. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist.

OVAN

Napeti ste. Nerviraju vas ljudi, pa bi bilo najbolje da se malo isključite i da ne pridajete pažnju svakoj izgovorenoj reči kao da vam od svega život zavisi. Ne morate svakog dana da budete dobro raspoloženi, ali su svi navikli da vas vide sa osmehom na licu pa makar on bio i lažan. Problemi sa kičmom.

 BIK

Novi događaji na poslovnoj sceni nalažu žestoki start ili pojačane takmičarske odnose. Potrebno je da upotrebite sve svoje sposobnosti kako biste sačuvali dobru poslovnu poziciju. Saradnici nameću ubrzani tempo i podstiču vas da se neprekidno dokazujete pred novim izazovima

 BLIZANCI

Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Povremeno gubite emotivno strpljenje, što vam može doneti samo štetu.

 RAK

Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.

LAV

Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove. Svoj neuspeh možete objašnjavati na različite načine, ali krivica je zajednička. Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom.

 DEVICA

Očigledan pad optimizma pokrenuće ozbiljno preispitivanje ličnog sistema vrednosti. Na dugoročne staze ćete proći kroz transformaciju svega za šta ste verovali da ima suštinsku vrednost. Odbacićete sve ono prevazidjeno, zaostalo, što koči vaš napredak. Polje ljubavi prati polje posla,nervoza i nedoumice.

 VAGA

Skoncentrišite se na nove ideje, ali i na saradnju sa drugima. Budite prijatni prema ljudima koji žele da vam pomognu. Prenapeti ste. Ne treba da zanemarite ni dogadjaje u privatnom životu, jer sve ono što je drago vašem srcu, biće vam i blisko ili dostupno. Uživajte u mnogim radostima koje ćete imati uz svoju porodicu.

 ŠKORPIJA

Očekujte neverovatno brz novčani priliv na koji niste računali. Ako budete previše grabežljivi mogli biste još brže sve izgubiti. Dajte deo novca u humanitarne svrhe. Uživajte u onome što imate. Radujte se i pokrećite. Možete blistati tokom celog dana. Ostavljate utisak gde god da se pojavite. Kontrolišite endokrini sistem.

STRELAC

Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za osnovne uslove koji su vam neophodni. Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema saradnicima koji ignorišu vaše prisustvo ili molbu. U emotivnim susretima »kolo sreće se okreće« – negde dobijate, a negde gubite.

 JARAC

Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa ili infekcija. Generalno osetljivija vam je leva strana tela. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na vašu unutrašnju ravnotežu. Bliske osobe mogu vam u svemu mnogo pomoći. Osetljivo grlo.

 VODOLIJA

Nemate dovoljno energije za sve brojne obaveze koje su vam se nakupile. Zaista se trudite da ispunite poslovne zadatke koji su vam dati u nalog, ali vam jednostavno ne ide. U komunikaciji sa voljenom osobom više deluje kao da svako priča za sebe, a malo ko sluša ovog drugog. Poradite na tome.

 RIBE

Nalazite se u sjajnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese. Sve umetničke duše mogu da očekuju interesantnu ponudu danas. Povoljan period za one koji se bave muzikom, glumom ili pisanjem da neke svoje ideje realizuju.

pressonline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori