Nemojte preterivati, nađite meru i uskladite svoj privatni život sa poslom.

OVAN

POSAO: Ovaj dan vam donosi napokon normalnu atmosferu na poslovnom planu. Uklopili ste se u proces rada i polako smišljate ideje za nove projekte. Počinjete da ostvarujete saradnju sa kolegama i predložićete neke novine po pitanju proširenja proizvodnje i poslovanja.

LJUBAV: U ljubavi privlačite i to nesvesno. Osećate se spremni i voljni da započnete nešto ozbiljnije, a da to ne ostane samo na avanturi.

ZDRAVLJE: Od pada imuniteta ne možete lako da se oporavite. Pojedincima se mogu vratiti i tegobe, naročito ako nisu odležali prehladu kako treba. Kako ste danas opušteniji i apetit će vam biti bolji.

BIK

POSAO: Možete očekivati dodatne finansijske stimulanse zbog vašeg angažovanja na poslu. Nemojte preterivati, nađite meru i uskladite svoj privatni život sa poslom. Sada može doći i do neplanskih troškova.

LJUBAV: Iskrenošću osvajate srce svog partnera i možete bez problema da izgladite zategnute odnose. Slobodne Vage se već neko vreme dopisuju sa jednom osobom preko društvenih mreža, pa je došao trenutak da se vidite. To može biti lepo prijateljstvo koje će prerasti u ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Uživate u dobroj i začinjenoj hrani, kao i čašici dobrog pića. Jednog dana sebi obećate da ćete se okrenuti treninzmima i šetnjama, ali se slabo toga pridržavate. Pređite sa reči na dela. Krenite odmah!

BLIZANCI

POSAO: Kod vas je uobičajena situacija u poslovima. Pokušajte da dođete do nekih ljudi na položaju, koji bi mogli da vam pomognu u ostvarenju vaših ideja. Puni ste ideja za ostvarenje sopstvenog biznisa, ali sada nije vreme za to. Budite zadovoljni što radite za drugoga i imate mnogo manju odgovornost.

LJUBAV: Srce želi jedno, a razum drugo! Odlučite se na vreme, da ne bi ste dublje ulazili u komplikovan odnos, koji vam može doneti samo patnju i razočarenje. Svakako ste sami odgovorni za svoje postupke. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, partner pokušava da vam se približi, ali ste vi prilično nezainteresovani. Budite mu više posvećeni.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je nestabilno i promenljivo. Osećate se iscrpljeno i u izrazito ste lošoj formi. Gotovo ste prazni za bilo kakvu akciju. Zadržite toliko potrebnu energiju i elan koji će vam uveliko trebati radi obavljanja svakodnevnih obaveza.

RAK

POSAO: Svestrana ste ličnost i dosta toga znate i umete i mnogi bi želeli da im budete saradnik. Osećate se sposobnim i zato i težite ka novim i većim izazovima u poslovnom smislu. Finansije će ići u skladu sa vašim poslovima, što više poslova – veći će biti i finansijski efekti.

LJUBAV: Skloni ste flertu. Dobro razmislite da li će vam to i nešto dobro doneti! Ako ste u vezi, dolazi do zategnutosti, koju nećete lako rešiti. Očekuje vas dan koji će biti obeležen svađama, netrpeljivošću.

ZDRAVLJE: Morate uvesti promene u vezi sa navikama u ishrani kako se ne bi ste osećali umorno, bezvoljno i pasivno. Uvedite uravnoteženu dijetu. Prisutan je rizik od infekcija.

LAV

POSAO: Poznati ste po tome da ste dosledni i odgovorni u svakom segmentu života. Danas ćete biti zauzeti zbog obima posla, ali i zadovoljni što uspevate sve na vreme da obavite. Okolina i dalje nema razumevanja što toliko radite i što se toliko trudite.

LJUBAV: Dosta vam je napetih situacija i nerazumevanja. Spremni ste na kompromis, što će svakako doneti poboljšanje u partnerskim odnosima. Konačno imate dovoljno samopouzdanja da otvorite svoje srce prema partneru i da mu kažete sve što vam je na srcu i duši.

ZDRAVLJE: Nastojte da životni prostor i poslovno okruženje držite čistim, kako bi ste smanjili mogućnost izlaganja infektivnim obolenjima. Povedite računa o krvnom pritisku i redovno ga proveravajte.

DEVICA

POSAO: Imate sreće što ste veoma stručni u onome što radite i to drugima izgleda da je lako, ustvari se vi izuzetno trudite da opravdate poverenje koje vam je ukazano. Nezaposlene Device mogu očekivati informaciju za posao od osobe koju vrlo dobro poznaju.

LJUBAV: Postajete opterećujući za partnera. Trebalo bi da budete maksimalno posvećeni partneru i njegovim željama. Kao da nemate sluha da vidite šta vas zapravo, razdvaja. Napokon shvatate koliko ste zapostavili voljenu osobu i kako ta osoba zaslužuje mnogo više ljubavi i pažnje, nego što ste joj do sada pružali.

ZDRAVLJE: Aktuelan je pad imuniteta, što će se odraziti kroz povećane virusne infekcije praćene temperaturom. Ono što vam poslednje pada na pamet je redovna ishrana.

VAGA

POSAO: I danas ćete biti izuzetno vredni. Ovo nije pravi trenutak da svu svoju snagu usmeravate u poslovnom smeru, jer kolege nisu spremne na rad i da vas podrže u tome. Zato sa njima možete imati dosta konfliktnih situacija, koje bi trebalo da izbegavate. Još nije pravi trenutak za velike poslovne poduhvate.

LJUBAV: Imate veliki problem u partnerskim odnosima. Ranija netrpeljivost će kulminirati svađama i nerazumevanjem. Slobodni pokreću inicijativu kako bi osvojili srce jedne divne osobe, koja taj trenutak odavno i iščekuje i sve do sada se pitala zašto se malo više ne angažujete!? Preuzmite inicijativu!

ZDRAVLJE: Izdržljivi ste i nikada ne priznajete sebi da ste bolesni, pa dobar deo prehlada pregurate na nogama. Sami ste sebi najveći neprijatelj kada je zdravlje u pitanju. To može biti uvod i u mnoge bolesti.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije lako uklopiti se u sasvim novu sredinu, ali napornim radom i zalaganjem uspećete da postignete sve svoje poslovne ciljeve. Sve mogućnosti koje vam donose poslovi, trebali bi ste maksimalno iskoristiti. Ne bi ste smeli biti neodlučni! Ovaj dan obiluje poslovnim prilikama.

LJUBAV: Privlačite jedno drugo, pa ne možete da zamislite dan bez njega, kao i on bez vas. Slobodni pripadnici znaka će lako prebroditi ovaj dan, jer veza u kojoj su, nije opterećujuća. To će umnogome olakšati napetost, u kojoj bi moglo doći i do prekida.

ZDRAVLJE: Još kašljucate i koristite tablete za grlo, ali vam se imunitete znatno popravlja. Danas ćete biti okrenuti uživanju i ispunjavanju sitnih zadovoljstava. Okružite se ljudima koji vam donose pozitivnu energiju.

STRELAC

POSAO: Važne poslove odradite što pre! Vodite računa da neke situacije i šanse ne propustite. Finansije se napokon pokreću, pa ćete uspeti da se rešite svojih dugova. Nezaposleni dobijaju odavno očekivani posao, sa kojim će biti izuzetno zadovoljni.

LJUBAV: Partnerski odnosi će se prilično zakomlikovati, jer među vama vlada ljubomora. Da li je opravdana ili ne, to jedino vi znate! Ukoliko ne pronađete kompromis, može doći do pucanja veze. Preduzmite sve neophodne korake da do toga ne dođe.

ZDRAVLJE: Popričajte sa ljudima koji vas opuštaju, razgovarajte o najbanalnijim stvarima. Na taj način loše misli će biti odbačene gotovo u začetku. Zračite optimizmom na svakom koraku.

JARAC

POSAO: Treba da realizujete poslovne planove. Polako se zahuktavate u ostvarivanju poslova. Kolege vas neće u potpunosti razumeti, a na vama je da im sve izložite i predložite buduće aktivnosti. Sada je najvažnije da imate podršku nadređenih, koji će vas u potpunosti podržati.

LJUBAV: Okrenuti ste voljenoj osobi! Napokon ste shvatili da jedno bez drugog ne možete. Nemojte se opuštati i zanemarivati jedno drugo, jer ste oboje u stanju da se okrenete drugom partneru, ponajviše zahvaljujući nezadovoljstvu.

ZDRAVLJE: Aktiviraju se hronične tegobe. Psihički ste labilni, treba da radite na tome da neke životne stavove korigujete. Nalazite mane u svemu i svakom, a ponajmanje sebi.

VODOLIJA

POSAO: Hrabro odrađujete sve što je u vašem, a i u interesu firme u kojoj radite. Poslovi idu onakvom dinamikom kakvom vi želite. Zbog toga možete imati problema sa nadređenima, jer bi oni nešto brže i više. Ubedite nadređene u ispravnost svojih odluka.

LJUBAV: Potreban vam je iskren razgovor sa partnerom, u suprotnom vašoj vezi preti rasulo. Zapitajte se zašto ste oboje toliko uporni u nečemu što i nije toliko važno. Ovde je važna dominacija, a bilo bi bolje da pokušate da izgladite odnose – upravo vam se pruža prilika tokom dana.

ZDRAVLJE: Razmislite o tome koliko ste bili nekorektni prema određenim osobama. Zatvaranje i povlačenje u sebe, je pogrešno postavljanje zadataka koji su pred vama. Morate znati da su i drugi, kao i vi, grešni.

RIBE

POSAO: Svojim zalaganjem ćete pokazati da je vaš način najbolji, za sve tekuće, a i buduće poslove. Na odličnom ste putu da postignete veliki uspeh na poslu i time ćete dokazati koliko ste bili u pravu. Budite spremni za sve poslovne razgovore, jer ćete dobiti i niz ponuda, pa ćete biti u nedoumici koji posao da odaberete.

LJUBAV: Na dobrom ste putu da svu svoju ljubav poklonite jednoj plemenitoj osobi koju izuzetno cenite i volite. Ukoliko ste u vezi, vaša tvrdoglavost će na kraju izaći na videlo u konfliktu sa voljenom osobom. Partner nema nameru da vam popušta i treba da shvatite da ste došli do kraja.

ZDRAVLJE: Moguće su upale, infekcije, a sve može biti praćeno visokom temperaturom. Moguća je i pojava peska ili kamena u bubrezima ili žučnim kanalima, što može izazvati akutne napade.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori