Sa kim možete da se raspravljate i da nađete kompromis, a sa kim to ne ide? Pogledajte sledeći tekst i videćete sa kim ne vredi da budete uporni.

Bik je težak kao zemlja

Znate kad kažete za nekog da je težak kao crna zemlja? E, pa to je Bik. Nikad ne popušta, uvek je u pravu i ne da na sebe. Može da se duri jako dugo i da bude prilično tvrdoglav i uporan da bi postigao ono što želi. Nikada ga nećete ubediti u suprotno, pa i ne pokušavajte.

Lav misli da je stvarno lav

Lav ne voli da se menja zbog drugih, a uvek misli da je on u pravu. Izgara u želji da dokazuje drugima koliko o svemu sve zna. On je dobar govornik i nikad ne predaje reč. Ako budete hteli da se ubeđujete sa njim o nečemu, to je unapred izgubljena bitka. Oni su kao mala deca, pa je najbolje da ne ulazite u raspravu, nego im povlađujte ako želite da ostanete u kontaktu. Vole da drame oko svega.

Škorpija je zlopamtilo

Nikad ne biste rekli da je ovaj znak nepopustljiv, ali jeste. Uvek smatra da je u pravu, da je pametniji od svih i uporan je da to dokaže na svaki mogući način. Ali stvarno, Škorpija neće popustiti ni u jednom slučaju koji joj ne ide na ruku - samo kad misli da je i ona pobednik rasprave, onda možete biti mirni. Ovako, razrešite sve što imate sa njom, jer ona uvek "vrati" onom ko ju je povredio, na neki način. Ne zaboravlja. Zlopamtilo je, ali pamti i dobro. Sve je na Vama koju ćete stranu videti.

Vodolija je ledena kraljica

Sa Vodolijom nema rasprave. Ona ne voli rasprave, već samo stavi nevidljivi zid između vas i završila je. To što ste Vi nešto smislili, to možete odmah da zaboravite. Ona ima svoj život, svoj svet, a u njemu je sve uvek kako je ona zamislila. Rasprave za nju nemaju smisla. Nikad ne popušta, sem kad nekog mnogo voli, pa možda tad, ali ovako, nju kompromisi ne zanimaju. Neko bi rekao da je "ledena kraljica", a ponekad i jeste.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori