Evo šta su vam zvezde spremile za danas...

OVAN

POSAO: U drugima vidite potencijalnu konkurenciju ili neprijatelje, u čemu, doduše, ima istine, ali to su normalne stvari i nisu razlog za paniku. Ne pričajte unapred nikome o svojim planovima dok ih ne ostvarite.

LJUBAV: Napokon se smirujete i postajete otvoreniji i prijemčiviji za suprotan pol. Opterećuju vas poslovni i finansijski problemi, pa ne stižete da se opustite.

ZDRAVLJE: Česte psihološke krize, znaju da se uvuku u dušu i prave probleme. Obratite pažnju na boravak van kuće, jer vam ovaj dan donosi šansu za ozlede u smislu uganuća, padova, naročito na neravnim terenima.

BIK

POSAO: U ovom danu, nizaće se sve bolje poslovne ponude, tako da ne paničite, ukoliko se ne odvija sve po vašem planu. Na pomolu su nove poslovne kombinacije i susreti sa ljudima. Ojačajte samopouzdanje i oslonite se na sebe, jer prave stvari su pred vama.

LJUBAV: Privlačite potpuno drugačiji tip osoba na koje ste navikli. Shvatate šta je to što vam treba u ovom trenutku.To je osoba koja ima izuzetnu moć transformacije.

ZDRAVLJE: Ako patite od alergije, simptomi će polako popuštati i osećaćete se mnogo bolje. Terapiju obavezno koristite i nemojte ništa raditi na svoju ruku. Posavetujte se sa lekarom kako bi ste sebi ublažili tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Možda ćete se osećati nedovoljno sposobnim i doraslim za ono što vam dolazi u susret, ali to je prolazna faza i što god da osećate ne dozvolite da se vidi na vašem licu. Za nove projekte o kojima maštate je neophodno više volje.

LJUBAV: U društvu ste osobe koja vam izuzetno prija. Može da vas zasmeje i zabavi, a u drugim trenucima da vas shvati i razgovara o ozbiljnim temama. Zauzeti će ili uravnotežiti odnos sa partnerom ili iznenada ući u komunikaciju sa nekom interesantnom osobom.

ZDRAVLJE: Predlog za vas je kretanje, plivanje, što veći unos vode, konzumirajte samo doručak i ručak, a večeru izostavite. Ovaj dan vas vreba prehlada ili virusna infekcija, tako da bi bilo dobro da vidite sa lekarom šta je sa vašim imunitetom.

RAK

POSAO: Nova znanja koja će vam biti potrebna stičete kroz rad, što vama uopšte nije problem. U ovom danu bi, kako na poslu, tako i u privatnom životu, mogle da vam se dese neobične stvari, koje idu iz krajnosti u krajnost.

LJUBAV: Na emotivnom planu ste postavili visoke kriterijume i ne želite da pravite kompromis. Dosta vam je da drugima budete podrška i oslonac. Želite da vas neko primeti i potrudi se.

ZDRAVLJE: Dosta ste tvrdoglavi što se tiče zdravlja. Morate prepoznati neke simptome, došao je trenutak da najozbiljnije shvatite svoje zdravlje. Kada budete osetili tegobe, moći ćete dosta toga kod sebe da regulišete.

LAV

POSAO: Danas može da vam bude fenomenalno i da postignete dobre rezultate, ali ne dozvolite da vas to ponese, jer bi ste u zanosu mogli da napravite neku grešku. Upravo te greške bi mogle da se dese iz najboljih namera.

LJUBAV: Savet je da se nađete na mestu gde bi ste mogli da upoznate tip osobe kakvu priželjkujete. Jedna mlada osoba ne odustaje od vas. Ponovo se ubacila u igru.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urogenitalnom traktu. Bolovi u zglobovima i kostima su rezultat promenljivog vremena. Sve vremenske promene veoma duboko doživljavate. Proverite krvni pritisak.

DEVICA

POSAO: Imate dobru komunikaciju sa osobama iz vašeg okruženja. Međutim, dinamika može da stvori stres u novoj poziciji, zbog čega bi bilo dobro da svoje fizičko stanje ojačate pojačanim rekreativno – sportskim aktivnostima.

LJUBAV: Već početak dana vam donosi preokrete i prijatna iznenađenja u ljubavi. Zauzeti će se uskladiti sa partnerom. Posle dužeg vremena počinjete da osećate bliskost koja vam je nedostajala u odnosu.

ZDRAVLJE: Mada vam je teško da se kontrolišete kada se radi o ishrani, bilo bi poželjno da unosite više sokove i šejkove, koji daju organizmu potrebne vitamine, dok je neophodno da se višak masnih naslaga eliminiše.

VAGA

POSAO: Očekuje vas sastanak sa osobom koja je bliska sa nekim do koga vi pokušavate da dođete. Napravićete dobru pripremu za sastanak, koji vam je bitan i na kom ćete predstaviti svoj poslovni plan.

LJUBAV: Imate osećaj da sve ide u dobrom pravcu i opuštate se. Samim tim se i osećaj poverenja ponovo javlja. Ako prekinete vezu, okrenite se prijateljima.

ZDRAVLJE: Što više fizičkih aktivnosti, bilo da je to odlazak u teretanu ili najobičnija šetnja. Sada je vreme za rehabilitaciju i potpuno vraćanje na staru, odličnu formu organizma. Pričuvajte se prehlade!

ŠKORPIJA

POSAO: Možda vam to i ne prija, ali onim što sada radite, možete steći pozitivne poene u nečijim očima i zahvaljujući vašoj istrajnosti dobijate priliku da odete na neko odgovornije i bolje plaćeno mesto.

LJUBAV: Privlačite osobu koja je pozitivna, puna priče i životne energije, za vas potrebno osveženje. Neodoljiv šarm i maniri su nešto na šta vi padate. To je neko ko često putuje, možda i boravi u inostranstvu.

ZDRAVLJE: Morate povesti računa o očima, kičmi, kardio sistemu. Skloni ste da preterujete u poslu, pa ćete tako i svoje zdravlje dovesti u pitanje. Bilo bi poželjno da koristite lekovito bilje, jer vam je ono bolje od hemijskih medikamenata.

STRELAC

POSAO: Možda neće ići sve kako ste zamislili, ali je bitno da nešto započnete. Sada je trenutak da se izborite za bolju poslovnu poziciju i da radite i više nego što se od vas očekuje. Mogući su nesporazumi sa osobama sa kojima ste donedavno bili u izuzetno dobrim odnosima.

LJUBAV: Možete obnoviti neke stare kontakte, sasvim slučajno. Konačno uspostavljate normalnu komunikaciju sa partnerom. Postajete smireniji. Vrlo je moguće da ćete nešto zajedno rešavati ili raditi, uz savet partnera. Shvatite da sve ima svoje pravo vreme kada treba da se desi.

ZDRAVLJE: Ukoliko želite da vežbate, onda bi bilo poželjno jogom da pojačate svoj imuni sistem. Nedostaje vam san, prosto ne možete da zaspite. Sve je to u vezi sa radom vaše štitne žlezde.

JARAC

POSAO: Trudite se da budete korektni prema svima, ali verovatno vam nije jasno zbog čega vas drugi kinje. Oni vas vide realnije nego vi sami sebe i jedan od mogućih razloga zbog čega vas sabotiraju je strah od vašeg uspeha.

LJUBAV: U vama se javlja optimizam kada je ljubav u pitanju. Imate potrebu da odbacite izvesne stege koje su vam nametnute, bilo da ste to učinili vi ili neko drugi. Svideće vam se osoba sa bitnijom razlikom u godinama ili neko ko je iz vaše blizine.

ZDRAVLJE: Sam početak dana je prilično težak. Imate problem sa pritiskom, oticanjem nogu, teškim hodom. Ipak, kako dan bude odmicao, moći ćete bolje da se krećete i bićete svakako vitalniji i spremniji na šetnju.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste čvrsto zacrtali da se posvetite poslu, znajte da će vam biti potrebna i podrška okoline. Razmena informacija i udruživanje sa kolegama su principi koji će vam omogućiti brže i lakše napredovanje.

LJUBAV: Zauzeti pripadnici znaka bi trebalo da budu malo tolerantniji prema partneru. Imate velika očekivanja, ali su vaše želje grandiozne. U drugoj polovini dana je moguć kompromis i neke vaše unutrašnje ideje se umiruju. Potrebno vam je neko konkretno osveženje koje bi vodilo stabilizaciji u odnosu.

ZDRAVLJE: Vodite bitku sa prehladom, kao i padom imuniteta. Dodatak ishrani u vidu suplemenata bi bio poželjan i moglo bi vam se znatno poboljšati opšte zdravstveno stanje. Naravno, šetnje po čistom vazduhu je poželjne.

RIBE

POSAO: Ovaj dan vam donosi malo više povoljnosti što se tiče posla i poslovnih poduhvata. Imate želju da se angažujete i da postižete uspehe. Posvetite se skupljanju informacija. Nezaposlene Ribe će dobiti ponudu za posao za koji se nisu školovale – svakako prihvatite!

LJUBAV: Imate osećaj da nekoga treba da kaznite, neko ko vam je drag, a u stvari podsvesno kažnjavate sebe. Komunikacija vam je vrlo bitna. Nemojte da reagujete ishitreno pošto možete vrlo brzo da zažalite zbog toga.

ZDRAVLJE: Više vremena provedite napolju i u društvu kako bi ste pojačali svoj imunosistem. Ukoliko do sada niste proveravali krvnu sliku, sada je prilika, jer bi rezultati mogli da vas iznenade i navedu na opreznost kada je reč o načinu života.

novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori