Pogledajte da li ćete nadrljati u poslu ili ćete uživati u ljubavi

OVAN

POSAO: Ne bi ste trebali da propustite obuku koja će vam biti ponuđena i koju ne bi ste trebali da propustite. Morate malo spustiti svoj ego. Gledajte da priznate neke stvari i da se suočite sa njima pre no što vas život na to natera. Nije sramota ne znati, već je sramota ne želiti učiti, a jako je štetno i pogubno stvarati lažnu sliku o svojim znanjima i veštinama.

LJUBAV: Nemojte da se prepuštate neizbežnosti, već ovaj dan pregurajte kako god znate i umete. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomake na ljubavnom planu, jer u vaš svet ulazi zanimljiva osoba. Ona će biti kao magnet za vas i uskoro očekujte da uđete u vezu. Ovo može biti sudbinska veza, koja se može završiti brakom.

ZDRAVLJE: Zbog stresa i loših navika nakupićete višak kilograma.Razmislite o tome da ponovo krenete sa sa sportskim aktivnstima. Osećaćete se zdravije i snažnije. Razmislite o prevenciji i redovno idite na rutinske preglede.

BIK

POSAO: Vreme kada ste bili na pozicijama na kojima ste uživali neku vrstu moći i bili dominantni u odnosu na mnoge, sada polako odlazi u prošlost. Bićete prinuđeni, na ovaj ili onaj način, da se spustite na zemlju i priznate mnoga prava i zasluge drugima. Naravno, to će biti neminovni udarac na vaš ego. Ali, to su stvari koje ćete morati uraditi da bi vama bilo bolje.

LJUBAV: Na ljubavnom planu niste racionalni, ne razmišljate trezveno i sve to će se odraziti na vašu vezu ili brak. Bićete melanholični, ali pored sebe ipak imate partnera koji će u svakoj prilici, pružiti podršku i pomoć. Prihvatite partnera da ne padnete dublje u očaj, koji vas tokom dana drži.

ZDRAVLJE: Najvažnije je sačuvati svoju intimu i energiju. Obnovićete je u toplini svog doma. Relaksaciju tražite kroz umetnost i slobodno vreme. Izbegavajte preterano nerviranje, jer na to najpre reaguje vaš sistem za varenje.

BLIZANCI

POSAO: Ma koliko sada osećali i mislili da je život surov i da je dosta toga nepravedno okrenuto protiv vas i vaših interesa, na duže vreme sve što se dešava je u osnovi vrlo pozitivno po vas! Polako i sigurno u vama se rađaju poslovne vizije na kojima ćete predano raditi. Budite spokojni i strpljivi i samim saznanjem da vas sudbina nikada nije ostavila na cedilu.

LJUBAV: Mogli bi ste da budete mnogo oštriji u ophođenju sa drugima. Početak dana donosi promene u vašim interesovanjima. Trudićete se da što bolje izvršite obaveze koje imate. Zaljubljenost je najbolja inspiracija za postizanje uspeha, u šta ćete se uskoro uveriti.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete kako ne bi ste dodatno uznemiravali želudac lošom ishranom. Nemojte zanemarivati uticaj osoba koje na vas deluju pozitivno i uravnotežuju vaš temperament.

RAK

POSAO: Budite jaki, ali najviše od svega, dostojanstveni! Nema ničeg strašnog u greškama, jer se iz njih uči. Zašto se jednostavno ne opustite i ne počnete da prihvatate sa zahvalnošću sve one darove koje vam život baca u krilo?! Gledajte da se suočite i sa nužnošću ključnih promena u organizaciji i načinu na koji kroz život prolazite.

LJUBAV: Nalazite se u fazi pojačane potrebe za emotivnim i čulnim zadovoljstvima i blizinom osobe koju volite. Ukoliko ste slobodni, ovaj dan je idealan za početak nove emotivne veze. Vaš položaj da uspostavite lepu komunikaciju sa osobama do kojih vam je stalo, nije najbolje prihvaćen, promenite taktiku!

ZDRAVLJE: Ako razmišljate o dijeti, mogli bi ste biti nadahnuti novim planovima. Budite oprezni kod unosa namirnica, a ako je potrebno uzimajte i multivitamine. Preterano konzumiranje hrane može loše uticati na varenje.

LAV

POSAO: Trebali bi ste dati prednost poslu u odnosu na sve druge životne aspekte. Imate strahoviti lični, karakterni i intelektualni potencijal koji će u potpunosti početi da dolazi do izražaja ukoliko obratite pažnju na stvari od kojih se živi. Prekinite da gubite vreme i energiju na sekundarne ljude, pojave i na prilike koje su ipak, na predugom štapu.

LJUBAV: Nemojte požurivati partnera, jer će se sve dešavati na brzinu, a on će biti zatečen situacijom. Ovog dana doživećete najveću sreću koju odavno priželjkujete. Budite trezveni prilikom donošenja velikih, životnih odluka da se ne bi ste kasnije kajali.

ZDRAVLJE: Pokušajte da meditirate svaki dan. Vaše zdravlje najviše zavisi od vašeg emotivnog života. Opšte stanje je usko povezano sa dobrim odnosima s drugima.Mogući su problemi sa zubima i kostima.

DEVICA

POSAO: Gledajte sada i ovde da ugrabite ono što se može! Bitno je u životu, a u poslu pogotovo, na koje strane i u kojoj meri se fokusirate. Samo neka pričaju drugi o vama. Nije bitno šta govore, neka su to i najgore stvari, važno je da se pominjete i da je to jedna vrsta reklame. Ne budite kruti i posmatrajte situaciju i iz nekih drugih uglova.

LJUBAV: Kod vas će se razbuktati strast koja će vas jače povezati. Sve veće poštovanje i poverenje koje gajite prema partneru, dovešće do toga da se dogovarate da proširite porodicu. Ta činjenica će vas vrlo usrećiti. Slobodni pripadnici ovog znaka napokon uspevaju da dođu do osobe koja im se odavno dopada.

ZDRAVLJE: Težite uvođenju reda i raščišćavanju stvari. Napravićete sojevrsno čišćenje života i osetiti potrebu za radikalnim obračunoms prošlošću. Morate delovati u svom interesu.

VAGA

POSAO: Što se manje potresate oko nečijeg mišljenja, time će ono sve više, ma koliko bilo loše, raditi za vas i u vašu korist. Nikad ne sumnjajte u to da imate neku vrstu zaštite sve dok se postavljate na pošten i korektan način. Nikako i nikome se ne svetite ni za šta, pa koliko možda imali i razloga i opravdanja da tako nešto uradite.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka imaju naklonost prema jednoj dragoj osobi, ali se preispitujete da li da idete dalje ili ne, jer niste sigurni šta u stvari želite u životu. Previše razmišljate, a ništa ne preduzimate. Biće iznenađenja i lepih emocija koje stižu od partnera. Odnos će se produbiti i shvatićete da ste ga podigli na viši nivo.

ZDRAVLJE: Razmislite davput pre spaljivanja nekih mostova. Tražite zadovoljstvo pre donošenja neopozivih odluka. Kosti i skeletni sistem vam pale alarm. Stari zdravstveni problemi sa kožom, zubima i urinarnim traktom se vraćaju.

ŠKORPIJA

POSAO: Oprostite i pređite danas preko svega ne bi ste li već koliko sutra živeli bolje. Ovo je vrlo napet dan, ali u njemu možete puno toga dobrog ostvariti za sebe. Gledajte na sve što se oko vas dešava s dozom skepticizma, nikome ne verujte na reč, sve ispitajte, budite oprezni, ali ne i nervozni.Vaši neprijatelji su mnogobrojni i uvek budni, čekaju vašu nepažnju da stupe u akciju!

LJUBAV: Sada se preispitujete da li možete verovati partneru i da li je on za vas. Neće doći do razdvajanja, ali nećete uopšte biti zadovoljni dešavanjima. Nemojte sebe opterećivati mislima da partner krije nešto od vas. Jednostavno, on je ravnodušan, jer ste vi napravili takvu situaciju. Potrudite se da izađete iz toga!

ZDRAVLJE: Rešavajte zdravstvene probleme. Stresne situacije u partnerskim odnosima, osećaj da gubite kompas na profesionalnom planu, kašnjenje...mogu probuditi štitnu žlezdu i donetipovremene aritmije.

STRELAC

POSAO: Prazni ste! Osećate se neispunjeno jer imate utisak ne samo da niste dovoljno cenjeni, već i da vaše vrednosti i potencijali nisu prepoznati i iskorišćeni. Iz tog razloga imate potrebu za mnogim novim dokazivanjima. Vreme je da se krene dalje, naročito ako imate sigurnu opciju za drugi posao. Ne gubite vreme!

LJUBAV: Družite se, izlazite, ali ne gubite glavu zbog fizičke privlačnosti ili nekog emotivnog trenutka. Zaista, trenutno ste jako emotivni. Osim toga, kod vas postoji zanos koji može da vam napravi velike probleme. Ukoliko vas neko jako privuče, sačuvajte trezvenost, bar dok donosite važne odluke za svoju budućnost.

ZDRAVLJE: Samo se opustite i izbegavajte unapred programirane stresne situacije. Što više boravite u prirodi i okružite se pozitivnim ljudima.

JARAC

POSAO: Ne čekajte da se desi čudo, ali isto tako dobro razmislite. Ovaj dan je idealan za potpuno novi početak, a ako se on i ne desi u nekom redikalnijem smislu, kao što je kompletna promena posla i radnog mesta, svakako će se stvoriti prilika da radite i zarađujete na nove načine, koji će vam prijati. Veliko osveženje dolazi sa više strana.

LJUBAV: Danas nastupa jedan teži momenat u kojem će prevladati nepoverenje, ljubomora i zavist i to sa obe strane. Ne tražite krivca! Najvažnije je da će napetost proći i da ćete uspeti da prevaziđete ovu situaciju. Nastavićete uzlaznom linijom i polako povratiti poverenje jedno kod drugog. Ukoliko ste slobodni, znajte da ovo nije trenutak za neko veliko zaljubljivanje.

ZDRAVLJE: Nedostatak vitamina veoma loše deluje na vaš nervni sistem, pa ukoliko ga ne budete unosili ishranom u dovoljnim količinama, možete biti nervozni, napei i razdražljivi. Ukoliko ste izloženi stresnim situacijama, počećete osećati posledice.

VODOLIJA

POSAO: Osetite nalet pozitivne energije, kao i optimizam, koji prilično dugo niste imali prilike da osetite. Strahovi i osećaj beznađa ustupaju mesto novim horizontima, koji se iznenada otvaraju! Ne trošite sebe, svoje živce i energiju, kao i vreme na poslovne akcije koje su unapred osuđene na propast. Promenite okruženje!

LJUBAV: Zauzet će biti posvećeni partnerskim odnosima i ispravljanju grešaka koje su pravili. Dolazi do pomirenja i krećete u jednu mnogo bolju, iskreniju fazu vašeg odnosa, kada ćete steći poverenje jedno u drugo. Priznaćete, već je krajnje vreme da se smirite. Jednostavno, dovoljno je samo da se prepustite lepim događajima i pozitivnim ljudima.

ZDRAVLJE: Svi zdravstveni nedostaci direktna su posledica neurednog života i stresa. Izbegavajte pretereno umaranje prekovremenim radom i posvetite se više sebi. Najbolji lek je miran život, bez stresa.

RIBE

POSAO: Iako znate da nemate šta da tražite u nekom smeru, ipak ste skloni da uporno i tvrdoglavo insistirate na istom mada je očigledno da tonete sve dublje u dubiozu i materijalne gubitke. Potrebna je doza realnosti koju u ovim danima treba da prihvatite. Ako ipak nastavite sa nerezonskim potezima, teško da će vam se išta dobrim vratiti.

LJUBAV: Ribe vole da veruju u veliku ljubav, jer žive za nju! Čeznete za nekim idealnim partnerom, ali već je vreme da shvatite da idealno ne postoji. Danas će vam se ukazati jedna prilika i stalno ćete se pitati da li je to ono pravo. Jeste, to je osoba koja vam odgovara po svemu i slobodno krenite u neku zajedničku priču.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi na vremenske promene i vazdušni pritisak. Pravilna ishrana umnogome će vam pomoći da smanjite kiselinu u želucu, pa izbegavajte masnu hranu. Brige i stresovi su vam najveći problem.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori