Proverite da li ste među ova tri horoskopska znaka, ili ste možda zaljubljeni u nekoga od njih i ne znate kako da ih osvojite....

OVAN

Kada Ovan zavoli nekog, on ne popušta. Bori se, daje svoj maksimum i na kraju svima bude lepo, obe strane budu srećne.

Mada, to je u slučaju kada Ovan nekoga želi. Ali, šta treba raditi i osvojiti osobu koja je rođena u ovom horoskopskom znaku?

Ne treba ništa da radite, zapravo. Pustite Ovna da preduzme inicijativu, ili se ponašajte tako da Ovan misli da vodi igru, jer je on takozvani alfa muškarac, zato devojka ne sme brzo da mu se prepusti do kraja.

Ovan voli da flertuje, da uvek ima više "kandidata", i teško ćete biti sigurni koliko je Vam je, zapravo, posvećen.

Idealne partnerke za Ovna su:  Vodolija, Blizanci, Ovan.

Loš izbor su: Vaga i Jarac

LAV

Lava ćete lako zapaziti u društvu, to je onaj muškarac što sedi uspravno i privlači Vaš pogled, ali poglede svih drugih žena. Teško mu je odoleti.

Kako da ga zavedeta? Pa, morate imati strpljenje jer nije lako biti sa osobom koja ne želi ništa da menja kod sebe, koja je po svojoj proceni - idealna.

Ako on misli da možete da mu parirate, lako ćete se uklopiti. Pustite ga da bude ono što želi i držaće Vas kao malo vode na dlanu. Bićete njegova princeza.

Hvalite ga kad god možete, njemu su komplimenti bitni. Budite samouvereni, držite do sebe i ovaj zavodnik će dati sve od sebe da ostane samo Vaš.

Idealne partnerke: Blizanci, Devica, Jarac.

Loš izbor su: Škorpija i Vodolija.

ŠKORPIJA

Muškarac Škorpija je najstrastveniji od svih. Morate biti spremni na ljubomorne ispade, na njegovu nesigurnosti i česte padove samopouzdanja.

Njemu je seksualna privlačnost na prvom mestu, pa ga treba zavoditi svaki dan. Što ste misteriozniji, to ćete ga pre osvojiti.

Što više držite do sebe, što Vas više čeka, lakše će se zaljubiti u Vas.

Ako niste spremni za ovu zabavnu i strastvenu avanturu, nemojte je ni započinjati. On voli dramu, tajanstven je, ali može biti posvećen.

Idealne partnerke: Strelac, Škorpija, Rak, Ribe.

Loš izbor su: Bik i Lav.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori