju svoju nameru da odustanu od odnosa. Prvi znak je njihov gubitak interesa za izlazak iz kuće, a dane provode ispred TV-a i kompjutera. Ipak, ako sami ne insistirate, oni neće biti koji će da pokrenu temu raskida, već će čekati prvu priliku za svađu i tad to izreći.

Bik prestaje voditi brigu o sebi: Prirodno šarmantni i skloni doterivanju, Bikovi koji odjednom zanemare svoj izgled i deluju bezvoljno svakako time partneru daju znak za uzbunu. Iako neće izbegavati druženja i izaći će se s partnerom, želju da što pre odu iz tog odnosa otkriće nezainteresovanost za razgovor, "lutajući" pogled i izbegavanje nežnosti.

Blizanci postaju ćutljivi: Osim što će sve manje vremena provoditi s partnerom i zbog toga čak neće ni izmišljati izgovore, pripadnici ovog znaka svoju nameru da okončaju ljubavni odnos najaviće ćutanjem, a ne rečima. Poznati po tome što mogu da razgovaraju o bilo čemu, odjednom neće imati volje za ćaskanje sa partnerom. Seks će možda još nekako i funkcionisati, ali bliskost svakako neće.

Rak gubi interes čak i za hranu: U teškim životnim trenucima, poput odlučivanja o raskidu, pripadnici ovog znaka osećaju se grozno. Njihovo psihičko stanje odražava se i na apetitu, ali i na izrazu lica. Oni svoju tugu zbog neuspelog odnosa ne mogu da sakriju, ljutiće se na svaku sitnicu i tako najaviti skoro raščišćavanje odnosa.

Lav će svoju pažnju preusmeriti na nešto drugo: Nepoveravanje, skrivanje i ignorisanje neke su od taktika kojima pripadnici pribegavaju pre raskida. Čak i ako potpuno izgube interes za partnera, Lavovi će teško podneti ulogu onog ko slama tuđe srce, pa će se i dalje truditi. Nakon što budu prisiljeni da kažu isitnu, opet će dati do znanja partneru da će m uvek puno značiti.

Devica ima fizičke simptome: Pripadnici ovog znaka koji vole red u svom životu, pa tako i odnosima, teško podnose promene i ne vole haos povezan s ljubavnim raskidima. Zbog toga su uzrujani, imunitet im slabi i bolešljivi su, a na partnerove predloge za izlazak odgovaraju s glavoboljom i drugim izgovorima. Na taj način partneru daju do znanja šta žele, ali zapravo čekaju da on shvati i ostavi njih.

Kod Vage je teško primetiti promenu: Pripadnici ovog znaka u trenucima ljubavnih brodoloma postaju vrlo racionalni, verojatno jer cele dane i noći planiraju kako će sve izvesti. Partnera će uveravati kako je sve u redu i problema nema, ali poslušate li dobro njihove reči primetićete da govore kako "svemu u životu dođe kraj" i "nema garancija". Time pripremaju i sebe da napokon odu iz veze.

Škorpija prebacuje krivicu na partnera: Sve češće svađe u kojima pripadnici ovog znaka krive partnere za probleme u vezi, više su nego jasan znak da Škorpija ne želi više da bude u tom odnosu. Postaće bezobzirni, njihove šale čak i okrutne, a sebičnim ponašanjem će pokušati da udalje partnera od sebe kako ne bi morali da se suočavaju sa osećajem tuge.

Strelac ne može da izdrži, a da ne kaže: Taktičnost i mudro ćutanje svakako nisu karakteristike Strelca kada razmišljaju o raskidu. Odjednom će svakim svojim delom pokazati da računaju samo na sebe i svoju budućnost, a ako su čvrsto odlučili šta žele, neće im biti jasan partner koji ne oseća isto. Od trenutka odluke do pakiranja proći će vrlo malo, jer oni veruju da brzi rezovi manje bole.

Jarac će odugovlačiti zbog osećaja dužnosti: Pripadnici ovog znaka odjednom će sve duže ostajati na poslu, imati jako puno obaveza i uopžte an bilo koji način izbegavati viđanje. To može potrajati jako dugo, jer žele biti sasvim sigurni u svoje odluke. Nakon što istina izađe na videlo, razgovaraće o tome danima, ali bez obzira na silan trud koji pokazuju, neće se predomisliti.

Vodolija će samo nestati: Emotivno i fizičko povlačenje iz odnosa glavna je taktika pripadnika ovog znaka koji žele izaći iz ljubavnog odnosa, ali ne znaju kako. Preterana filozofiranja o tome što je uzrok lošeg stanja ih zamaraju jer u trenutku u kom žele raskid žude za zabavom i drugim stvarima koje su im na pameti, a osećanjima dopuštaju da izađu na videlo tek mnogo kasnije.

Ribe će lagati sve dok ne puknu: Pripadnici ovog znaka vrlo su empatični i osetljivi na potrebe drugih, pa će nameru da izađu iz odnosa maskirati i prikrivati lažima. Njima bi bilo najdraže da i druga strana shvati kako veza nema budućnosti te da se zajedno i bez međusobnog prebacivanja rastanu. Ako se to ne desi duže vrijeme, svojim će ponašanjem na kraju pokazati da ih više nije briga za partnera.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori