Kako je Vaga polje partnera, svi možemo započeti nešto novo na tom polju, ostaviti stara ponašanja koja nisu vodila u razumijevanje i harmoniju. Sada je, uz ljubazno ponašanje i diplomaciju moguće uspostaviti sklad u svim partnerskim odnosima!

Za vrijeme Mladog Mjeseca, Venera iz Škorpiona će biti u kvadratu s Marsom iz Vodenjaka što nam može donijeti probleme sa suprotnim spolom i poremećaj u muško ženskim odnosima.

Mjesec će biti napadnut od Plutona iz Jarca pa mnoge osobe mogu gledati na sve pomalo crno i negativno. Bilo bi dobro da sada ne uzimate sve zdravo za gotovo.

Srčanost i ljubaznost će isijavati Blizanci, Strijelci, Lavovi i Vodenjaci dok će se Ovnovi, Vage, Rakovi i Jarci trebati potruditi da izraze svoju duboko zakopani entuzijazam.

Prognoza po znakovima

OVAN – mnogi od vas sada mogu biti pogođeni strahovima, nekim mukama, rastrzanim emocijama što se može kod pojedinih događati u obitelji, s partnerom ili u poslu. To sve još može donijeti i neki novi početak – od nule. Pojedini Ovnovi mogu dobiti neke informacije koje će im olakšati neki problem ili ga razjasniti.

BIK – vas sada ovaj Mlad Mjesec može dovesti pred zid, da više napravite izbor tj. da se odlučite u vezi nečega što se tiče emocija (pa može doći i do svađe). U svakodnevnom životu vi sada kao da želite izazivati napetost pa se pojedinim Bikovima ne preporučuje da flertuju ako imaju partnera jer je kritičan period do 12.10. pa sačuvajte mir.

BLIZANCI – vi blistate, posebno ako imate djecu zbog koje možete biti ponosni, kao i zbog sebe jer možete dobiti pohvale i zablistati u nekoj umjetnosti i na sceni. Pojedini Blizanci mogu od voljene osobe dobivati stalno neke primjedbe i zamjerke pa vas to može pogoditi i uznemiriti. Ako imate neke probleme ili ste nešto čuli, a možda nešto nećete da priznate – sada je vrlo povoljno da se to razriješi.

RAK – kod vas je naglašen dom, bio on vaš osobni ili onaj gdje ste odrasli pa su naglašena djeca ili jedan roditelj što kod vas traži da imate osjećaj za njih i oni za vas. Ne bi trebali biti razočarani – osim ako ne tražite nešto što niste ni dali. Ponekad nisu svi u prilici da daju istom mjerom kao i vi pa i na to obratite

LAV – kod vas se mogu događati neki problemi na poslu ili u firmi od osoba koje su zlonamjerne, a možda se dogode i neki sumnjivi događaji, ako ih ne otkrijete na vrijeme. Nije ništa opasno pa se nemojte nervirati. Ako imate neko predavanje ili držite govor, trebate polako pričati tako da vas razumiju. Mogući su nesporazumi i svađe s partnerom jer on ne ispoljava strast koju vi želite. Netko od ukućana se može naljutiti na vas ako budete držali moralna predavanja.

DJEVICA – vi se sada možete suočiti s osobom koja vas privlači, a Mjesec sada otvara pogled koji vam je zamagljivao Neptun. Mnoge Djevice se mogu suočiti s partnerom i tu nastaju problemi jer jedno od vas ne želi obaveze, a netko želi više intimnosti i strasti. Moguće su svađe do sredine mjeseca. Polako pričajte jer ne možete sve odjednom reći pa može doći do zbunjenosti.

VAGA – kod vas će Mlad Mjesec biti disonantan s Plutonom koji vas je dosta izmučio, ali već od sljedeće godine Vage iz druge dekade više neće imati muke s Plutonom. Naglašena je priča o novcu, polje obitelji i neke transformacije vezano uz vaše tijelo. Svakako su naglašene promjene i neka obnavljanja u poljima koja naglašava vaša natalna karta.

ŠKORPION – kako je ovaj Mlad Mjesec u lošem aspektu s vašim vladarom Plutonom, bilo bi dobro da se umirite i sve odložite za par dana ili samo za sutra. Ako se pojave neki bolovi ili zdravstveni problem, odmah reagirajte. Budite pažljivi ako vozite. Ubrzo ćete osjetiti više samopouzdanja, i ako partner želi slobodniju ljubav – slobodno se možete predati.

STRIJELAC – kod vas se može dogoditi lijepo druženje u prijateljstvu, dok neki Strijelci mogu plasirati neki poslovni projekt i dobiti sponzorstvo – pa iskoristite povoljnu priliku. Ovih dana vi možete uživati u pozitivnim životnim trendovima pa i utjecati na mnoge društvene planove. Vrlo povoljne mogućnosti.

JARAC – velika želja za poslom može pojedine Jarce učiniti nesretnim jer nemaju posla. Nemojte to dozvoliti jer vi uvijek nađete nešto za raditi, učiti, gledati film, obilaziti muzeje, itd… Pojedini Jarci se mogu osjećati odlično i u formi za pravljenje novih planova u životu. Mogući su važni poslovni sastanci pa se ne brinite bespotrebno – jer sve može biti dobro.

VODENJAK – mnogi Vodenjaci imaju šansu da napreduju i da se razvijaju. Sada nemojte biti zavidni ni ljubomorni jer ovaj Mjesec vam nije povoljan da ostvarite vaše ciljeve jer ne ovisi o vama, već vam zvijezde nisu naklonjene. Nestrpljivost i želja da se donese odluka. Nije vrijeme da odlučite – pomjerite donošenje odluke za par dana. Sada možete uživati u kućnom miru koji volite.

RIBE – vi možete imati želju da izlazite i da se družite s prijateljima. Pojedine Ribe mogu otputovati i spojiti lijepo i korisno. Mogući su i neki usponi i padovi dok će misli biti usmjerene na neku prodaju ili kupovinu nečega. Ipak svaka Riba zna lijepo isplivati pa sada poneke mogu zaploviti u neku novu vezu ili ispuniti neke želje...

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori