Emotivno polje vam je obojeno novim vezama i poznanstvima. Zbog aspekta Urana i Venere koji će biti u kvadratu tokom sedmice možete imati iznenadni susret sa osobom iz znaka Raka.

OVAN

Počinjete da radite užurbano projekat koji je pred vama. Nje vam lako, ostali ste sami na milost i nemilost životnim situacijama. Poznajući vaš duh i elan uspećete da se izvučete iz ove teške situacije.

Emotivno polje vam je obojeno novim vezama i poznanstvima. Zbog aspekta Urana i Venere koji će biti u kvadratu tokom sedmice možete imati iznenadni susret sa osobom iz znaka Raka. Ovan u braku mora da se pozabavi boljoj komunikaciji.

Zdravstveno pazite na sinuse.

BIK

Novac vam je opet problem. Stalno ste u začaranom krugu. Prevrtljivi saradnici žele da vas nasamare. Verujete previše ili ste idealista da vas je teško ispraviti. Povedite računa i najvažnije je da se spustite na zemlju. U suprotnom moraćete da plaćate penale svojih grešaka i grešaka drugih.

Emotivno donosite dobre odluke u izboru partnera. Imate jaku intuiciju koju treba da koristite što više. Oni koji su slobodni imaju priliku da upoznaju osobu iz vodenog sazveđa, jednog Škorpijona.

Nervoze vas često blokiraju.

BLIZANCI

Imate snagu da izgurate teške dane koji su pred vama. Posao sa Vodolijom možete da računate od petka i totalni uspeh u toj saradnji. Ukoliko ste vezani za ekonomske poslove onda je bolje da se aktivirate od srede.

Emotivno morate da se izborite za sebe. Imate osećaj da niste dovoljno poželjni. Nekada možete da privučete partnera bez velikog truda i pažnje ali sada se stvari menjaju, morate više da uložite.

Malo ste pod stresom zbog emotivne nestabilnosti, to vam ugrožava zdravlje.

RAK

Razmišljate o iseljenju. Vaš plan poslovni se bazira na nekim drugim osnovama koje nisu vezani za zemlju i grad u kom sada živite. To može da vam stvori posebnu blokadu na postojećem poslu jer ste okupirani privatnim mislima i planovima. Potrebno je da to ostavite za neki dalji period. Sada je bitno da se okrenete svojoj porodici koju ste zapostavili.

Rak nije znak koji ostavlja svoje tek tako na putu samoće ali ponekad drugi planovi mogu da zamrznu ovaj znak i previše.

Zdravstveno morate da povedete račina o preteranom premoru koji osećate duži period.

LAV

Poziv iz inostranstva vam može popraviti raspoloženje. Osoba iz znaka Vaga ili Ovan su dobri menadžeri u okviru onog posla koji rade. Često im ukazujete poverenje jer imaju dobru harizmu u poslovanju a pre svega su odlični sa klijentima.

Emotivno ste raspoloženi ovih dana. Možete da računate na dobre vibracije kod voljene osobe, zahvalnost i pažnja su nešto što vam izuzetno prija. Ukoliko ste sami onda imate sve aspekte za novu ljubav sa Škorpijom ili Strelcem.

Zdravlje vam je bolje od očekivanog.

DEVICA

Venera će za koji stepen preći u znak Lava u vaše 12 polje, kuću zatvorenosti, tajni, samoće. To naravno ne znači da gubite od svog šarma. Taj talenat duboko skriven u vama i polako će pronaći put do eksponiranja. Poslove kojima treba da se okrenete su pre svega lečenje, medicini, alternativnim sistemima ozdravljenja.

Emotivno ste u vezi na kojoj treba da radite. Partner je vezan za vas i traži podršku koju morate realno da mu pružite. Ukoliko ste sami veza sa osobom koja se bavi sportom ili umetnošću može da donese iskrenu ljubav.

Dobro zdravlje zavisi i od onih koji vas okružuju.

VAGA

Nedelja je dosta naglašena kroz ljubav i emocije. Možete imati pomirenje ili ići kroz pomirenje. Kao da ste bili u fazi lošeg odnosa. Morali ste da se odvojite ili osamite da bi prevazišli otežanja. Sada ste na putu boljeg ljubavnog života. Ako ste sami onda susret sa Vodolijom ili Bikom mogu da vam promene život na bolje.

Posao ste stavili po strani, što je pravo čudo. Ali imate dovoljno novca da možete normalno da funkcionišete.

Zdravstveno se više odmarajte.

ŠKORPIJA

Saradnja sa osobom iz znaka Jarac. Vratite se na pravi poslovni put. Sigurno ćete zaraditi. Jaka ste osoba ali kad imate problem onda ga gurate u sebi. Dobar period za novac i nove kontakte preko vikenda.

Partnera zamara previše vaša preterana ambicija i odsustvo od kuće zbog posla. Postajete preosetljivi zbog takvog stanja. Slobodni Škorpijoni imaju više sreće u ljubavi tokom nedelje. Lep susret sa osobom iz znaka Raka.

Zdravstveno tanka creva su ugrožena.

STRELAC

Odličan period za odmor. Ali nikako da se previše opuštate jer ćete upravo dobre poslove da sklapate na odmoru u nekom lepom i luksuznom restoranu. To vam pričinjava zadovoljstvo a pritom imate i korist. Strelac koji traži posao naćiće ga preko prijatelja Bika ili Vodolije.

U ljubavi ste skeptik. Nije vam dovoljno ako neko pokaže bezrezervnu pažnju i trudi se oko vas. Uvek tražite još. Pitanje je da li ćete dobiti baš sve kako želite.

Zdravstveno ste u dobroj fizičkoj formi.

JARAC

Jaka i burna nedelja pred vama. Posla "preko glave". Ne žalite se previše. Volite dinamiku i energiju koja non stop struji. Niste neko ko zabušava ali mislite da biste morali pomalo da se prepustite lakšim poslovima i drugima ponudite teži deo. Novac vam stiže svaki dan sasvim dovoljno da možete da se stabilizujete.

Emotivno ste na putu nove ljubavne veze. Izgledi za zajednički život pa i brak su realni. Jarac u braku ima problem sa partnerom oko rešavanja kućnih poslova.

Zdravstveno ste dobro.

VODOLIJA

Ako ste imali loše mišljenje o jednom Lavu kao saradniku onda ste pogrešili. On vam se vraća na velika vrata i saradnja mora da se nastavi bez obzira na to koliko ste nesigurni. Vi možete da iskoristite šarm ili svoj osmeh ako hoćete da postignete nemoguće.

U emotivnom životu vladate osećanjima jednog Ovna. On se buni, svađa ali ne prestaje da vas zove. Osećate se umorno od takve veze pa imate faze kad je potrebno da budete totalno sami, što naravno njemu ne prija.

Zdravstveno ste osetljivi na promenu temperature u vazduhu koju ćete posebno osetiti u sredu i četvrtak.

RIBE

Novac vas privlači sve više ali za ulaganje u nove projekte. Veoma ste kreativni i ambiciozni. Sa vatrenim znakovima pravite konstrukciju vašeg novog projekta. Verovatno ćete provesti na putu jedan deo nedelje ali vas to neće zaustaviti da svoje planove pokrenete onako kako ste zamislili.

Emotivno morate biti stabilniji. Imate sve šanse da se vežete za jednu jaku i moćnu osobu koja može da vam pomogne kroz život na dalje.

Zdravstveno se čuvajte fizičkog napora.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori