Uspeh kroz decu, nagrade, dobro zdravlje je svakako ono čemu treba da se radujete. 

OVAN

Nema razloga da bilo šta menjate kod drugih, jedino vas vuče želja da menjate sebe. Vi ste uvek odgovorni za sve, pa ćete svaki posao da podignete na noge. Uloženi trud i energija će se pre svega finansijski isplatiti a to jeste cilj.

Kako vam se popravlja kvalitet života tako vam raste i bolji odnos u kući sa partnerom. Ovan koji je sam moraće više da se potrudi oko jedne osobe iz znaka Ribe koja ga preterano muči svojim mističnim ponašanjem.

Zdravstveno ste dobro. Ne volite kritiku koja vas nervira.

BIK

Spremni ste na težak i mukotrpan rad kako bi vam bilo bolje u životu. Želite sebi, pre svega, da obezbedite udoban i hedonistički stil života. Niste žrtva i to ne volite biti. Finansije su vam osnova svega pa ćete pored sebe uključiti još ljudi koji mogu biti deo vašeg uspešno-poslovnog tima.

Ako je vaš status usamljenički, verovatno ste u potrazi za zgodnom ljubavnom prilikom. Neko je zainteresovan za Vas. Možda neka Škorpija ili Vaga.

Morate da obratite pažnju na zdravlje, bolovi u predelu ramena, ruku.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur u Ovnu a to je dvanaesto polje, pa vam je savet da sebe obuzdate kada je trošenje u pitanju. Imaćete potrebu da se previše opustite i krenete nekim svojim putem zabave. Mnogo je onih koji vam ne veruju previše kada ste neozbiljni ili šaljivi. Zapravo vi ste samo originalni, želite na jedan šarmantan način da podignete rejtig svog poslovanja. U nadi da ćete uspeti...

Emotivni život vam je dobar, bez većih trzavica i problema. Kao što smo već rekli, koliko para toliko ljubavi a i zdravlja.

RAK

Vi ćete se sigurno dobro potruditi kako biste dokazali da ste zaista vredan i veoma bitan radnik vašeg kolektiva. Tu bi mogli i neki prijatelji da vam pomognu. Dobra komunikacija je važna a u tome vam pomaže trenutni tranzit Merkura u Ovnu.

Emotivno povoljni su aspekti za one koji imaju porodice. Uspeh kroz decu, nagrade, dobro zdravlje je svakako ono čemu treba da se radujete. Ukoliko ste usamljeni ovaj period je dobar za one Rakove koji vole reku a tamo mogu i nekog da sretnu.

LAV

Ova nedelja je specifična za jednog eksplicitnog Lava. Imate želju da se odvojite od drugih. Kao da vam prija samoća. Potrebne su vam nove ideje i iskustva. To je dobro jer ćete imati snage da se napunite dobrom i pozitivnom energijom koja pre svega vama služi na dobro a samim tim i oni oko vas mogu da se nadaju boljitku.

U ljubavi ste u boljoj poziciji jer ćete se potpuno posvetiti porodici i vašim dragim prijateljima. Ukoliko ste sami a tražite ljubav onda ćete je naći pored jedne Device ili Strelca.

Zdravstveno imate osećaj da vam se često spava.

 DEVICA

Usmerite pažnju na tekuće probleme. Možete da ih rešite sami bez nekih većih trzavica i podrške drugih. Ako baš želite da poslušate nekog za savet onda neka bude to Jarac ili Škorpijon. Device koje imaju nameru da se okrenu svom privatnom poslovanju mogu da koriste savete neke agencije ili dobrog pravnog lica.

Emotivno ste zadovoljni onog momenta kada ne mislite na prošlost. Ukoliko ste imali vezu koja je bila naporna za vas onda je dobro što ste raskinuli jer biste i dalji živeli teško i bez većih promena i strasti. Partner se ne bi promenio.

Zdravstveno ste dosta dobro.

VAGA

Kako vreme odmiče tako uviđate greške kod drugih. Nije vam potrebna prevelika analiza da biste uvideli ko je sposoban za rad a ko ne. Ako planirate ove nedelje na put onda neka to bude dan nedelja eventualno početak naredne.

U ljubavi vas nosi dobro raspoloženje pa ćete to preneti i na druge u vašem okruženju. Ako ste sami upoznaćete osobu koja ide iz krajnosti u krajnost i nema neke jasne ciljeve. Verovatno ćete biti dovoljno uslužni da joj pomognete da pronađe sebe.

Zdravlje vam je povezano sa kožom ili problem u ishrani.

ŠKORPIJA

Ovo je svakako jedan od boljih meseci za vas. Volite sunce, toplo vreme i to vam uliva snagu da budete efikasniji na poslu. Bićete verbalno jaki i moći ćete svakog da ubedite u svoje planove i snove koje nameravate da ostvarite. Novac možete da zaradite, aspekti su vam naglašeni.

Imate dobru intuiciju kada je partner u pitanju. Ukoliko niste zadovoljni onda ćete morati da kažete osobi koja živi sa vama šta osećate i šta biste menjali. Verovatno će biti i manjih prepiranja i svađe.

Zdravlje vam je sasvim dobro.

STRELAC

Da li svaki Strelac ima viška energije, to je veoma važno pitanje, jer od toga može dosta toga da zavisi u samom poslovanju. Ideje vam naviru a vaš zadatak je da ih upišete u vašu agendu ukoliko ne možete da zapamtite sve. Dosta toga će biti sprovedeno u delo.

U ljubavi se snalazite dobro sa jednim prevrtljivim Lavom koji želi da vas stavi pod svoju dominaciju. Egoističan Lav i slobodni Strelac, tu nešto mora da se menja da bi veza uspela.

Zdravstveno ste dobro, ali možete zbog jakih temperatura imati problem sa venama ili vrtoglavice.

JARAC

Dosta planeta u vaše polju ličnosti pa i taj Merkur koji je vladar vašeg šestog polja daće da se okrenete privatnom poslovanju. Potrebno je da i drugi učestvuju u tom dešavanju jer će biti brže i efikasnije da se ostvarite a i zaradite.

Važno je samo da se okrenete ljubavi od vikenda jer ćete tu naći sreću i zadovoljstvo. Posebno dobar odnos sa Blizancima i jednom Vagom koja vas stalno šarmira.

Zdravlje je bolje nego ranije.

VODOLIJA

Konačno ćete biti prepušteni svojim vizijama i radu koji volite. Neke Vodolije vole opušteniju atmosferu, neki vole da bude sve pod konac. Kako god sigurno ćete moći da se prikažete kao vođa koji zna šta radi. Ako želite saradnju sa zemljama regiona onda se okrenite tome od vikenda.

Emotivno porodica vam je utočište, sigurnost za sve. Žene Vodolije posebno imaju takav stav, dok muške Vodolije vole sami da rešavaju sve probleme.

Zdavstveno imate povišen krvni pritisak.

RIBE

Sreda vam je dan za promenu posla. Morate da upotrebite svoje znanje, koje realno imate, kako biste pokrenuli sve oko sebe. Dosta je onih koji bi da se provlače i ne ulažu. Vi to nećete da tolerišete. Novac pažljivo trošite i pokrenućete još jedan posao koji vam se čini zanimljivim i dinamičnim.

Postajete sebični, narcis. Partner neće da toleriše takvo stanje u vezi, verovatno će vam predložiti da odete negde na neki kraći izlet, kako biste se opustili.

Zdravlje vam je povezano sa jetrom ili bubrezima.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori