Povratak fatalne ljubavi iz prošlosti, neplanirano putovanje, ili novi posao...saznajte šta vam zvezde spremaju do kraja nedelje!

OVAN

Vrlo otvoreno iskazujete osećanja koja vas okupiraju. Vi ste vredan radnik i ne dozvoljavate nikome da to ugrozi ili pokaže na drugačiji način. Mesec u Lavu daje dobre aspekte u odnosu na vaše Sunce, mnogo mogućnosti i elana da se dobro odvija vaše poslovanje. Možete imati manji trošak krajem nedelje. Emotivno želite da vreme provedete sa decom, porodicom. Svi žele da budu zajedno u kući, porodica vam je potrebna kao podrška. Slobodni Ovan traži izazove. Zdravstveno ste u principu dobro, zapravo, smireni ste. To vam pojačava imunitet.

 BIK

Ulazite u fazu kada želite bržu komunikaciju. Kratke brze odgovore. Nemate vremena za referate niti želite da ih slušate. Hoćete da se radi brzo i efikasno. Potrebno je dosta toga uraditi u toku sedmice. Morate mnogo da radite neke trivijalne stvari koje vas lično zamaraju. Ali sve je lakše ako imate oko sebe dobre saradnike onda je situacija mnogo bolja od postojeće. Za one koji su u braku malo otežanje u komunikaciji. Loša saradnja. Teška nedelja. Zdravstveno, morate se opustiti. Šetajte više.

BLIZANCI

Najvažnije je da se posvetite nečemu što vam donosi zadovoljstvo iznutra ne mora uvek biti novac taj koji će vas usrećiti. Nažalost , ali sve se opet vrti oko istih faktora. Morate da se nekako odvojite misaono da druge vrednosti postoje sem materijalnih, koje su vrednije od samog novca. Novac je posledica. Neko ko ima mnogo, mnogo i razmišlja i pravi strategiju. Njegov konačni rezultat je rezultat njegovih strateških misli. Poslušajte svoju dečačku prirodu. Spremite kofere i krenite. Partner i veliko društvo, biće vam divno. Košarka, fitnes, dobar izbor za pojačavanje imuniteta.

RAK

Ako je vaša delatnost vezan za obrazovanje mladih ljudi vi možete proširiti svoj posao. Ne bi bilo loše da se ubacite u takav biznis i tu može da bude dobra zarada. Ono što je najvažnije da ste vi predvodnik i da držite finansije u svojim rukama. Emotivno vaše šesto čulo šalje signale da se nešto dešava. Analizirajte situaciju šta je uzrok tome. Neko vam se dopada. Da li se plašite ljubavi? Verovatno vas je dotakao jedan Škorpijon pun strasti i želje za vama. Zdravstveno ste opterećeni higijenom. Kućni poslovi zahtevaju dobru fizičku spremnost.

LAV

Morate da menjate dosta toga na poslu. Za početak promenite strategiju. Mnogo se očekuje od vas. Novac vam stiže preko osobe koja radi u sferi prodaje hranom, tekstilnim proizvodima. Verovatno ćete putovati, tokom sedmice kako biste unapredili posao. Emotivno osoba koja vam je simpatična, nije preterano zainteresovana za nekog ko dosta vremena provodi na poslu kao vi. Postoji mogućnost poboljšanja stanja u vezu ukoliko ste imali nekih razmirica. Zdravstveno zbog nervoze, nervi kičme osetljivi.

DEVICA

Često prasnete u trenutku kada niste svesni svojih stavova i želja. Saradnici to neće da tolerišu jer su navikli na vas kao staloženu osobu. Moraćete više napora i vremena da uložite u stabilizaciju karaktera. Partner vam podiže sistem vrednosti. Osećate se bolje i spremniji ostajete u vezi. Slobodni trenutno raspolažu velikom količinom pozitivne energije pa neće da se previše opterećuju vezivanjem za jednu osobu. Zdravlje vam je pomalo poljuljano. Ne dozvolite strahovima da vas poremete.

VAGA

Imate gvozdenu volju. Vaš posao mora da bude nešto što poseća na zabavu. U suprotnom nemate nameru da se mučite. Imaćete sigurnu zaradu tokom sedmice. Oni koji planiraju da menjaju svoju delatnost neka stanu. Nije sada dobar period, bar neka pričekaju narednu sedmicu. Danas ste spremni na kompromis sa partnerom, sutra ko zna. Varirate u raspoloženju. Slobodne Vage žele da se posvete jednom Jarcu, ta veza ih čini stabilnim i moćnijim. Sigurnost vam je najpotrebnija. Zdravstveno organi u stomaku osetljivi, posebno bubrezi.

ŠKORPIJA

U poslu ste napredni. Radite sve po svojoj intuiciji ili često meditirate kada donosite kapitalne odluke. Mnogima je to čudno, misle da ste ,,frik” ali vi odlično poznajete tehnike čišćenja podsvesti tako ćete brže doći do cilja od ostalih ali i do novca. U ljubavnom životu vi često krijete emocije. Volite erotiku, strast ali kada treba da se otvorite teško vam pada. Bojite se gubitka autoriteta. Moraćete da napravite razlike između materijalnih i emotivnih zadovoljstava. Zdravstveno niste spremni za velike fizičke napore.

STRELAC

Poslovno očekujte dobru saradnju sa ženama ili biste mogli zarađivati lakše ako se bavite ulepšavanjem, muzikom, pozorištem. Venera planeta ljubavi ulazi u Rak, mogla bi da vam pomogne da materijalizujete sve vaše ideje i zamisli koje imate uvek na pretek. Novac vam je opterećenje samo kada nemate onoliko koliko zamislite da vam je potrebno. Sad ili nikad srećete ljubav svog života. Možda je to samo prividno ali je sigurno da vas želi osoba iz vodenog sazvežđa, verovatno najviše jedna Škorpija. Dobro se čuvate, pa će zdravlje biti dobro, bolje.

JARAC

Pravite dugoročne planove. Razmišljajte ispred svi drugih. Novac vam stiže tokom nedelje, a svaki dan morate da pazite i prištedite. Vama nije teško da vodite računa o novcu jer ste prirodno štedljiv znak. Zbog toga nebo će vas nagraditi. Povratak fatalne ljubavi iz prošlosti. Bićete u blagom šoku od iskrenih izgovorenih reči. To će vas malo i pokrenuti da se okrenete ljubavi i ne budete samo u svetu posla i karijere. Bilo bi lepo da uzvratite toj osobi iskrena osećanja. Zbog posla možete zdravlje da destabilizujete. Preterana iscrpljenost.

VODOLIJA

Razmišljate da napravite neki posao koji će biti vezan za Evropu. Zemlje poput Nemačke, Holandije, Belgije mogu da vam donesu prosperitet. Tu leži novac i kreativni rad. Negde će ceniti vaše napore da uradite nešto kvalitetno. Mada, pazite da sve pravno zaštitite. Ideje uvek mogu da se lažiraju i u tajnosti prisvajaju. Raspoloženi ste za ljubav, uvek. Osoba koja je pored vas mora da bude spremna na razne promene i iznenađenja koje možete da priuštite. Zdravstveno obratite pažnju na urogenitalni trakt.

RIBE

Dobar posao imate. Sreća vas prati. Možda je pravi momenat da donesete važnu odluku o nekim izmenama u poslovanju. To iskoristite. Ova sedmica je posebno povoljna. Jupiter traži od vas da se vratite na neke stare moralne vrednosti i rešite nešto što niste. Emotivno je potrebno da ne idealizujte previše partnera sa kojim ste. Budite realni ukoliko mislite da se ne ponaša kako treba prema vama. Zdravstveno možete imati problem sa srcem ili nervima ruke.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori