. Raspoloženi ste za romansu. 

OVAN

Imate dobre saradnike. Morate da se okrenete partnerima koji dolaze sa istoka, od njih veći novac stiže. Raspoloženi ste za romansu. Uživajte u danu i svakom trenutku ovog prelepog života.

Pazite na ishranu.

BIK

Osećate da vam je dan pun raznih iznenađenja. Ako radite građevinske poslove, ugovarajte od naredne nedelje, takvu vrstu delatnosti. Dobar dan za mlade pripadnike ovog sazvežđa, nova poznanstva, nove ljubavi.

Imate problem sa migrenom.

BLIZANCI

Iskustvo i znanje su glavni pečat danšnjeg dana poslovnosti. Igrajte na tu kartu. Takođe ste veoma uspešni na ljubavnom polju zahvaljujući životu koji ste vodili pre i naučili za dalju budućnost.

Iskustvo koristite u proceni stanja u organizmu.

RAK

Morate da se ubrzate danas. Zapravo, potrebno je da gledate stvari realnije nego drugi oko vas. Vodi vas vaša intuicija. Oni Rakovi koji su sami, mogu biti oslobođeni kroz vatrenog Ovna.

Razmišljate o sistematskom pregledu.

LAV

Potrebno je da se okrenete kanalisanju pozitivne energije koju imate previše, kako biste komercializovali ideje. U ljubavi morate da nađete bar malo mira za bolju komunikaciju sa voljenom osobom.

Možda treba da pregledate debelo crevo.

DEVICA

Pokažite volju za promenama, reformama u okviru posla gde radite. Pa čak i da niste intelektualac, odličan ste radnik i preduzimač. U ljubavi vaš partner je danas preduzimač ka vama. Dozvolite mu da se pokaže najbolje što može.

Zdravlje dobro.

VAGA

Okupljate ljude, potrebna vam je publika da svoje ambicije predstavite drugima. Vide vas kao lidera koji pokreće. Svoje misli i emocije kontrolišete, ne dozvoljavate napad emocija da vas obuzme.

Zdravstveno se sjajno osećate.

ŠKORPIJA

Energija koja je čuvana sada izlazi na videlo. Ambicije su velike i vi žurite ka njima. Svi moraju da vas prate. Malo dodatne strasti u vezi će dobro doći. Adrenalin je proradio. Proverite dioptriju.

Ako je nemate ovoj dobar trenutak da se uverite da li je to zaista tako.

STRELAC

Sve što dobijete, vi ste ustvari zaradili svojim radom. Veoma lagodno posmatrate lestvicu uspeha kojom se penjete. Ne dopuštate partneru da vam se obrati sa svojim željama. Vi već imate svoju.

Trčanje je idealno za vas danas.

JARAC

Ukoliko je bilo nekih problema i prepreka ka ostavarenju ciljeva to sad prolazi. Lakše se diše. Nov posao pred vama. Spremate se za velika dela. Svima se udvarate, baš te puni neke pozitivne energije. Želite da vam kažu da ste najbolji.

Visok pritisak. Šetnja, kretanje, biće dobro.

VODOLIJA

Nema posebnih dešavanja. Vi ste se osamili i radite ono što je u planu. Učite iz svojih ranijih iskustava. Svojeglavi ste, ne dozovoljavate voljenoj osobi da kaže ono što želi da promenite.

Prožima vas jeza, osećaj hladnoće.

RIBE

Sastanak na vidiku. Vaš položaj nije ugrožen. Više je informativan. Nema mesta za brigu. Izlazite u veliko društvo i sjajno ćete se zabaviti. Opušteno je.

Oprez u vožnji! Posebno ukoliko osetite blage vrtoglavice.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori