Škorpije imaju probleme sa grlom, Vodolije treba da izbegavaju alkohol.

OVAN

POSAO: Smanjite očekivanja kada je današnji dan u pitanju. Nećete baš lako ostvariti sve ono čemu ste se nadali. Najbolje bi bilo da se posvetite obavljanju rutinskih i osnovnih poslova koji su jednostavni.

LJUBAV: Imate tremu pre susreta sa osobom koja vam se dopada. Osećate se kao nikada do sada, uzbuđeno i usplahireno! Možete da se nadate jako lepom danu u kojem ćete biti emotivno ispunjeni.

ZDRAVLJE: Prijale bi vam vežbe istezanja. Neki umereni vid rekreacije je dobar za vas u svakom pogledu, a pogotovo za vašu kičmu. Posavetujte se sa nekim stručnjakom koje vežbe vam najviše odgovaraju.

BIK

POSAO: Tek ste na početku stvaranja svoje karijere pa ne treba da vas brine to što na neke stvari morate da čekate. Imajte dovoljno strpljenja i budite uporni, pa nećete imati razloga za brigu.

LJUBAV: Zračite posebnom energijom i lako osvajate. Možete da očekujete zanimljiv dan, brojna poznanstva i prilike za flert. Pred vama je jako lepa emotivna situacija i ako već imate partnera.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas, pa o tome povedite računa. Nije vam preterano povoljan dan, možete da imate dosta raznih malih smetnji koje vam kvare raspoloženje.

BLIZANCI

POSAO: Spremni ste da se rešite nekih dugovanja. Izdvojili ste pozamašnu sumu novca samo za to. Kada se budete oslobodili dugova imaćete mnogo bolji osećaj i otvoriće vam se novi putevi za zaradu.

LJUBAV: Jedna osoba koja ima nerešen bračni status vam se udvara, a vi niste sigurni kako da reagujete na to. Istina je da vas privlači ali i da niste spremni na tajnu vezu... Duže vreme ćete biti u dilemi.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima. Možete da očekujete nešto teži dan kada je u pitanju polje zdravlja, pa budite spremni da malo više odmarate nego inače. Nije vreme za naprezanje.

RAK

POSAO: Poslovni partner nije ispunio vaša očekivanja i razmišljate o prekidu saradnje. Pred vama su neke teške odluke. Moguće je da ne vidite način da nastavite dalje posle nekih događaja.

LJUBAV: Niste zainteresovani za početak nove ozbiljne veze jer niste spremni na tako nešto. Želite malo da uživate u svojoj slobodi. Prija vam druženje sa prijateljima i neobavezni flert i udvaranje.

ZDRAVLJE: Moguća pojava peska u bubrezima ili neki drugi manji problemi vezani za urinarni trakt. Ukoliko primetite neke simptome, najbolje bi bilo da se obratite lekaru za savet i pregled.

LAV

POSAO: Niste sasvim zadovoljni saradnicima kojima ste okruženi na poslu. Smatrate da biste sa drugačijim ljudima bolje funkcionisali. Moguće je da zbog loše atmosfere tražite neki drugi posao.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da pravite ljubomorne scene voljenoj osobi, oteraćete je od sebe. Pokušajte da kontrolišete svoju sumnjičavost i posvetite se tome da rešite probleme sa samopouzdanjem.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa vam se mogu desiti. Potrudite se da nađete u sebi dovoljno smirenosti u bilo kojoj situaciji koja vas može zadesiti. Unutrašnji mir je jako važan za vaše zdravlje.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete pozitivna rešenja ako ste uključeni u neki sudski proces. Povoljan je dan i za papirologiju. U svakom slučaju nešto dobro možete uraditi ili čuti tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Ako budete poslušali svoje srce, nećete pogrešiti! Možete da se nadate jako lepim trenucima sa osobom koju volite. Pred vama je pozitivan dan u kojem ćete biti usmereni na pozitivne emocije.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući jer u sebi imate višak energije na neki način. Potrudite se da se malo više bavite nekom vrstom sporta, fizička aktivnost je za vas veoma važna.

VAGA

POSAO: Razmišljate o mogućnosti da pokrenete zajedniči posao sa nekim od članova vaše porodice. Mogli biste da imate uspeha u tome. Pred vama je povoljan period za pravljenje poslovne strategije.

LJUBAV: Preuveličavate neki problem koji se pojavio na ovom polju. Pokušajte da budete smireniji u komunikaciji sa voljenom osobom i da joj na neki umereniji način predstavite sviju tačku gledišta.

ZDRAVLJE: Rešićete neki problem koji vas je dugo mučio na polju zdravlja. Pred vama je veoma povoljan period, ako uzimate neki vid terapije možete da očekujete vidno poboljšanje na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Veoma ste vredni i svi oko vas to primećuju. Možete da očekujete pozitivne komentare i pohvale na račun vašeg rada. Pred vama je dan u kojem ćete stvarati pozitivne odnose sa svojim kolegama.

LJUBAV: Potrebno je da pokušate da zamenite mesta sa voljenom osobom, na taj način biste se bolje razumeli. Postavite sebe u njen položaj i razmislite o poteškoćama sa kojima se ona bori svaki dan.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući kod vas. Zdravlje vam nije najbolje, podložni ste upalama i infekcijama, kao i bolnim stanjima. Posetite lekara radi pregleda i redovne kontrole.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas novi priliv novca. Jasno je da ćete biti raspoloženi zbog toga, ali nemojte da trošite previše. Ipak nije vreme za neumereno čašćavanje, kako ne biste brzo ostali tankog novčanika.

LJUBAV: Nije vam uvek lako da ispunite očekivanja koja nameće vaš partner. Deluje vam da ponekad ume da bude veoma teška osoba. Pred vama je period u kojem će vaša veza biti na ispitu.

ZDRAVLJE: Povoljan je trenutak za dijetu. Ukoliko imate višak kilograma, sada dolazi pravo vreme da se oslobodite toga. Uz drugačiji režim ishrane i umerenu fizičku aktivnost lako dolazite do prvih rezultata!

JARAC

POSAO: Moguće je da imate utisak da vam neka osoba radi iza leđa. Najverovatnije imate pravo po tom pitanju. Poslušajte svoju intuiciju i nemojte da verujete ljudima koji vam deluju sumnjivo.

LJUBAV: Jasno i otvoreno recite svoje mišljenje i nećete se pokajati. Nakon manje svađe, sledi pomirenje sa voljenom osobom. Pred vama je faza u kojoj mnogo lakše možete rešiti probleme u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Veoma ste umorni i potrebno vam je neko vreme u kojem ćete biti posvećeni samo sebi. San vam je neophodan kako bi se vaše telo regenerisalo. Nađite dovoljno vremena da se odmorite.

VODOLIJA

POSAO: Okrenite se pozitivnijem razmišljanju! Nije sve tako crno, uspećete da rešite neke probleme koje imate. Važno je samo da zauzmete ispravan stav, a neke stvari će vam same doći!

LJUBAV: Vreme je da nastavite dalje i da prošlost ostavite iza sebe. Očekuju vas nova, lepa i pozitivna dešavanja na polju ljubavi. Samo je važno da se oslobodite razmišljanja o starom partneru.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo koji vid poroka, jer time ne samo da trujete svoje telo, već i mozak i dušu. Sada ste u fazi u kojoj vam je potrebna bistrina pogleda na svet oko sebe.

RIBE

POSAO: Neki planovi koje ste imali se menjaju bez vašeg uticaja. Spremni ste da prihvatite takvu situaciju. Za sada ne možete ništa da promenite, ali vremenom će stvari biti drugačije.

LJUBAV: Moguće je da ste vi i vaš partner veoma različiti po nekim pitanjima ali se bez obzira na sve to mnogo volite. Spremni ste da napravite kompromis sa njim po svim pitanjima i da spasite brak.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja u drugom delu dana. Generalno ćete tokom popodnevnih časova biti nešto osetljiviji nego inače, pa nemojte da pravite velike planove već se posvetite odmaranju.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori