Pogledaj kakve muškarce privlačiš, a kakav ti zapravo treba...

Ovan

Ti privlačiš muškarce koji vole aktivne žene. Mada, oni takođe žele da ti odradiš sve za njih, ali pošto je dominacija tvoje drugo ime, to ti ne pada teško. Sve dok je jasno da si ti "prva violina" i dok te partner drži na pijedestalu, srećna si. Drugačije, ti i ne možeš da funkcionišeš.

Bik

Ti si stabilna osoba, ali privlačiš partnere koji se time ne mogu pohvaliti. Nesigurni, nestabilni tipovi su uvek oko tebe, a u suštini ti treba neko ko je strastven i pun života. Jedino tako ćeš biti zadovoljna, a i imaćeš na koga da se osloniš.

Blizanci

Oko tebe su uvek muškarci koji vole avanture i priču. Frajer koji ima svoju filozofiju, prkosi svetu, ne želi da se skrasi i uplovi u "mirnu luku" uvek je prisutan u tvom životu. Treba ti neko ko će imati i tu dečačku stranu, ali biti i dovoljno zreo da ostvari ono što oboje zamislite, oko čega se dogovorite.

Rak

Tebi odgovaraju muškarci stariji i zreliji od tebe. Ako praviš dugačije izbore, teško možeš da budeš srećna. Za tebe je "dobra prilika" neko ko ti pruža stabilnost, a ako se ispostavi da sa takvim muškarcem možeš da planiraš budućnost - to je to. Kloni se onih koji odugovlače i koji ne znaju šta hoće. Ako nisi srećna, nemoj ostajati u vezi samo da ne bi bila sama.

Lav

Privlačiš muškarce koji će se prema tebi prvo postaviti kao prijatelji. Pazi se toga, jer se može desiti da samo to i ostanu. Ta "prijateljska zona" nije isplativa, pa ako ne želiš da budete samo drugari, postavi se tako da on mora da se trudi oko tebe. Budi princeza, imaj samopouzdanja. Treba ti partner koji će se ponositi tobom svakog dana.

Devica

Ti si organizovana i odgovorna osoba, ali uglavnom naletiš na sanjare i umetnike. Ponekad se ispostavi da su muškarci koji te privlače i poročni ili neiskreni. To nije uvek lako otkriti, i zato treba da budeš oprezna na početku veze, da posle ne bi bilo problema. Treba ti romantičan partner koji će ispuniti tvoje želje i snove.

Vaga

Ponekad se pitaš da li baš uvek tebi mora da se desi da naletiš na muškarce koji su samoživi i sebični. Privlačiš partnere koji su sami sebi dovoljni, narcisi otkad znaju za sebe, ali su i direktni. Kod njih nema ulepšavanja istine. Važno je da ti ne gledaš partnera kroz "ružičaste naočare" i da "igraš njegovu igru". Drži do sebe, budi tvrdoglava, više će te voleti.

Škorpija

Privlačiš likove koji su skloni uživanju. Tvrdoglavi, vole novac i hedonisti su. Šta da radiš sa njima? Prvo se opusti ne udovoljavaj svakoj sitnici koja im padne na um. Moguće su rasprave jer si ti ponekad previše zahtevna, a oni koji te žele previše spori za tvoje kriterijume. Ti moraš da nađeš balans između želje za strastvenim partnerom i onim koji te obasipa pažnjom i ljubavlju. Kad nađeš stast i ljubav u jednoj osobi, bićeš srećna.

Strelac

Privlačiš partnere koji su površni i pričljivi do te mere da je ponekad priča sve što nude. Oko tebe su uglavnom mlađi partneri. Treba ti neko ko će uvek biti tu za tebe, za putovanja, razgovore, neprospavane noći. Neko ko je širokih shvatanja, urban. Mnogo tražiš, ali mnogo i daješ. Važno je samo da ne pritiskaš partnera, jer ćeš ga time oterati.

Jarac

Svi frajeri oko tebe su neozbiljni. Ti si ta koja "drži sve konce u rukama". Gledaj da ugodiš sebi, da se usredsrediš na sadašnjost, da postaviš dobru bazu za neki odnos. Onaj ko bude imao najviše strpljenja, on će te i osvojiti. Ti nikako nisi za neke neozbiljne šeme, pa se ne trudi da održiš površne odnose.

Vodolija

Oni kojima se dopadaš vole da budu u centru pažnje. Tebi je to potpuno jasno i razumljivo. Treba to podneti, a ti si dovoljno sigurna u sebe da možeš to da ispratiš. Nekad može doći do drame, do rasprava, ali ne obraćaj pažnju, sve su to nebitne stvari. Ti si jako inteligentna pa svako ko želi da bude s tobom, mora biti spreman na nadmudrivanje i zabavu u isto vreme.

Ribe

Ti privlačiš proračunate tipove. Na kraju se desi da završiš sa muškarcem koji svakom zna da nađe manu, zna dobro da se obuče, ali je prezahtevan. Traži od tebe da sve bude sređeno u kući, a tebi to nije na listi prioriteta. Treba ti neko ko te neće pritiskati, da možeš da budeš u svom svetu, ali da u njemu imaš podršku za napredak na poslu. Ako te previše kritikuje, nađi drugog.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori