Bikovi će danas neplanirano morati da odreše kesu!

OVAN

POSAO: Ne preporučuje se saradnja sa osobom rođenom u znaku Blizanaca. Mogući su neki neočekivani problemi i komplikacije. U svakom slučaju, budite veoma oprezni na poslovnom planu danas.

LJUBAV: Previše ste grubi prema emotivnom partneru koji ne može da razume razlog za takvo ponašanje. Pokušajte da shvatite kako neke stvari izgledaju iz njegovog ugla. Moguće je da niste baš uvek u pravu...

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu i problemi sa sinusima su mogući. Uskoro vam se bliži moguća prehlada ako ne budete vodili više računa o zdravlju. Menjajte loše navike, odmarajte i povećajte unos vitamina.

BIK

POSAO: Akcenat svih dešavanja danas je na vašem polju finansija. Neće sve baš ići onako kako očekujete. Potrebno je da se dobro organizujete bez obzira na neplanirane troškove. Ostavite malo novca sa strane.

LJUBAV: Ne nalazite sigurnost pored trenutnog partnera i razočarani ste. Očekujete da se on više potrudi da bi vas zadržao. Moguće je da se jednostavno niste pronašli i da vas čeka sreća sa nekim drugim!

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Vi generalno imate predispozicije za manje probleme na polju zdravlja zbog pogrešne ishrane, tako da je od ključnog značaja da se posavetujete sa nutricionistom.

BLIZANCI

POSAO: Niste fokusirani na posao i lako pravite velike greške. Najbolje bi bilo da danas ne donosite važne odluke. Čak šta vise, još bolje bi bilo kada se danas ne biste bavili poslom, nego uzeli slobodan dan.

LJUBAV: Razočarani ste situacijom na emotivnom polju. Moguće je da niste dobili ono što ste tražili i da ste veoma nezadovoljni. Nema razloga da trpite nešto što vam ne odgovara- lako se možete osloboditi...

ZDRAVLJE: Veoma ste razdražljivi i osetljivi danas. Moguće su promene raspoloženja, problemi zbog nervoze i stresa ali i neka generalna malaksalost. Jednostavno vam nije dan. Posvetite se sebi i odmarajte.

RAK

POSAO: Sve jasnije shvatate da postoje neki ljudi koji aktivno rade protiv vašeg interesa i to vam se ni malo ne dopada. Vreme je da pogledate problemu u oči i da ga rešite na licu mesta. Nakon toga ćete se osećati mnogo bolje!

LJUBAV: Teško vam je da pokažete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada jer ona već ima partnera. Moguće je da ste u velikoj nedoumici i da tiho patite. Ipak, ne treba da brinete jer uskoro sledi i neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom ili manjim poremećijam vezanim za san. Nije vam lako da uspostavite pravilan bioritam već neko vreme i iz tog razloga ste često veoma umorni i iscrpljeni.

LAV

POSAO: Nisu baš svi saradnici sasvim iskreni prema vama, neki su veoma dvolični. Povedite računa kome ćete verovati. Već ste shvatili da je trenutni period nezgodan po tom pitanju, pa nastavite da vodite računa.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada nije raspoložena za komunikaciju što vas prilično obeshrabruje. Pokušajte da joj date neko vreme da se predomisli. Jednostavno vam danas nije dan, ali kasnije će se stvari promeniti!

ZDRAVLJE: Osetljive kosti i kičma, povedite računa o tome. Skloni ste padovima ili manjim prelomima i povredama, uganućima. Povećajte unos kalcijuma. Nemojte da podižete pretežak teret kako ne bi opterećivali kičmu.

DEVICA

POSAO: Hvata vas nervoza kada ste u prisustvu vaših nadređenih. Ne volite da vas bilo ko non stop proverava jer vam to stvara pritisak i onda pravite greške koje inače ne biste pravili. Poradite na svojoj sigurnosti.

LJUBAV: Možete da očekujete promenljivo raspoloženje kod osobe koja vam se dopada. Niste sigurni kako da se postavite prema njoj. Za sada bi bilo najbolje da ništa ne forsirate i da pustite da se stvari odvijaju spontano i prirodno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da svaki dan pijete dovoljno vode, kako bi zadovoljili sve potrebe svog organizma. U vašem slučaju, to je važno prvenstveno zbog dobre funkcije metabolizma.

VAGA

POSAO: Nećete dobiti podršku iz inostranstva koju ste očekivali. Nije povoljan dan za papirologiju ili bilo kakve formalnosti. Moguće je da vam neka rešenja kasne ili da više puta morate da predajete isti papir.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu. Dvoumite se između Strelca i Blizanca. Iako su dosta drugačiji jedan od drugog vi im nalazite i neke sličnosti u karakteru.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa holesterolom. Ukoliko niste sigurni da li vas to muči, proverite krvnu sliku. Ako se ispostavi da problem postoji, smanjite unos masne hrane i posavetujte se sa lekarom

ŠKORPIJA

POSAO: Niste zadovoljni svoom materijalnom situacijom. Današnji dan svakako nije povoljan za bilo kakve finansijske rizike. Kasnije ćete imati šanse da poboljšate stanje ali danas nemojte da očekujete previše.

LJUBAV: Na emotivnom planu možete da očekujete probleme. Ako nastavite sa preteranom ljubomorom, znate šta sledi. Pokušajte da se malo smirite i da sagledate stvari iz realnije perspektive.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak jer su vam na ovom planu mogući problemi. Ako ste već imali probleme sa srcem, možda je vreme za redovnu kontrolu kod kardiologa. Budite generalno obazriviji.

STRELAC

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i teško vam je da pravilno rasuđujete u takvoj atmosferi. Nije preterano povoljan dan za vas. Pokušajte da se ne nervirate previše i da pustite da neke stvari idu svojim tokom.

LJUBAV: Partner bi želeo da vam udovolji ali kao da sve što radi, radi na neki pogrešan način. Niste zadovoljni. Moguće je da ste vi lično uneli više pritisaka u ovu vezu, potrebno je neko vreme da se vazduh raščisti.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste nervozni, skloni glavobolji, povišenoj temperaturi i generalno nekim upalnim stanjima- od upaljenog zuba, do upalnih procesa na koži. Bilo kako bilo, čuvajte se.

JARAC

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza. Ako radite dva posla uskoro ćete morati da se opredelite samo za jedan. Imate osećaj da vas umor polako sustiže i da vam dolazi vreme za predah.

LJUBAV: Dopada vam se malo mlađa osoba od vas sa kojom imate veoma zanimljivu komunikaciju. Potrebno vam je malo vremena da joj priđete na pravi način jer ne želite da je uplašite svojom ozbiljnošću.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam nije najbolje, povedite računa. Vreme je za redovni pregled krvne slike. Skloni ste manjim problemima ili ponavljanju tegoba iz prošlosti. Osluškujte signale koje vam šalje vaše telo.

VODOLIJA

POSAO: Deluje vam da biste mogli da profitirate od rizika ali ovaj put nije tako. Suzdržite se od takvog ponašanja. Za sada pokušajte da radite svoj posao najbolje što umete i da se ne mešate u neke druge stvari.

LJUBAV: Dolaze vam emotivne promene. Ukoliko ste u paralelnoj vezi, nećete još dugo moći da održite taj tempo. Pred vama je prilika da donesete odluku o tome sa kojom osobom ćete definitivno biti!

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prija vam pojačana fizička aktivnost, treninzi i bavljenje sportom. Svaki slobodan trenutak koristite kako bi otišli u teretanu, na džoging ili bilo koji drugi vid rekreacije.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete neka manja otežanja koja ćete do kraja dana uspeti da prevaziđete. Stvari će ispasti dosta bolje nego što ste očekivali. U popodnevnim časovima pogotovo možete imati sreće.

LJUBAV: Na polju ljubavi nema većih promena. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Uživate kada ste zajedno i za sada ne jurite nigde sa velikim očekivanjima. Sadašnjost vam je važnija i od budućnosti i od prošlosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivom želucu. Mogući su problemi sa želudačnom kiselinom. Izbegavajte preteran unos kofeina kao i hrane koja vam ne prija. Posavetujte se sa svojim lekarom.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori