Ribe, nemojte se sukobljavati sa kolegama!

OVAN

Trošićete veliku količinu energije na poslu. Moraćete da ostajete baš danas malo duže jer ipak ne smete da ostavite za sutra toliki posao. Što više popodnevnog vremena gledaćete da provedete zajedno. Partneru je potrebna vaša pažnja. Mogućnost da vam se aktivira neki problem iz prošlosti.

BIK

Razmislite dobro o svim opcijama promene koje su pred vama. Vi volite novitete, volite da domirate na jedan poseban način, posebno volite da izdajete direktivu. Bićete dominantniji od partnera što nije dobro za vas. Spustite loptu, zabava još traje. Previše nervoze u toku dana.

BLIZANCI

Danas možete biti odgovorni za neke poslove koje imate da uradite. Pomalo vas hvata panika od toliko obaveza. Niste danas za ljubav. Više neka hladnoća, napetost, odvojenost, nego prave emocije. Morate da pokrenete ljubav u svom životu. Možete imati manji problem na koži.

RAK

Poslednji dan u mesecu a vi ipak razmišljate da se maksimalno posvetite svom radu. Usmereni ste na javni život, politika, trgovina je dobra za vas. Poznanstvo vam sledi sa mnogim osobama. Možda je to baš ove noći. Važno je da se dobro odmorite od velikog posla i obaveza koje ste sebi priredili.

LAV

Dobro se osećate danas u onome što ste planirali da radite. Iako je dan koji predstavlja kraj jednog vremenskog perioda vi ga provodite sa mnogo poziva preko popularnih komunikacija. Imate poznanstvo sa jednom čudnom i harizmatičnom osobom, vi volite da otkrivate posebnost u nekoj osobi. Mnogo obaveza u kući vas čini nervoznim.

DEVICA

Danas loš dan da započnete neki poslovni razgovor. Bolje ostanite kod kuće sa porodicom. Nije vreme za velike pregovore. Ukoliko ste predhodnu noć proveli sa svojim najmilijima onda će vam ceo dan biti fantastičan.

VAGA

Ako planirate da obiđete svoje radno mesto u toku popodneva, to je uredu. Imate dobar osećaj da možete nešto dobro da uradite. Danas ste posebno privlačni. Da li je to vaš stajling ili harizma, to zna samo ona osoba preko puta vas.

ŠKORPIJA

Na polju posla sve zavisi od vas. Vi ste već sve isplanirali šta ćete u narednom periodu. Danas pregledajte vaš bankovni računu. Neko ko vam je prijatelj može biti i ljubav ili simpatija. Sigurni ste u sebi i prepoznaćete svaku emociju koja vam se pruža. Glavobolja vam stvara tenziju.

STRELAC

Ukoliko se bavite privatnim biznisom ne bi trebali da započnete neki nov posao. Budite realni kada je novac u pitanju. Manje trošite. Verovatno ste već nekog upoznali kada je reč o vašem ljubavnom životu. To je neko preko vaših drugara, prijatelja. Iskoristite lep dan. Čuvajte se pritiska, koji je nestabilan.

JARAC

Birokratija vas muči! Mesec u Strelcu traži neki slobodniji posao. Baš nemate mira, volite izazove na radnom mestu, imate taj takmičarski duh. Emotivna veza sa Devicom ili Strelcem može biti dobra podloga za priču o braku. Razgovarajte često o tome. Čuvajte zube, kosti. Skloni ste alkoholu.

VODOLIJA

Budite spokojni što se tiče vašeg poslovanja i nekih novih projekata. Biće šanse za novitete, promene. Dominantni ste u odnosu na svog partnera, nije mu pravo. Popustite kada su neki zahtevi pred vama. Učinite dobra dela, budite ponekad zabavni, komični, opušteni. Smanjite duvan, cigarete.

RIBE

Nikako sukob sa kolegama danas. Budite suzdržani. Ne preuzimajte u startu lošu energiju. Ne započinjite tajnu vezu, posebno ne sa Rakom, nije vreme tajni. Budite pažljivi prema supružniku. Ta osoba vas iskreno voli. Nikako ne brinete o svom telu, opštem zdravlju, a trebalo bi.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori