Bilo da se pojavljuje u liku Danice (Jutarnja) ili Večernjače, planeta Venera je druga po redu do Sunca i sjajnija gotovo od svih planeta. Astrolozi je povezuju sa ljubavlju, zabavljanjem, zavođenjem, dok u psihološkom smislu ona je naša potreba da se uskladimo sa samima sobom.

Koliko u tome uspijevamo ovisi o tome koliko radimo unutar sebe, jer tu važi onaj kozmički zakon – kako zračiš, tako i privlačiš. A ako vam je Venera stabilna odnosno ako se nalazi u dobroj poziciji u natalnoj karti, onda je to mnogo bolje za vaše ljubavne odnose i sa sobom samima i s partnerom.

Venera ima svoje sjedište u dva znaka Zodijaka, a to su Bik i Vaga. Trenutno je Venera u znaku Bika, a ova pozicija Venere se naziva materijalna, praktična Venera. To nam govori da su to osobe koje su ljupke, nježne i umjetnički nastrojene, krajnje senzualne.

 Osobe s Venerom u Biku privlači udobnost i ugoda u svemu, te znaju pronaći način to i ostvariti. Uživaju u dobroj hrani i životu na visokoj nozi, te imaju hedonistički pristup svemu što rade u životu.

Stalo im je do dosljednosti, lojalnosti i posvećenosti u vezi, gdje pružaju puno više od onoga što dobivaju, ali svakako se moraju prvo uvjeriti da je partner onaj pravi. U stanju su se jako dugo dvoumiti i raspitivati o osobinama potencijalnog partnera, jednostavno vole da polako otkrivati sve što ih interesira.

U ljubavi traže i daju nježnost, razumijevanje, toplinu i otvorene emocije. Venera u Biku ne voli nikakve brzine i jurnjave po pitanju ljubavi i ljubavnog odnosa, želi da sve bude isplanirano i na vrijeme rečeno. Najbolje se slaže s Venerom u Raku, a najmanje s Venerom u Vodenjaku i Lavu. Ove osobe mogu biti sklone problemima s prehranom i hormonima.

Kako je Venera trenutno u svom znaku Bika, do 24. 04. 2018. godine, njen pozitivni utjecaj bi trebali najviše osjećati zemljani znakovi, kao i oni koji imaju podznak u zemljanim znakovima – Bikovi, Djevice i Jarci.

 Bikovi će u ovom periodu osjetiti stabilizaciju u odnosima, dok Djevice mogu računati na veliku podršku od strane partnera. Jarci će uspješno razriješiti neki problem iz prošlosti s partnerom ili će pak uploviti u vezu s osobom iz svoje ljubavne prošlosti.

Oni koji ovu Veneru neće bas najbolje osjetiti su – Lavovi, Vodenjaci i Škorpioni. Lavovi će se osjećati jako neugodno zbog partnera, Vodenjaci će biti pod pritiskom partnera da nešto odluče, a Škorpioni se suočavaju sa sobom, jer se njihov partner ne želi previše baviti njihovom unutrašnjom tematikom.

Za Ribe je ovo jedan povoljan period u kojem bi mogle čuti nešto lijepo od voljene osobe, dok će ovih dana Rakovima najbitniji biti osjećaj stabilnosti i posvećenosti koji je sada prisutan.

Blizanci imaju potrebu putovati i komunicirati, dok će Vage provoditi lijepe dane s partnerom uz nove planove.

Kada su u pitanju Ovnovi, kod njih je pojačana želja da budu sami, dok Strijelcima predstoji jedna nova romansa ili divni trenuci s partnerom.

Kako god bilo, ljubav pobjeđuje – poručuje Venera u Biku!

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori