Ribe mogu da očekuju veliku strast!

OVAN

Koristite svoju harizmu koji posedujete i koji je veoma bogat. Moćićete da na taj način privučete poslovne partnere. Nekako vam udvaranje ide od ruke. Imaćete jako puno sreće da se upoznate sa osobom sa kojom ulazite u novu vezu.

BIK

Ograničavate sebe na mnogim poljima. Možda bi bilo dobro da jednoj Vagi date šansu da vam pomogne. Emotivno ste neko  ko želi da se dokaže partneru. To je lepo i gledajte da budete maksimalno iskreni. Čuvajte kolena.

BLIZANCI

Dobar posao vam sledi putem nekog iznenađenja. Možete zaraditi a da niste ni svesni kako. Slobodni Blizanci neka potraže ljubav sa Jarcem ili Bikom. Danas ne razmišljate o tome kakvo vam je zdravlje.

RAK

Potrebno je da se bavite privatnim poslom. Lep dan za ljubav. Šarmantni ste i nikako nećete biti sami. Imate udvaranje na sve strane. Raspoloženi ste.

LAV

Morate da napravite plan rada za naredni mesec. Pred vama je period velikog posla. Ovo je dobar dan za bliskost, bez obzira da li ste u braku ili slobodni. Dobro zdravlje.

DEVICA

Imate smisla i ideja za poslove koji su posebni. Teško da će neko pokazati takvo znanje i avanturistički duh kao vi. Emotivna uzdržanost. Povlačenje u sebe neće vas nigde odvesti. Držite sve pod kontrolom.

VAGA

Razmišljate kako da zaštitite imovinu. Ovo je prevelika tema za vas. Opustite se, ionako uvek pronađete određeno rešenje. Imate sreće samo sa nekim ko je sličan vama. Osoba poput lepršavih Blizanaca ili dominantnog ali strasnog Lava biće dobar izbor. Potrebna vam je yoga.

ŠKORPIJA

Razmišljate da radite poslove koji su trajniji. Nećete da se bavite radom od danas do sutra. Dobra saradnja sa Lavom. Gubite samopuzdanje. Popravite takvo stanje nekim kraćim putovanjem. Fizičke vežbe su vam potrebne.

STRELAC

Posao koji vas čeka od naredne nedelje i meseca je usko povezan sa zemljama zapada preko okeana. Raspoloženi ste za dobru zabavu. Kod prijatelja je najbolje. Osetljivi bubrezi.

JARAC

Petnaesti dan u mesecu a vi ste već odavno napravili plan za dalji period. Nećete biti u vezi sa nekim ko je neozbiljan. Muči vas stomak, žuč.

VODOLIJA

Mislite da niste zaslužili nagradu tokom meseca, ali ipak bez vas i vaših ideja teško da bi posao napredovao. Imate moć i harizmu koja deluje na druge. Teško da vam iko odoli. Zdravlje vam je odlično.

RIBE

Imate jako dobru poziciju na radnom mestu, tako da previše ne brinete. Sve ostavljate za naredni period. Slobodni mogu da očekuju veliku strast. Zdravlje je dobro.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori