Mesec ulazi danas u znak Lava, a s tim nam dolazi obilje radosti, lepote, sreće. Lav je dobar pozitivan znak, a Mesec u njemu vođen je ciljem da stvara pozitivnu energiju, optimizam i samopouzdanje.

OVAN

Potrebno je da neko vreme se prepustite analizi onoga šta ste uradili do sada.  Žena Ovan može imati poteškoća u ljubavi, dok muški Ovan i dalje traži svoju idealnu polovinu. Čuvajte donji deo kičme.

BIK

Ne tražite previše naklon saradnika. Krenite sami u posao koji želite. Ukoliko ste sami morate da se potrudite oko jedne osobe iz znaka Ribe. Prilično je zatvorena ali puna strasti. Česte glavobolje.

BLIZANCI

Saradnici su danas dobri i učtivi prema vama. Vi to cenite i bićete zadovoljni poslovnim poduhvatom. Partner dosta očekuje od vas. Više nežnosti dobro će doći. Bolovi u nogama.

RAK

Moraćete više duhovnosti da unesete u ono što radite. Ne preterujte sa materijalnim. Emocije su uglavnom okrenute osobama koja je iz vatrenog sazvežđa jer sa njima imate odličnu komunikaciju. Sa partnerom vežbajte fitnes.

LAV

Saradnja sa drugima neće biti laka. Morate da uložite dodatni napor da bi sve sredili da bude po vašoj volji. Imate prefinjen ukus kada je u pitanju partnerstvo. Imate sve šanse da se upoznate sa osobom koja traži mnogo. Pazite se pada, uganuća.

DEVICA

Nikako ne odbijajte saradnju sa Rakom ili Škorpijom. Novac očekujte češće. Rasejanost. Niste definisali sebe i svoje želje. Problem sa kožom.

VAGA

Dobar period za novac često sredom. Imate aspekad da napravite odličan posao sa strancima. Vaš partner je često van kuće i pomalo rigidan prema ukućanima. Dosta dobro.

ŠKORPIJA

Verovatno ćete morati iznenada na put. Emotivno se vezujete za osobu iz znaka Devica ili Jarac. Problem sa očima.

STRELAC

Imaćete predlog novih ideja od strane osobe iz znaka Bik ili Rak. Potreba za stabilnom vezom je na putu ostvarenja. Samo prava i iskrena ljubav može da vas izleči i zaceli.

JARAC

Aspekti obećavaju više snage i volje za angažman na polju novih projekata. Najviše udvarača će biti iz zemljanog sazvežđa. Jedan Bik mnogo razmišlja o vama. Obavezno promenite ritam života.

VODOLIJA

Iako ste vezani za svoje dobre prijatelje u ovom trenutku, bi trebalo da potražite pomoć od jedne ambiciozne, uticajne Lavice. Mogućnost da na lep način i normalnom komunikacijom sredite vaše unutrašnje stvari.  Preterano ste emotivni i to narušava vaše zdravlje.

RIBE

Imaćete dane kada zarađujete dosta  a biće dana kada ćete imati otežanja. Danas imate novac. Potrudite se oko voljene osobe, više. Zaslužuje to. Obrate pažnju na štitnu žlezdu.

sensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori