Astrolozi tvrde da Mesečeve mene različito utiču na svaki od horoskopskih znakova. Iz tog razloga, neko se oseća malaksalo ili razdražljivo tokom Mladog Meseca, dok drugi iste simptome mogu imati kada je Pun Mesec.

OVAN Tokom perioda Mladog Meseca, osobe koje su rođene u znaku Ovna trebalo bi da se posvete sebi, kako bi se otarasili stresa koje nagomio u prethodnom periodu. Kada je Pun Mesec valja da se posvete poslu, jer će za svoj trud i rad biti nagrađeni. Pred Pun Mesec, Ovnovi su skloni glavoboljama, ali i osetljivosti zuba.

BIK

Za razliku od Ovnova, Bikovi bi baš u periodu Mladog Meseca trebalo da se posvete poslu, finansijama i da svoju energiju fokusiraju na te aspekte života, a da tokom peiroda Punog Meseca odmaraju i fokusiraju se na porodicu i veze. Kada je Pun Mesec, Bikovi bi trebalo da obrate pažnju na bolove u vratu, mišićima i zglobovima.

BLIZANCI Blizanci bi u periodu Mladog Meseca trebalo da obrate pažnju na gubitak koncentracije i da ne planiraju previše unapred. Sa druge strane, tokom Punog Meseca i nekoliko dana posle njega, valjalo bi se posvetiti poboljšanju svojih veština, kao i društvenim aktivnostima. Tegobe koje mogu pratiti ovaj znak u toku mesečevih mena su bolovi u ramenima, šakama ili otežano disanje.

RAK

Promene kojima bi osobe koje su rođene u znaku Raka trebalo da se posvete tokom Mladog Meseca, odnose se na način na koji predstavljaju sebe drugim osobama, te bi na tome trebalo da porade. Tokom Punog Meseca, osobe koje su Rakovi u horoskopu osetiće višak samopouzdanja i darežljivost. Tokom Mladog Meseca mogu osetiti tegobe u stomaku i grudima, dok pripadnice ovog znaka mogu osetiti bolove u jajnicima.

LAV Period Mladog Meseca na Lavove takođe utiče pozitivno, podstičući njihovu radnu sposobnost. Kada se radi o Punom Mesecu Lavovi bi trebalo da se oslanjaju na svoju kreativnost  i višak energije. Tokom ovog perioda, Lavovi su posebno strastveni. Mesečeve mene mogu uticati na cirkulaciju i krvni pritisak kod osoba koje su pripadnici ovog znaka, naročito pre i posle Mladog Meseca.

DEVICA

Mlad Mesec utiče na poslovne aspekte Devica. Ovo je period kada one mogu ostvariti značajne poslovne i finansijske uspehe. Tokom Punog Meseca, Device se posvećuju domu i porodici, organizujući sve ono što su u prethodnom periodu ostvarile. Mesečev ciklus naročito ima uticaja na digestivni trakt osoba koje su rođene u znaku Device.

VAGA

Za vreme Mladog Meseca Vage se fokusiraju na komunikaiju i na poboljšanje odnosa u svom radnom okruženju. Kada je period Punog Meseca u pitanju, Vagama dolazi inspiracija sa različitih strana i sve su produktivnije. Na zdravlje svojih bubrega, kao i na probleme sa urinarnim traktom i kožom, Vage bi trebalo da obrate pažnju tokom Mladog Meseca.

ŠKORPIJA 

Posebnu pažnju na svoje mentalno zdravlje Škorpije bi trebalo da obrate pažnju tokom Mladog Meseca, dok ih pozitivne emocije vode i povezuju s ljudima tokom Punog Meseca- kada su Škorpije izuuetno strastvene. Tokom perioda Mladog Meseca trebalo bi da obrate pažnju na zdravlje reproduktivnih organa, a naročito muški pripadnici znaka, koji mogu osetiti tegobe sa prostatom.

STRELAC Strelčevi tokom Mladog Meseca u potrazi su za uzbuđenjem. Međutim, kada nastupi period Punog Meseca, oni isijavaju pozitivnu energiju i postaju jedne od omiljenih osoba u društvu. U periodu Mladog Meseca posebnu pažnju trebalo bi obratiti na jetru.

JARAC

Pozitivne promene koje će uticati na smanjenje negativne energije, Jarčevi bi trebalo da naprave u periodu Mladog Meseca, dok će rezultate svih tih promena moći da vide već pri prvom Punom Mesecu. Tada bi trebalo da obrate pažnju na zglobove.

VODOLIJA

Mlad Mesec je odličan period za sve Vodolije da se odviknu od loših navika i s pozitivnim stavom nastave poslovne saradnje. Period Punog Meseca će, u tom slučaju, doneti blagostanje i mir. Pre Punog Meseca, moguće je da će pripadnici ovog znaka osetiti bolove u kolenima.

RIBE

Ribe Mlad Mesec uglavnom koriste kako bi se rešile nagativne enrgije koju nagomilaju svakodnevno. S druge strane, pun Mesec im donosi emocionalnu osetljivost, naročito članovima porodice i partneru. Bolovi u stopalima su česta tegoba, naročito pred sam Mlad Mesec, kod osoba rođenih u ovom znaku.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori