Nekome će danas biti super dan, a drugima...

OVAN

POSAO: Komunikacija sa poslodavcima nije baš najbolja ali nameravate da poradite na tome da je promenite. Svesni ste da ste u početku pravili neke greške i potrudićete se da ih ispravite kako biste ostavili bolji utisak.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma lep dan i pozitivne emotivne promene. Bićete oduševljeni kada budete videli šta je partner pripremio za vas. Pred vama su jako zanimljive promene i dešavanja u kojima ćete uživati.

ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro. Imate sasvim dovoljno energije za sve ono što ste imali u planu i lako možete uspeti da dovedete svoje telo u još bolju formu. Pred vama je veoma povoljan nedeljni dan.

BIK

POSAO: Maksimalno ste posvećeni svom poslu i spremni ste da svoj privatni život ostavite po strani kako bi što pre ostvarili napredak. Ne smeta vam ni da radite vikendom, sve dok znate da će vas to dovesti do željenog cilja.

LJUBAV: Odgovara vam flert sa Devicom ali ne može se reći da uskoro planirate nešto ozbiljnije. Za sada vam nije povoljan period za vezu koja bi mogla da vodi ka braku, već više za zabavljanje i izlaske.

ZDRAVLJE: Skloni ste bolnim i upalnim stanjima. Povedite računa o zdravlju danas. Moguće su i neke manje infekcije. Potrudite se da ojačate svoj imunitet. Izbegavajte potencijalne izvore zaraze.

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste konkretni i otvoreni po pitanju svojih poslovnih interesa. Sa vama je uvek lako komunicirati. Važno vam je da na ovom planu imate čistu i jasnu situaciju sa svima. Smatrate da je tako najbolje za posao.

LJUBAV: Opustite se i uživajte u lepim trenucima sa voljenom osobom. Nalazite se na samom početku velike ljubavi. Veza u koju ste ušli vam donosi mnogo sreće i radosti u život. Konačno se osećate voljeno i ispunjeno!

ZDRAVLJE: Moguće su probavne smetnje. Povedite računa o ishrani i nemojte da unosite namirnice koje se teško vare. Regulišite unos tečnosti. Ne biste trebali da imate neke druge značajnije tegobe.

RAK

POSAO: Konačno naplaćujete neke poslove koje ste obavili u prošlosti i zadovoljni ste svojom materijalnom situacijom. Pred vama je prilika da se malo opustite, da sebi ugodite i da se častite jednim cećim šopingom!

LJUBAV: Potrebno je da neke stvari sagledate malo realnije. Ako želite da budete srećni, prestanite da gledate na sve kroz ružičaste naočare... Napravili ste pogrešnu procenu osobe kojoj ste dali da vam se približi.

ZDRAVLJE: Posvetite se zdravijim navikama. Na ovom planu generalno nemate nove probleme ali da ih ne bi bilo ni u buduće, važno je da se posvetite potrebama svog organizma. Za početak, izbacite iz ishrane preteran unos masti.

LAV

POSAO: Teško vam je odbijete novi posao koji vam je ponuđen. Isto tako ne možete ni da ostavite staro radno mesto. U dilemi ste. Već neko vreme vam nije lako da se odlučite i da prelomite... Današnji dan bi mogao da presudi.

LJUBAV: Možete da očekujete interesantne prilike za flert. Svojim originalnim stajlingom privlačite pažnju. Možete da zaintrigirate jednu veoma zanimljivu ličnost koja smatra da ste jako šarmantni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa koncentracijom. Današnji dan vam nije povoljan za preterno umaranje ni umno ni fizički. Odmarajte i opuštajte se. Izađite negde i provedite vreme sa ljudima koje volite.

DEVICA

POSAO: Povoljan je dan za finansijske transakcije, kao i za nova ulaganja. Smeši vam se poslovni uspeh. Iako je nedelja, možete da budete veoma aktivni na ovom planu. Dolaze vam i neke nove, važne informacije.

LJUBAV: Ukoliko budete bili spremni da prihvatite promene možete biti veoma srećni na ljubavnom planu. Partner želi da se posveti vama i vašoj vezi ali morate mu pokazati da ćete i vi uraditi nešto zauzvrat.

ZDRAVLJE: Važno je da slušate savete svog lekara. Uz dovoljno odgovornosti i terapiju koja vam odgovara, bićete sve bolje iz dana u dan. Konačno vam stanje na ovom planu kreće uzlaznom putanjom i imate više energije.

VAGA

POSAO: Nećete imati prevelike koristi od poslova koje ste prepustili drugima. Vreme je da povratite kontrolu nad nekim stvarima. U narednim danima ćete se na neki način posvetiti važnim poslovnim promenama.

LJUBAV: U ljubavnoj vezi u kojoj ste trenutno ne ide sve sasvim glatko ali ste spremni da se trudite. Ne želite da izgubite osobu koju volite zbog nekih sitnica oko kojih imate različito mišljenje. Kompromis je uvek moguć.

ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom su mogući kod vas, pa povedite računa o tome i redovno pratite stanje. Moguće je da neće biti nekih drastičnih odstupanja ali biste u svakom slučaju trebali da budete pažljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam neki dugovi biti vraćeni. Finansijsko poboljšanje dolazi i zadovoljni ste. Možete da se opustite i da uživate u poslednjem danu vikenda, ne očekuju vas poslovne obaveze.

LJUBAV: Moguće je da još uvek niste sasvim sigurni da li je došao trenutak da obelodanite svoju novu vezu. Na neki način se bolje osećate kada se viđate bez znanja vaših prijatelja i poznanika. Ne volite da vam se bilo ko meša u život.

ZDRAVLJE: Nesanica bi mogla da vas prati. Moguće je da imate višak energije ali to ne mora da bude loša stvar... Vreme koje imate posvetite sebi i nekim korisnim stvarima koje treba da obavite.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan ukoliko se bavite privatnim poslom. Uspeli ste da se organizujete na najbolji mogući način. Sve ide baš onako kako ste se nadali i zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom planu.

LJUBAV: Veoma povoljan dan ako ste u braku ili vezi je pred vama. Možete da očekujete lepe trenutke pored voljene osobe. Ako ste slobodni, onda vas očekuje novo poznanstvo, najverovatnije sa Blizancem.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je urinarni trakt osetljiv, pa ste na ovom planu podložni manjim smetnjama. Generalno gledano nije vam preterano loš dan pa ne biste trebali da imate neke ozbiljnije tegobe.

JARAC

POSAO: Danas možete da postignete veoma važan poslovni dogovor sa osobom sa kojom već duže vreme pokušavate da ostvarite saradnju. Bliži vam se i potpisivanje ugovora kojim ćete potvrditi sve o čemu ste razgovarali.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba veoma lepo reagovati na predloge koje imate za nju. Pred vama je dan u kom biste oboje mogli da uživate. Nemate ni jedan razlog za brigu na ovom polju.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Puni ste pozitivne energije i lepog raspoloženja! Pred vama je dan u kom ćete imati priliku da se maksimalno opustite i rasteretite. Nema nikakvih problema kod vas!

VODOLIJA

POSAO: Polje finansija je veoma pozitivno naglašeno. Konačno se osećate bolje i vidite da stvari kreću stabilnijim tokom. Zadovoljni ste okolnostima koje vas prate na vašem profesionalnom planu.

LJUBAV: Dolazite do veoma zanimljive nove prilike za flert. Dopada vam se osoba koja vam je po mnogočemu slična. Smatrate da je njen stil i harizma nešto nesvakidašnje i baš po vašem ukusu. Bliži vam se zanimljiva komunikacija.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit je naglašen tokom današnjeg dana. Generalno imate veću potrebu za tim da ugodite sebi. Važno je da osluškujete ono što vam telo poručuje i da to pratite. Osećaćete se dobro.

RIBE

POSAO: Uspevate da realizujete sve što ste zamislili. Možete da očekujete veoma pozitivan tok događaja. Nećete biti opterećeni prevelim obavezama ili brigama. Pred vama je šansa da se i malo odmorite.

LJUBAV: Očekuje vas veoma lepa ljubavna atmosfera sa novim partnerom. Oboje ste romantične duše koje uživaju u životu. Pravite lepe zajedničke planove za budućnost i dobro se osećate zbog toga.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna nesvestica i malaksalost. Prijalo bi vam da više odmarate. Danas će vam popodnevna dremka dosta značiti i pružiti vam dodatni izvor energije koji vam je potreban. Vas san leči i regeneriše.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori