Horoskopski znak mjeseca i zašto mu ne možemo odoljeti?

Vrline: Plemenita, časna i odana. Uvijek spremna na suradnju i vrlo tolerantna. Održava obećanja, humana je, poštuje zakon i sve oblike protokola. 

Slabosti: Licemjerna, samoživa, konvencionalna, često banalna, žestoka, pretjerano strastvena, sklona osveti i bezrazložnoj mržnji. 

Erotska privlačnost: Erotsku privlačnost remeti ozbiljna doza konzervativizma koja joj ne dopušta da se potpuno opusti i radi ono što bi doista htjela. Ako se, međutim, uspije osloboditi tabua, postaje vrsna ljubavnica.

Što napraviti do kraja godine: Dobro procijenite prije nego što poduzmete konkretne poteze koje dugo odgađate. Oslobodite se predrasuda! 

Poslovni savjet: Puno ponuda i prilika, a pravih vrlo malo. Da ne biste pogriješili u izboru, posavjetujte se s nekim iskusnijim. Tvrdoglavost i samoživost mogu biti glavne prepreke u daljnjem napredovanju.

Se*sualna privlačnost: Kako je sramežljiva, treba joj dosta pažnje, povjerenja i nježnosti kako bi se izrazila seksualno. 

 U slavljeničkom mjesecu: LJUBAV Val promjena koji vas je obuzeo nastavlja se i u ovom mjesecu. Sad konačno znate što ne želite. Za početak se posvetite sebi i pravim prijateljima, a nova ljubav dolazi potkraj meseca kao novogodišnji dar. Ako vaša veza počiva na čvrstim temeljima, sve će biti u redu.
KARIJERA: Mogući su manji problemi u realizaciji nekih dogovora zbog kašnjenja i pomicanja rokova, ali će se na kraju sve obaviti kako treba te ćete u miru proslaviti praznike.

Savjet: Oprez u prometu,  komunikaciji i radu s tehničkim uređajima..

NAJBOLJI ZNAK 

Blizanci: Oboje ste avanturisti željni novih znanja.

Vodenjak: Očarava vas njegova strast, a njega vaš optimizam.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori