Ovnovi će uspostaviti dobru poslovnu saradnju, a Rakove očekuje novo poznanstvo.

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana sklopiti neke nove važne poslovne kontakte. Pred vama je faza u kojoj kroz komunikaciju i poslovnu korespodenciju dolazite do napretka.

LJUBAV: Rešili ste da uđete u ozbiljnu vezu sa jednom osobom. Nadate se da ćete na taj način pronaći svoju emotivnu sreću. Moguće je da ste malo preterali sa planovima za budućnost.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su mogući. Potrudite se da poradite na samopouzdanju. Potrebno vam je neko vreme da ponovo nađete i izgradite sebe, proces u kojem ste nije lak.

BIK

POSAO: Niste uspeli da ispunite sva očekivanja koja ste imali i ne osećate se dobro zbog toga. Razočarani ste zbog ishoda obavljenog posla. Pokušajte da se ne opterećujete, imaćete više sreće drugi put.

LJUBAV: Bez većih promena na polju ljubavi kod vas u trenutnoj fazi. Povoljan je period ako imate neke unutrašnje dileme. Možete da ih rešite sasvim iznenada, intuitivno ali sigurno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam stvara probleme sa zdravljem. Regulišite unos masne hrane. Potrudite se da svoje navike uskladite sa svojim zdravljem.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilično opušten dan koji možete da iskoristite kako god želite. Nemate mnogo poslovnih obaveza. Iako je ponedeljak osećate se prilično opušteno i rasterećeno.

LJUBAV: Dopadaju vam se dve različite osobe i niste sasvim sigurni kome biste mogli da poklonite svoju pažnju. Nije vreme za konačne odluke, imate još vremena da rešite dilemu.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije. Skloni ste problemima sa disajnim putevima. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Ukoliko patite od astme ili alergija budite posebno oprezni.

RAK

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu radnu atmosferu. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili trzavice. Brzo i lako završavate sve obaveze. Tačni ste i precizni u svemu.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će dati sve od sebe kako bi vas emotivno zainteresovala. Dopada vam se njena posvećenost vama i uživate u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana. Moguć je stomačni virus. Proveravajte rok trajanja hrane koju konzumirate i unosite više tečnosti.

LAV

POSAO: Pred vama je povoljan dan. Ako budete zatražili savet ili pomoć, dobićete baš ono što vam je potrebno. Možete da očekujete da će zvezde danas biti okrenute sasvim u vašu korist.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos. Osećate se neobično zbog novih emocija koje su se probudile u vama danas. Dajete sebi vremena i još ne pravite konkretniji korak.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas pa su mogući novi problemi sa zdravljem. Preporuka je da povedete računa i da povećate unos vitamina. Takođe, potrudite se da više odmarate.

DEVICA

POSAO: Potrudite se da na pravi način iskoristite informacije koje ste dobili tokom današnjeg dana. Slede vam važna dešavanja. Važno je da ostanete maksimalno fokusirani na svoj posao.

LJUBAV: Možete da očekujete interesantnu atmosferu na polju flerta, pogotovo ako vam se dopada neki Blizanac. Pred vama je faza u kojoj lako može doći do početka nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i unos bilo kakvih opijata kako biste izbegli potencijalno trovanje. Pijte dovoljno tečnosti i ograničite sebe od upotrebe bilo kakvih štetnih supstanci.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljan dan za poslovno polje. Predstavićete sebe i svoje sposobnosti u najboljem svetlu. Ukoliko idete na razgovor za posao, bićete primljeni.

LJUBAV: Jedna veoma komunikativna i šarmantna osoba želi da dođe do mogućnosti da vas upozna malo bolje. Daćete joj priliku da se vaš odnos pokrene u zanimljivijem smeru.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i dobro se osećate! Današnji dan vam je veoma povoljan. Nemate zdravstvene probleme i potpuno ste bezbrižni. Uživate u lepim trenucima sa dragim osobama.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno vam je neko vreme i malo distance, da biste na pravi način mogli da analizirate svoju poslovnu situaciju. Niste spremni da donesete važnu odluku danas.

LJUBAV: Niste zadovoljni i niste emotivno ispunjeni, koliko god pokušavali da ubedite sebe u to. Pored partnera sa kojim ste sada u vezi jednostavno ne dobijate sve ono što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom vas muče. Nervoza i emotivno nezadovoljstvo se negativno odražavaju na vaše zdravlje. Potrebno vam je neko vreme da se regenerišete.

STRELAC

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim promenama kada je u pitanju vaše materijalno polje. Očekuje vas odličan dan tokom kog možete značajno da poboljšate svoju zaradu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa jednom osobom koja ne živi u istom mestu ili državi kao vi. Ako se upustiteu vezu na daljinu to može biti jedno veoma zanimljivo iskustvo za vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući pa o tome povedite računa. Generalno, osim toga nema naznaka za neke ozbiljnije tegobe. Potrudite se da dovoljno odmarate svoje noge.

JARAC

POSAO: Važno je da budete otvoreni i spremni za kompromis. Nije moguće uvek sve udesiti onako kako samo vama odgovara. Danas je na testu vaša fleksibilnost u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Ne očekuju vas neke drastične promene kada je u pitanju vaše emotivno polje. Opustite se i uživajte sa voljenom osobom. Možete da se nadate mirnom danu bez stresova.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade kojoj ste sada skloni. Mogući su i problemi sa kijavicom, sinusima ili disajnim putevima. Izbegavajte sve potencijalne izvore zaraze, bakterija i virusa.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da razmišljate o nekim dugovanjima koje imate na polju finansija i da vam to predstavlja malo veći stres. Pred vama je period u kojem se bavite problemima iz prošlosti.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni u svoje emocije i potrebno vam je neko vreme kako biste shvatili šta zaista želite. Moguće je da se partner sve više udaljava od vas i ne znate kako to da sprečite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Hormonalno stanje vam je veoma promenljivo. Posavetujte se sa svojim lekarom oko terapije i svega što vam je potrebno.

RIBE

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani, misli vam lutaju negde daleko. Moguće je da vam posao jednostavno sada nije prioritet. Povedite računa kako ne biste pravili neke manje greške na poslu.

LJUBAV: Ako vas je partner povredio nemojte to da držite u sebi. Rešite stvari na licu mesta, nemojte ništa da gurate pod tepih. Ćutanjem i trpljenjem nećete postići nikakav pomak.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica, malaksalost, pad energije ili nizak pritisak. Nije vam povoljan dan. Ne naprežite se. Čuvajte se od sunčanice. Posetite lekara ako bude problema.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori