Dinamika je nešto što voli ali pomračenje zna da donese limitiranje sopstvenih mogućnosti, posebno kada je zarada u pitanju. Partnerski odnos zavisi upravo od poslovnih prilika pa je savet da se mnogo ne uplićete u neke rasprave ili pregovore sa voljenom osobom.

OVAN

Svakako da će pomračenje Sunca u znaku Raka tokom sedmice biti aktuelna tema. Ovan pre svega mora da čuva sve što je povezano sa kućom od papira do električnih aparata. Dinamika je nešto što voli ali pomračenje zna da donese limitiranje sopstvenih mogućnosti, posebno kada je zarada u pitanju. Partnerski odnos zavisi upravo od poslovnih prilika pa je savet da se mnogo ne uplićete u neke rasprave ili pregovore sa voljenom osobom. Zdravlje vam je osetljivo kroz stomak i probavni sistem.

BIK

Biku je potrebno da se usmeri na posao koji donosi veći profit. Iako je pomračenje u kući komunikacija na ovaj znak neće to loše uticati, zapravo Bikovi završavaju potpisivanje dugo očekivanog ugovora. Veza u kojoj se nalazite je pomalo ,,mračna,, dosada vas blokira a kako ste senzibilan znak tražićete novu ljubav mada nije vreme da se sada time bavite. Ostanite uzdržani bar tokom ove nedelje jer ćete tako regenerisati svoje emotivno telo. Zdravlje vam je poljuljano stresom i emotivnim oscilacijama.

BLIZANCI

Koliko samo morate da radite da biste dokazali svima da ste ozbiljan saradnik. Blizanac mora da povede računa o novcu jer u ovom periodu ne zarađuje lako ali zato troškove ima na pretek. Znate da pronađete rešenje za svaki problem mada ste uvek u stresu zbog toga trpi i vaš privatan život. Partner nije zadovoljan kad stalno ujutru žurite, ne pokazujete interesovanje za zajednicu u kojoj živite. Mnogi Blizanci će ući u duplu vezu. Zdravlje vam je povezano sa grlom, glasnim žicama.

RAK

Kako se izboriti i opstati u periodu kada pomračenje Sunca direktno napada vaše sazvežđe. Rak koji planira nov posao u okviru svoje privatne firme daje mogućnosti da se povežete sa važnim ljudima a to traži veliku transformaciju na svim poljima od fizičkog tela do emotivnog statusa. Rak u braku mora da uloži u kuću, porodicu, decu. Rak koji traži novu ljubav naći će je pored jednog Strelca. Zdravstveno morate povesti računa o duplim organima, posebno o bubrezima, a žene o grudima.

LAV

Merku i Severni Mesečev čvor u ovom znaku mogu da pomognu Lavu kada su odluke u pitanju. Nov posao koji je povezan sa inostranstvom daje prosperitet muškom Lavu, dok će žena Lav biti izložena javnim poslom a njena lepota i šarm doći do izražaja. Tajne ljubavi donosi pomračenje Sunca u ovom periodu a tajne su nešto što se može lako otkriti. Prepustite se jednoj Škorpiji ili Ovnu koji željno očekuje susret sa vama. Zdravlje vam je bolje ako ne mislite samo na novac i koliko imate na bankovnom računu.

DEVICA

Verovatno je vaš posao povezan sa raznim grupama, udruženjima, nevladinim organizacijama… Morate da pokažete izvesni autoritet i inteligenciju koju posedujete. Ovo je sve važno za one Device koje rade u velikim korporacijama. Device koje traže posao ili žele da menjaju postojeći imaće problem sa autoritetom. U ovom periodu važno je da se ne raspravljate ili ne preterujete u nekim zahtevima, sve će na svoje doći. Ljubavni život vam je obojen dvoumljenjem da li da izaberete stariju ili mlađu osobu za zajednički život. Zdravstveno ste dobro bez većih tegoba.

VAGA

Vagama je karijera najvažnija, a pomračenje Sunca upravo ide kroz deseto polje karijere. Mnoge Vage će morati da donesu odluku da li da se više posvete kući, porodici ili će ipak svoju pažnju, energiju da fokusiraju na posao. Novac vam je potreban da platite dugove ili uložite u novi projekat. U ljubavi ste stabilni, posebno ako ste u braku, dok Vage koje traže novu ljubav mogu je pronaći na poslu, radnji, kancelariji. Zdravstveno ste opterećeni svojom telesnom težinom kojom nikad niste zadovoljni.

ŠKORPIJA

Škorpiji za dobar posao treba veliki novac i rešavanje važnih dokumenata. Ovo je možda period da uradite važne stvari oko projekata koje planirate za dalji rad. Škorpijoni koji žele da idu u inostranstvo moraće da sačekaju jer nije vreme za odlazak. Bolje je iskoristiti ovaj period za planiranje, organizaciju, rad na sebi. Emotivni život je solidan, posebno ako ste u braku ili vezi ali morate ipak da pazite na reči koje izgovarate jer često nesvesno povredite partnera. Zdravstveno obratite pažnju na donji deo tela, lumbalni deo kičme osetljiv.

STRELAC

Strelčevi dugo čekaju rešavanje pitanje stana, legalizacije postojećeg stambenog objekta. Ovog puta možete biti sigurni da se stvari menjaju na bolje. Osoba rođena iz grupe kardinalnih znakova Ovan, Rak, Vaga ili Jarac su neko ko vam može biti od velike pomoći. Emotivni život Strelca je dobar posebno ako je Vaga partner ili drugi Strelac. Sa njima imate najveće razumevanje i emociju. Zdravstveno ste neko ko može imati problem sa kamenom u žuči.

JARAC

Kako se pomračenje Sunca dešava u polju partnerstva, zakona, inostranstva, za ovaj znak to će značiti da morate da napravite odluku vezanu pre svega za zajednički život. Iako je karijera uvek na prvom mestu ipak ove sedmice posao je potisnut jer ćete imati dodatnih delatnosti, novih ponuda ali nećete toliki značaj da pridajete tome jer smatrate da vam to nebeski pripada. Emocije su u centru pažnje a osoba iz znaka Ribe je neko ko vam dira srce. Zdravstveno morate se rešiti hipohondrije.

VODOLIJA

Iako dosta različiti po temperamentu, Vodoliju i Raka ipak spaja zajednički vladar i suvladar Uran. Oscilacije u raspoloženju doneće nagle poslovne odluke. Morate da povedete računa kako sarađujete sa Škorpijom, Lavom i Bikom. Svako od njih može biti od velike pomoći. Tvrdoglavost ili plahovitost vas neće nigde odvesti sem u nervozu i stagniranje. Veza u kojoj se nalazite liči više na drugarski tip veze, kao da nema neke strasti koju toliko očekujete. Morate da poradite na tome, bar komunicirajte na bliskom nivou. Zdravlje je dobro ali promene u vazduhu vas čine nestabilnim.

RIBE

Ribama je ljubavni život u centru pažnje i ovo je nedelja kada morate da odlučite da li ostajete u braku ili želite da završite tu zajednicu. Sloboni rođeni u ovom znaku imaju simpatiju iz sazvežđa Bik ili Devica. Poslovno ste ambiciozni i kreativni, možete imati ideje koje niko do sada nije imao, ostvariti svoj poslovni ideal i plan. Novac vam dolazi na lakši način. Potrebni su vam ljudi, novi saradnici, inspirativna grupa ljudi. Zdravlje vam je dobro, posebno od druge polovine nedelje.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori