Ovnovi čekaju da zavode, rakovi previše idealizuju partnera

OVAN

POSAO: Veći deo poslovnih problema je konačno iza vas. Očekuje vas miran dan bez stresa i trzavica. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi i dobrim odnosima sa kolegama i saradnicima kojima ste okruženi.

LJUBAV: Čekate pravi trenutak da napravite korak ka osobi koja vam se dopada. Današnji dan je povoljan za to. Ako već imate partnera, moguće je da ćete imati neke lepe planove za naredno putovanje.

ZDRAVLJE: Osetljive ruke i zglobovi su naglašeni kod vas, povedite računa o mogućim povredama ili prelomima. Pazite se od iznenadnih padova ili manjih nezgoda. Poradite na svojoj koncentraciji.

BIK

POSAO: Zadovoljni ste finansijskom situacijom koja je sasvim stabilna. Planirate da napravite još veći uspeh u budućnosti. Pred vama su novi potezi koji će vas dovesti do još većeg uspona na polju karijere.

LJUBAV: Sada ste konačno sigurni u svoju odluku kada je u pitanju izbor partnera koji ste napravili i ponosni ste na to. Ukoliko ste nekim slučajem slobodni, moguće je da ćete imati avanturu sa Strelcem.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Smanjite unos šećera koji je vaš neprijatelj broj jedan. Skloni ste i manjim problemima sa viškom kilograma, pa je važno da i zbog toga dodatno povedete računa.

BLIZANCI

POSAO: Savet je da ne preterujete i da ne preuzimate sve obaveze na sebe već i da zatražite pomoć koja vam je potrebna. Nekada jednostavno niste dovoljno jaki da sav teret ponesete sami i to je sasvim uredu.

LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom životu sa voljenom osobom. Spremni ste konačno na taj veliki korak. Pred vama je period planiranja i prilagođavanja. Ukoliko ste slobodni, moguć je kontakt sa Škorpijom.

ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom mogu biti naglašeni, a uz njih ide malaksalost, vrtoglavica, nedostatak energije. Potrudite se da redovno jedete i da unosite dovoljno tečnosti i slane hrane.

RAK

POSAO: Znate šta treba da uradite da biste ostvarili napredak na poslovnom planu. Slušajte svoje instinkte. Niko drugi ne može da zna kako treba da se postavite bolje od vas samih. Sebi ste najbolji prijatelj i saradnik.

LJUBAV: Moguće je da ste više na oblacima nego na zemlji, idealizujete voljenu osobu i maštate o njoj. Ljubav uvek tako utiče na vas- gledate na stvari kroz ružičaste naočare i prepuštate se emocijama.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja na svežem vazduhu. Neka lagana fizička aktivnost vas može učiniti energičnijim. Postepeno se vraćate u sve bolju situaciju kada je u pitanju polje zdravlja. Stari problemi ostaju u prošlosti.

LAV

POSAO: Vi ste zaslužni za pozitivnu motivaciju koju imaju vaši saradnici i dobro se osećate zbog toga! Zajedno, kao kolege, imate velike šanse za uspeh u timskom radu. Pred vama je pozitivan dan!

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da ostvarite više od jednog zanimljivog poznanstva tokom današnjeg dana. Dobijate pažnju sa više strana i dobro se osećate zbog toga. Prija vam flert i promena.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa venama. Slabija cirkulacija može da vam stvara manje tegobe... Skloni ste i problemima vezanim za oticanje nogu, a i stopala vam takođe mogu biti osetljiva.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas prilika da sa svojim nadređenima ozbiljno porazgovarate o unapređenju koje očekujete. Moguće je da treba da poradite na komunikaciji i da promenite prvobitan dogovor koji ste sklopili.

LJUBAV: Dolazi do zanimljivog susreta u poslovnom okruženju ali niste spremni na ozbiljnije korake. Ipak ne želite da mešate posao i zadovoljstvo. Potražićete priliku za ljubav i flert na nekom drugom mestu.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Moguće je da vam je prilično teško da se oslobodite nekih tegoba koje ste imali duže vreme na ovom planu. Preporuka je da se posavetujete sa svojim lekarom.

VAGA

POSAO: Od putovanja u inostranstvo možete da imate velike koristi. Potrudite se da napravite dobru organizaciju. Ako budete uradili sve ono što je do vas, možete da očekujete značajan pomak na ovom planu.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete imati zanimljiva dešavanja sa sasvim novim poznanikom koji vas uzbuđuje. Pred vama je veoma povoljan dan za flert i ljubavnu komunikaciju. Pogotovo sa Ribom.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je redovnija ishrana. Nije dobro da sebe podvrgavate prestrogim dijetama i restrikcijama koje vam ne odgovaraju zbog ionako slabe krvne slike. Posavetujte se sa nutricionistom.

ŠKORPIJA

POSAO: Verujete u svoje poslovne sposobnosti što vas čini smirenim. Odajete utisak osobe koja dobro zna šta radi. Imate mnogo iskustva u svom poslu i sigurni ste u sebe, kao i u odluke koje donosite.

LJUBAV: Ukoliko ste u tajnoj vezi moguće su komplikacije. Vreme je da ozbiljno razmotrite svoje emotivne prioritete. Ako ste slobodni, onda biste sa jednim Ovnom ili Blizancem mogli da imate zanimljivu atmosferu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke. Ne treba da unosite dodatne toksine u svoj organizam. Povedite računa o tome da promenite loše navike i potrudite se da počnete da živite malo zdravije.

STRELAC

POSAO: Moguće je da se komplikovana situacija sa saradnicima dodatno zahuktava nakon vašeg unapređenja. Mnogi nisu zadovoljni jer ste na neki način zauzeli “njihovo” mesto. Ipak, vi umete da se izborite za sebe.

LJUBAV: Moguće je da dobijate mnogo pažnje od strane suprotnog pola ali se još nije pojavio neko ko se vama zaista dopada. Potrebno je da prođe neko vreme kako bi se pojavila osoba koja može biti ona prava...

ZDRAVLJE: Osetljive noge i kolena vam mogu stvarati manje probleme. Nije vam preterano povoljan dan za intezivnu fizičku aktivnost. Danas vam prija da odmarate i da se posvetite sebi, da ugađate svojim potrebama.

JARAC

POSAO: Nema potrebe da ispravljate krive drine. Postoje problemi koje jednostavno neko drugi mora da reši. Vi se potrudite da gledate svoja posla i da svoje obaveze završite onako kako najbolje umete.

LJUBAV: Potrebne su vam veće emotivne promene da biste konačno bili zadovoljni i pronašli sreću u ljubavi. Jednostavno ste do sada birali pogrešne partnere i treba vam neko vreme da se usmerite na pravi put.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Čuvajte svoja leđa od bilo kakvih većih opterećenja. Počnite da radite vežbe za kičmu ili se posavetujte sa fizijatrom ili nekim drugim stručnjakom na tu temu.

VODOLIJA

POSAO: Pokušajte da ne pravite nepromišljene poteze na poslovnom planu. Nema potrebe za bilo kakvim rizicima. Ako osećate neki nemir, ispoljite ga na drugačiji način. Izbegnite destruktivnost kojoj ste skloni.

LJUBAV: Razmišljate o obnovi neke emotivne veze iz prošlosti. Pitate se da li bi to zaista bila dobra ideja. Imaćete šansu da pokrenete kontakt sa tom osobom o kojoj razmišljate, ostalo je na vama.

ZDRAVLJE: Smanjite stres i pokušajte da budete opušteniji. Posvetite se sebi i svojim potrebama. Potrudite se da provodite više vremena sa ljudima koje volite i da radite stvari koje vam prijaju.

RIBE

POSAO: Imate brojne ponude za posao ali još uvek niste spremni da napravite promenu. Pripazite da ne zakasnite sa odlukom. Važno je da se ipak potrudite da idete u korak sa aktuelnim dešavanjima.

LJUBAV: Nedostaje vam samopouzdanje, što se negativno odražava na vaš ljubavni život. Vreme je da se pre svega posvetite sebi i da naučite da volite sebe na pravi način. Tada ćete naći i ljubav prema drugima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivim očima. Čuvajte se manjih povreda vezanih za oči ili glavu, čelo, sinuse. Takođe, potrudite se da proverite svoju dioptriju. Osim toga nema naznaka za druge probleme.

superzena.b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori