Imaćete priliku da odlučite da li želite dodatne obaveze i veću odgovornost ili ne. Razgovarajte sa starijim kolegama o tome.

OVAN

Poslovno imate dobre aspekte da se pokrenete na saradnju sa strancima. To očekujete duži period. Maksimalno uživajte u društvu voljene osobe. Ovaj dan će biti nezaboravan za većinu pripadnika znaka, naravno, u pozitivnom smislu.

Nema većih problema.

BIK

Mesec je u Jarcu, vašem devetom polju duhovnosti, dalekih putovanja, obrazovanja. Morate da radite sa više duha. Nije važno samo da razmišljate o novcu, koga ionako imate. Bićete u vezi sa unoformisanom osobom (profesor, advokat, reditelj, filmski radnik, model…) Ako ste u braku onda malo emocija danas.

Uživajte bez rezerve u svom zdravlju.

BLIZANCI

Čuvajte novac, dokumenta i ne planirajte ništa unapred. Polako planirajte posao koji vam treba. Vešti ste u komunikaciji. Razmislite o postupcima prema voljenoj osobi. Ljubomorni ste? Zbog čega? Nema razloga da nijedan dan tako razmišljate.

Infekcija ne popušta.

RAK

Dobar dan za biznis. Sposobni ste da privučete jednu Devicu koja nije sigurna u sebe. Vi ćete to već popraviti. Ukoliko ste bili oprezni u kominikaciji sa Škorpijom, danas ga prihvatite kao neminovnost. Ništa vam ne može. Jači ste od njega.

Nervoza nestaje.

LAV

Osećate umor fizički i to nije dobro za vas jer tako gubite od svoje moći. Jedan Lav mora da napreduje na svim poljima. Više razmišljate o novcu nego o ljubavi. Prva dekada znaka bi mogla nešto da napravi danas. Neki lep susret, šetnja, strast.

San i samo san je potreban.

DEVICA

Prva dekada mora da bude angažovanija na polju komunikacija, posla, saradnje sa drugima. Emotivno ste vezani za jednog Blizanca ili Jarca. I jedan i drugi su teški za zajednicu, bar u ovom momentu. Dobro se osećate zdravstveno.

VAGA

Psihički morate da budete stabilniji. Ako želite da napravite neki odličan podvig, posao onda se oslobodite tajnih strahova. Ako ste u vezi sa Lavom, popustite mu. On je svakako neko ko će vam se vratiti kad shvati da bez vas ne može.

Problem sa nervima.

ŠKORPIJA

Jedan prijatelj Blizanac ili Devica mogu da vam pomognu oko realizacije poslovnog plana. Budite jedinstveni u ostvarenju. Budite deo lepe i ljubavne energije. Ne ustručavajte se pokazivanju emocija.

Nevolje sa zubima i kostima mogu potencirati nezadovoljstvo.

STRELAC

Ne maštajte o nekim ogromnim parama danas. Nije vreme za to. Posvetite se poslom kojim se bavite, to je sasvim dovoljno. Živite u sadašnjosti. Misli vam lete ka jednoj Vagi. Ona je previše nedostupna za vas.

Dobro zdravlje, nemate većih problema.

JARAC

Razmišljate o osobi koja je u inostranstvu. Ovo je neko iz velikog grada. Ne bi bilo loše da se napravi neki dogovor. Osetljivi ste danas. Svaka reč partnera može da vas pogodi. Pokušajte da ga shvatite.

Stomak i želudac osetljivi.

VODOLIJA

Niste u dobroj energiji danas. Ne pravite dobre komunikacije sa poslovnim partnerima. Potrebna vam je koncentracija. Želja za ljubavlju je jaka, pa ćete partnera privoleti na sastanak. U vašem životu su sve same krajnosti. Sredine nema.

Od raspoloženja zavisi zdravlje.

RIBE

Vi uživate u onome što radite. Da, to ste vi. Budite takvi stalno, kreativni, osećajni, dragi, ne samo danas. Sve je dobro kada se završi dobro, na način na koji to treba da bude. A to je iskrena priča, ljubav. Danas sijate.

Pazite na svoju telesnu težinu.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori