Bikovi stagniraju u ljubavnoj vezi, dok Ribe uživaju u harmoniji duha. Vage imaju napade ljubomore, a slobodni Lavovi mogu da se nadaju zanimljivom poznanstvu.

OVAN (21. 3. - 20. 4) Napredujete prebrzo i neočekivano za druge. Pomalo bunite svoju okolinu.Spremni ste da uradite sve za dobar posao i zaradu. Dobra emotivna energija. Vodite ljubav više. Mišići nogu su dosta napeti.

BIK (21. 4. - 21. 5) Nalazite se u izvesnom besmislu. Morate da razmislite pre nego što počnete bilo šta da radite. Stagnirate u ljubavnoj vezi u kojoj se nalazite. Ne bi bilo loše da se otvorite partneru koji je pored vas. Osećate promene raspoloženja.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6) Neke stvari morate sami da odradite, angažujte se više nego što ste planirali, što krajem dana može rezultirati nervnom napetošću. Zahtevni ste prema voljenoj osobi. Pokušajte da se stabilizujete. Zdravlje sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije.

RAK (22. 6. - 22. 7) Razmislite o tome sa kim radite i koga podržavate. Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada. Partner se udaljava od vas zbog vaših stavova. Problem sa levom rukom.

LAV (23. 7. - 22. 8) Polazi vam za rukom da završite sve što treba. Saradnja sa Vagom ili nekim drugim vazdušnim znakom daće uspeh i novac. Ako budete koristili svoj šarm onda ćete sigurno imati uspeha u ljubavi sreću koja vas inače prati. Slobodni imaju poznanstvo sa duplim Bikom. Nervoza.

DEVICA (23. 8. - 22. 9) Inteligentni ste i imate dobru komunikaciju. Poštuju vas i treba da vam veruju, jer ste veliki radnik. Sarađujte sa osobama koje razmišljaju svojom glavom. U dobrom ste odnosu sa Jarčevima, posebno ako ste muškarac Devica. Raspoloženje raste.

VAGA (23. 9. - 22. 10) Svodite račune i niste preterano zadovoljni. Kruti ljudi nisu vaši omiljeni saradnici. Napadi ljubomore vas opsedaju. Često vam se to dešava. Grčevi u nogama.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11) Morate da savladate teškoće koje su pred vama. Budite puni vere u sebe.Uskoro ćete istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom, u želji da od njega dobijete podršku. Ona izostaje, nažalost. Osećaj melanholije.

STRELAC (23. 11. - 21. 12) Svodite račune pravite bilans nedelje. Sveska, kopjuter  i olovka. Nešto vam se ne slaže kuda je otišao novac. Stvari idu svojim tokom bez većih oscilacija.

JARAC (22. 12. - 20. 1) Jedva čekate da se vratite vašim obavezama koje vas očekuju. Kompleks niže vrednosti se pojavio. Nema razloga. Snažna emocionalna potreba da se nekom dopadnete i da vas drugi prihvate.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2) Poslovne obaveze, razmišljanja, planove sve to  ostavljate za drugi dan. Malo ste sebi dali oduška. Dom je danas u prvom planu. Decu treba usmeriti na pravi put. Oni su vaše blago. Više tečnosti.

RIBE (20. 2. - 20. 3) Razmišljate da je vreme da se uspostavi kompromis između saradnika i vas. Tražite način najsuptilnije koji bi svi prihvatili. Vaš ego i emocije su danas u pravoj harmoniji. Iskoristite to da se reše sve nesuglasice među decom ili partnerom. Dobro zdravlje imate.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori