Vage zrače pozitivnom energijom, dok škorpije mogu da sretnu nekog zanimljivog.

OVAN

POSAO: Moguće je da razmišljate o novim poslovnim poduhvatima. Potrebno vam je dosta vremena za analizu kako biste mogli da donesete ispravnu odluku. Nemojte da žurite sa bilo čim, dajte sebi dovoljno vremena.

LJUBAV: Pronašli ste osobu sa kojom želite da podelite život. Ozbiljno razmišljate o ulasku u bračnu zajednicu. Danas je povoljan dan za razgovor na tu temu. Očekuju vas lepa dešavanja u budućnosti.

ZDRAVLJE: Zdravlje bi moglo da vam bude ugroženo na neki način. Podložni ste prehladi, virusima, upalnim i bolnim stanjima... Povećajte unos vitamina, tečnosti, odmarajte i ne forsirajte se.

BIK

POSAO: Prezauzeti ste i pred vama je veoma veliki broj poslovnih obaveza. Nije vam lako da sve završite na vreme jer nemate dovoljno pomoći. Pred vama je malo teži dan za ovo polje, pa probajte da ostanete smireni.

LJUBAV: Brzo gubite interesovanje za osobu sa kojom ste ušli u avanturu i rešili ste da nastavite dalje. Trenutno niste spremni za vezivanje i za neke ozbiljnije korake po pitanju ljubavne situacije.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervozom su mogući. Teško vam je da iskontrolišete neke stvari jer imate previše obaveza. Pokušajte da nađete neko vreme da se malo opustite i da se posvetite samo sebi.

BLIZANCI

POSAO: Situacija na poslovnom planu ostaje nepromenjena već duže vreme i zbog toga ste veoma napeti. Moguće je da ste očekivali da će stvari ići drugačijim tokom i sada ste na neki način razočarani.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba smatra da niste dovoljno odgovorni i da iz tog raloga ne uspevate da ostvarite bolji odnos sa njom. Ne dopada vam se to jer imate utisak da vas partner potcenjuje.

ZDRAVLJE: Manji problemi vezani za želudac su mogući i za pojačanu kiselinu, odnosno gorušicu. Povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da unosite namirnice koje se teško vare i koje vam ne prijaju.

RAK

POSAO: Finansije su vam sve bolje i bolje i osećate se jako zadovoljno zbog toga. Vaše samopouzdanje raste. Pred vama je period u kom će poslovno stanje moći još više da se poboljša, a vi da napredujete.

LJUBAV: Zanimljiva ponuda vam dolazi od strane neke osobe sa kojom ste već do sada imali ljubavnu avanturu. Moguće je da vas ponovo očekuje susret sa njom ali i da vaš odnos može da dođe do ozbiljnijih pomaka.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi, potrudite se da ojačate svoj imunitet. Osim toga, nema naznaka za neke druge probleme pa generalno možete da budete mirni ako već pazite na sebe i ako vodite računa o navikama.

LAV

POSAO: Odgovorni ste i pokazujete svoju posvećenost poslu. Možete da očekujete velike pohvale od strane nadređenih. Pred vama je veoma važan dan iako je vikend počeo, mnogo radite.

LJUBAV: Moguće je da delujete veoma dominantno u komunikaciji sa voljenom osobom koja se zbog toga nekada oseća inferiorno. Pokušajte da stvorite malo ravnopravniji odnos ako želite da vam veza funkcioniše.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak ukoliko ste u protekloj fazi imali neku intervenciju ili neki novi metod lečenja. Vaše telo postepeno postaje sve jače i dolazite do sve bolje situacije na ovom planu.

DEVICA

POSAO: Veoma je važno da na prvom mestu jasno odredite svoje ciljeve, a zatim da krenete ka realizaciji. Ukoliko se budete dobro organizovali nećete imati ni jedan razlog za brigu kada je posao u pitanju.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada zanimljiva osoba rođena u znaku Škorpije sa kojom možete da ostvarite svoje jako dobar odnos i vezu u kojoj biste oboje mogli da uživate. Pred vama je povoljan dan.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neka umerena aktivnost. Ne treba da se forsirate previše jer sada niste u najboljoj kondiciji ali neki umereni vid rekreacije će vam prijati. Preterana pasivnost svakako nije zdrava.

VAGA

POSAO: Radite na tome da sačuvate važne poslovne kontakte koje imate i maksimalno ste posvećeni bitnim poznanstvima. Znate da vam komunikacija sa ljudima može pomoći ka poslovnom napredovanju i promenama.

LJUBAV: Zračite pozitivnom energijom i lako privlačite nove udvarače, pa vas očekuje veoma zanimljiva situacija. Možete da očekujete više različitih prilika za vezu, a na vama je mogućnost izbora.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Važno je da pazite na svoje zdravlje i da redovno radite nalaze. Neophodno je da budete malo obazriviji i odgovorniji prema svom organizmu.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da malo preterujete sa očekivanjima kada je u pitanju posao i da prosto želite neke stvari koje se sada ne mogu obistiniti. Potrebno je da makar privremeno smanjite kriterijume.

LJUBAV: Veoma ste raspoloženi za nova dešavanja na polju ljubavi, pokrenućete inicijativu ka osobi koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Problem sa niskim pritiskom.

STRELAC

POSAO: Povoljan je trenutak da se pokrenete oko komunikacije sa poslovnim partnerima iz inostranstva koji žele da vam pruže podršku. Možete da očekujete da ćete zahvaljući toj saradnji stabilizovati svoj posao.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste upoznali preko kruga prijatelja. Postepeno dolazite do zbližavanja, a u narednih nekoliko dana ćete moći da uđete i u vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam bude povišen. Masnoće vam inače mogu stvarati probleme, podložni ste tome kroz čitav život. Pred vama je dan u kom se neke hronične tegobe mogu aktivirati.

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nove finansijske transakcije, pa je preporuka da za sada ostanete pasivni na ovom planu. Trenutno bi za vas bilo najbolje da se posvetite drugim stvarima i da se ne opterećujete poslom.

LJUBAV: Očekuje vas prijatno iznenađenje na emotivnom planu. Voljena osoba želi da vam dokaže svoju ljubav. Ukoliko ste slobodni, moguće je da vas jedan Ovan magnetski privlači i da želite vezu sa njim.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urinarnom traktu koji bi mogao da vam bude osetljiv. Podložni ste bakterijskim infekcijama i sličnim neugodnim stanjima. Posavetujte se sa svojim lekarom oko terapije.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da sklopite novo poslovno partnerstvo sa osobom koja deli isti interes kao i vi. Možete da se nadate šansi da se desi neki vid napretka vezan za vaš posao. Uspećete.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za početak nove veze u kojoj biste mogli da uživate i da ostvarite pravu ljubavnu sreću i zadovoljstvo. Ukoliko već imate partnera, moguće je da planirate bračnu zajednicu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije! Ne očekuju vas nikakve brige i problemi kada je u pitanju zdravlje. Potrudite se da maksimalno iskoristite ovaj pozitivan dan i da budete što aktivniji.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da ćete veoma lako izaći na kraj sa svim obavezama koje imate za danas u planu. Pred vama je generalno pozitivna atmosfera i ne biste trebali da imate veće brige i probleme.

LJUBAV: Prija vam vaša sloboda i rešili ste da još neko vreme uživate u njoj. Niste još uvek spremni za novu emotivnu vezu. Možete da očekujete da ćete današnji dan provesti sa prijateljima i porodicom.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste ojačali svoj imunitet. Proverite krvnu sliku i uverite se da li postoji nedostatak gvožđa ili nekog drugig važnog minerala u vašem organizmu. Pazite na sebe.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori