Proverite na vreme svoje emotivne sumnje i preuzmite odgovarajuću inicijativu.

Ovan

Nekom ste dozvolili previše i sada se kajete zbog toga. Pokazaće se da zbog određenih problema gubite na više strana i da vam je neophodna nečija pomoć. Dakle, spašavajte ono što vam je preostalo i sačuvajte bar delimičnu kontrolu u poslovnom smislu. Primedbe koje želite da uputite voljenoj osobi ostaće bez odjeka, jer druga strana odbija da čuje, prihvati ili učini ono što očekujete. Zbog toga vaš ljubavni odnos postaje sve napetiji, a vi ste sve nervozniji.

Bik

Trenutak je, da pažljivije osluškujete svoju okolinu i da uvažavate različite sugestije koje doprinose zajedničkom uspehu i vašem profesionalnom usavršavanju. Pred vama su sajne mogućnosti, te nemojte dozvoliti da vas neko pretekne ili da zauzme vaše mesto u timu poslovnih saradnika. Podstičite kod sebe ambicioznost i takmičarski duh. U emotivnom smislu, postoji mogućnost da vas neko razočara, ali na vama je da to prihvatite dostojanstveno. Zaboravite na ljubavno rivalstvo.

Blizanci

Stalo vam je da udovoljite svojim saradnicima i da sve oko vas funkcioniše na besprekoran način. Preostaje vam da prihvatite i neka nova zaduženja koja nisu u potpunosti po vašem ukusu ili meri. Dobro je što okolina ume da ceni i nagradi vaše zalaganje. U ljubavnom odnosu ne dobijate pažnju koju priželjkujete. Čini vam se da se neko ne obazire previše na vaše želje ili poruke. Proverite na vreme svoje emotivne sumnje i preuzmite odgovarajuću inicijativu.

Rak

Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodučni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu. Ipak, sve ide ka pozitivnom raspletu. Pokažite da imate više poverenja u partnera.

Lav

Zaokupljeni ste ozbiljnijim razmišljanjem o novim poslovnim planovima koje imate i sa nekim nagomilanim obavezama koje vas prate. Ponekad je neophodno da preuzmete odgovarajuće rizike u skladu sa zadatom situacijom ili sa izazovima pred kojima se nalazite. Dešava se i da često analizirate svoj ljubavni život. Stalo vam je da ponovo osetite partnerovu naklonost i uzajamno poverenje. Potrebno vam je neko novo ili prikladnije rešenje.

Devica

Veliki napor se na kraju isplati i u tome će se pokazati vaša poslovna umešnost ili uspeh. Potrudite se da bolje prilagodite svoje ponašanje u ljubavnom odnosu. Mudro sačekajte da vam partner poveri svoje dileme. Nakon iskrenog razgovora i uzajamnog poveravanja, mozete da donesete ispravniju odluku o budućim planovima.

Vaga

Angažovani ste na više stana, ali rezultati stižu sa izvesnim zakašnjenjem i mimo nekih standardnih normi. Potrudite se da što bolje prilagodite svoj stil poslovnog izražavanja u odnosu na već utvrđena pravila ili na visoke kriterijume koji su postavljeni. Nadahnuti ste romantičnim mislima i stalo vam je da impresionirate blisku osobu u neobičnom ili velikom stilu. Uživate u situacijama kada oko sebe možete da vidite srećna i zadovoljna lica.

Škorpion

Delujete zabrinuto zbog novih informacija ili nekih dešavanja na poslovnoj sceni, ali to je prolazna faza. Važno je da sačuvate dobru koncentraciju ili da se upravljate prema dugoročnijim ciljevima koje ste postavili. Mudro prećutkujete određene događaje i neke intrigantne teme, koje imaju uticaj na vaš odnos sa voljenom osobom. Ipak, postoji momenat kada postaje neminovno da otvoreno i iskreno razgovarate o svim zajedničkim temema.

Strelac

Imate dobar uvid u sva aktuelna dešavanja na poslovnoj ceni, jer stalo vam je da sa par preciznih poteza rešite neke važne planove koje ste započeli. Obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali. U ljubavnom životu nakon nekih tužnih ili osetljivih momenata, očekuje vas pozitivan obrt. Partner na vas deluje veoma inspirativno i ima veliki uticaj na stanje vašeg rapoloženja. Prijaće vam novafaza bliskosti.

Jarac

Delujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni, ali to je prolazna faza. Važno je da se upravljate prema dugoročnijim ciljevima. Mudro prećutkujete određene događaje i intrigantne teme koje bi uznemirile vašu bližu okolinu. Želite da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u porodici i ljubavnom odnosu.

Vodolija

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstičete nove poslovne susrete sa namerom da promenite neke uslove ili pravila u saradnji. Zbog promenljivih okolnosti deluje da imate velike ambicije ili neskromna očekivanja, što neko od vaših pretpostavljenih može da okrakteriše na pogrešan način. Osmislite nove manire u svom ponašanju, kojima možete da ostavite bolji utisak na voljenu osobu ili da osvojite nečiju emotivnu naklonost.

Ribe

Potrebno je da pravilno usmeravate svoju stvaralačku energiju ka prioritetnim ciljevima ili da pojačate svoju koncentraciju u situacijama kada se donose važne odluke. Nečija asistencija prilikom rešavanja poslovnih dilema, pokazaće se od velike koristi. U odnosu sa voljenom osobom sve može da se ulepša i promeni na dobar način. Oslonite se na svoja romantična osećanja koja vas vode ka ljubavnom zbližavanju i novoj sreći.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori