Škorpije, pitanje je da li ćete moći da odmah ostvarite svoje ljubavne želje... Tek period pred kraj meseca daje one prave prilike da se povežete sa osobom koja vam se dopada.

OVAN

 PUTOVANJE - PORUKA - BOLEST

 Ljubav

 Mart Ovnovima u vezama i brakovima donosi pokretanje pitanja koja su bitna ili za opstanak ili za razvoj vašeg odnosa. Neće uvek biti lako usaglasiti se, ali je neophodno da sve ono što postoji kao potencijalni problem rešite tokom ovog meseca. Usamljeni Ovnovi će se, bar sudeći po kartama, prilično dobro provesti tokom marta. Možda imate malo prostora za ostvarivanje nečeg trajnijeg, ali zato imate više nego dovoljno dobre volje da uživate u svakom danu! Tokom celog meseca uživaćete u podsticajnim kontaktima sa suprotnim polom – za vas je ova zima zvanično završena i počinje ljubavno proleće!

 Posao

 U poslovnom segmentu ćete biti aktivni kao nikada do sada. Jedini problem jeste što se možete u neke dogovore ili poslove "zaleteti" a da niste dovoljno promislili o svemu, ili se niste potrudili da do kraja pročitate ugovor... Dosta dobro će proći i oni Ovnovi koji su često na poslovnim putovanjima ili koji sarađuju sa inostranstvom. Što se finansijskog segmenta tiče, prilivi će biti više nego dobri, samo je problem što će vam novac često samo "prolaziti" kroz ruke.

 Zdravlje

 Starijima su mogući češći problemi sa kostima, ekstremitetima ili žlezdama sa unutrašnjim lučenjem. Ako ste sportista, vodite računa da se ne povredite.

 BIK

 NEŠTO NOVCA - NEISKRENOST - LJUBAVNIK

Ljubav

 Karte kažu da niste onemogućeni po pitanju emocija, ali da bi trebalo da dobro razmislite da li svoju pažnju poklanjate pravim osobama. Ukoliko vas ne brine trajnost i stabilnost odnosa u koji ulazite, niti iskrenost osoba sa kojima želite da otpočnete neku priču, onda možete da se opustite i da uživate. Znači, ovog meseca je malo verovatno da ćete pronaći onog pravog ili onu pravu, ali ćete zato moći da priuštite sebi povremene kontakte sa onima koji vas istinski seksualno privlače. Eventualno bi sam kraj meseca mogao da donese neku značajniju priču. Zauzeti Bikovi neće biti zadovoljni odnosom sa partnerom.

 Posao

 Ne baš tako povoljan mesec, sudeći po kartama. Finansijski dosta komplikovan, sa velikim troškovima i odlivom novca, a nećete moći ni da se pohvalite nekom preteranom poslovnom stabilnošću. Šta više, smatraćete da odnos drugih prema vama nije fer i korektan i da ste nepravedno nekako u zapećku.Povedite računa u odnosu sa kolegama i poslovnim saradnicima, vi se trudite da budete iskreni i otvoreni, ali sa druge strane – ne računajte da će drugi biti takvi prema vama. Dosta konfuzije.

 Zdravlje

 Problemi sa stomakom, sa urogenitalnim traktom, mogućnost za virusne i bakterijske infekcije. Sve u svemu – dosta nestabilan mart po pitanju zdravlja.

 BLIZANCI

 IZNENADNA SREĆA - KUĆA - LJUBAV

 Ljubav

 Ljubavne prilike vam tokom marta dolaze neočekivano, kao grom iz vedra neba, i to uglavnom preko internet mreža, društvenih dešavanja ili druženja sa prijateljima. Mogu se tu "probrati" neke lepe priče i pričice, a sigurno je da ovog meseca kod vas mogu da se dese i neke sudbinske ljubavi. U kom pravcu će one ići, to ćemo tek videti, ali će svakako na neki način obeležiti vaš život. Što se tiče zauzetih Blizanaca, vi bi trebalo da se potrudite da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da u vašu vezu unesete više živosti i nekih lepih momenata. U suprotnom – češće ćete biti u nekoj formi konfrontacije.

 Posao

 Karte vas upozoravaju da treba na neki način usporiti, razmisliti, ne zaletati se i ne uletati prilično naivno i u neke dogovore i poslove. Karta Kuća govori o potrebi za strpljenjem, možda čak i potrebom da potražite savet od osobe koja je iskusnija i možda mudrija od vas. Neki od vas će dobiti poslovnu ponudu u koju je uključen vaš prijatelj, ili će on posredovati u kontaktu između vas i potencijalnog saradnika. što se finansijskog segmenta tiče, stoje vam neočekivani prilivi, ali i jačanje rashoda vezanih za kuću.

 Zdravlje

 Nestabilno. Kod starijih – aktiviranje hroničnih tegoba. Mlađima lako prehlade, praćene visokom temperaturom.

 RAK

 DAR - PISMO - BOLEST

 Ljubav

 U emotivnim vezama i brakovima, sve do pred kraj meseca – dosta dobra atmosfera i korektan odnos sa partnerom. No, treća dekada donosi problem u komunikaciji i izbijanje nekih starih problema na površinu. Pokušajte da se potrudite i pronađete zajednički jezik sa voljenom osobom. Usamljeni Rakovi će pokrenuti neku finu i slatku komunikaciju već u prvoj polovini meseca, moguće oko osmomartovskih praznika... Baš će vam prijati da sa ovom osobom razgovarate, dopisujete se, da budete što je moguće češće u kontaktu. Sama veza će se pokrenuti sporo, ali vi ćete imati dovoljno strpljenja.

 Posao

 Komunikacija će vam ići odlično tokom marta, moći ćete na pravi način da predstavite i sebe, i svoje ideje i planove onima sa kojima želite da pokrenete poslove i dogovore. Češće ćete biti u pokretu, pa su moguća i kraća poslovna putovanja, čijim rezultatima ćete biti prilično zadovoljni. Možda će neke situacije ići sporije od onoga što ste vi planirali, ali ste svesni da ono što valja ne može da se pokrene sada i odmah. Po pitanju finansija ne biste trebali da prođete loše. Nešto više izdataka krajem marta.

 Zdravlje

 Mlađi Rakovi neće imati toliko loš mart mesec, dok bi stariji ipak trebali da porade na svom imunitetu, ali i da kontrolišu bilo kakvu hroničnu bolest.

 LAV

 UDOVAC - LJUBAV - DETE

 Ljubav

 Baš lepe karte za slobodne Lavove. Očigledno je da ćete iz neke statičnosti i ljubavnog "smora" uskočiti direkt u novu emotivnu priču. Zar ima nešto bolje od toga? Da, ima – kažete vi – na primer, da ta priča potraje i da nam konačno donese mir i ljubavnu stabilnost? Eh, pa tek ste na početku... za sada budite zadovoljni što će sve krenuti baš kako treba... za ostatak se pobrinite sami. Oni u emotivnim vezama i brakovima baš bi i mogli da se nešto više potrude jedno oko drugog... Zaboravite na probleme i ono što vas muči kao par, i ostvarite nov ljubavni početak, jer to je sada i te kako moguće.

 Posao

 Definitivno niste zadovoljni niti svojom poslovnom, niti finansijskom situacijom. Tražite način kako da preokrenete stvari u svoju korist, ali vam se savetuje da ne letite kao muva bez glave, već da pažljivo promislite pre nekih bitnijih poteza i odluka. Drugi deo meseca može doneti neke konkretnije poslovne prilike, a ulaskom u treću dekadu marta, kao da će se potpuno novi vidici otvoriti pred vama. Obratite pažnju na svoje troškove, jer definitivno ne vodite računa kako trošite teško zarađeni novac.

 Zdravlje

 Prvi deo meseca, naročito starijim Lavovima donosi nestabilno zdravlje. Drugi deo marta je povoljniji, osećaćete se bolje i snažnije.

DEVICA

 DAR - MISAO - PORUKA

 Ljubav

 Kod zauzetih Devica jedino je period oko sredine meseca nešto nepovoljniji i može doneti kratkotrajno distanciranje od partnera i zahlađenje odnosa. Ako ste u braku, tada može biti sitnijih rasprava oko vaspitanja dece ili nekih troškova. No, bitno je da ovo neće potrajati dugo i da će se dobra energija i raspoloženje brzo vratiti u vašu vezu. Što se usamljenih Devica tiče, ovaj mesec vam obećava lepa dešavanja na polju ljubavi. Od samog početka marta krenuće neka fina dešavanja, i to je odličan period za pokretanje ljubavne veze, kao i poslednja dekada meseca. Uživajte punim plućima, i vreme je bilo...

 Posao

 I u poslovnom segmentu druga dekada meseca je najnestabilnija i u tom periodu morate biti prilično obazrivi da ne biste napravili neki propust ili veću grešku. Prva i poslednja dekada marta su odlične za svaku vrstu posla, ali i novih dogovora, pa i za one koji su nezaposleni. Moguće je da će vam neko od prijatelja pomoći da pronađete posao baš po vašoj meri. Finansijski ćete prilično dobro proći u ovom mesecu. Ne samo da će prilivi biti redovni, već postoji šansa i za neke dodatne dobitke.

 Zdravlje

 Trebalo bi da povedete više računa o ishrani, ali i o bavljenju bilo kakvim vidom rekreacije. Starije Device mogu imati problem sa šećerom i holesterolom.

 VAGA

 OFICIR - MISAO - LJUBAV

 Ljubav

 Mnogo obaveza, a premalo vremena jedno za drugo – ovakva je situacija kod Vaga u vezama i brakovima tokom marta meseca. Ako ne želite da vas odnos zahladni i da se dalji distancirate, potrebno je da osmislite neke zajedničke, zabavne aktivnosti i da se više posvetite svojoj vezi. Usamljene Vage imaće više udvarača tokom ovog perioda. Niste sigurni da li ste sada spremni na neki ozbiljniji odnos, ali će vam svakako prijati da flertujete i uživate u kontaktima sa suprotnim polom. Poslednja dekada marta može doneti osobu koja će srušiti vaše emotivne blokade i učiniti da se zaljubite na prvi pogled.

 Posao

 Prva dekada meseca je odlična, bićete jako angažovani i ovo je period u kojem ćete i najbolje funkcionisati, ali i najviše zaraditi. Druga dekada donosi probleme sa organizacijom, ali je dobra za planiranje i razmišljanje o novim poslovnim poduhvatima i saradnjama. Što se treće dekade tiče, u njoj ćete se malo lakomisleno odnositi prema svojim obavezama, pa su moguće i neke greške i propusti. U tom periodu posebno vodite računa kako raspolažete novcem, jer će vam lako kliziti iz ruku.

 Zdravlje

 Karta Oficira govori o potrebi da se potraži savet lekara, po pitanjima koja ste do sada zanemarivali. Mlađim Vagama kraj meseca donosi respiratorne probleme.

 ŠKORPIJA

 LJUBAVNICA - LJUBOMORA - ISTINA

 Ljubav

 Sredinom meseca, zauzete Škorpije bi trebalo da se više posvete odnosu sa voljenom osobom. U tom periodu između vas dvoje naglašena je ljubomora i emotivna nesigurnost, pa se potrudite da ovo zajedničkim snagama prevaziđete. Usamljenima već prva dekada marta donosi mogućnost za emotivni zanos. No, pitanje je da li ćete moći da odmah ostvarite svoje ljubavne želje, jer tek period pred kraj meseca daje one prave prilike da se povežete sa osobom koja vam se dopada. Neki od vas bi polovinom meseca mogli da požele da ostvare neobavezan kontakt sa osobom koja je zauzeta.

 Posao

 Iako ćete startovati sa prilično dobrih pozicija, samo će početak marta meseca biti opušten I jednostavan kada je poslovni segment u pitanju. Vrlo brzo ćete morati da se prodrmate I da ozbiljnije shvatite svoje obaveze. Mogući su loši odnosi sa onima sa kojima blisko sarađujete, ali i sa nadređenima, a bićete skloni i pravljenju grešaka i propusta. Kraj meseca doneće rešavanje nekih bitnih pitanja i malo vas osloboditi pritiska. Što se finansija tiče, prva i treća dekada marta su povoljne za vaš budžet.

 Zdravlje

 Druga dekada marta je prikazana kao zdravstveno najnestabilija. Problemi sa upalnim procesima, virusima i bakterijama.

 STRELAC

 TUGA - CEZNJA - PUTOVANJE

 Ljubav

 Vaše su emotivne veze i brakovi i dalje pod pritiskom, i evidentno je da je i vama i partneru potrebno rasterećenje i promena da biste ponovo funkcionisali u skladu. Možda to nećete uspeti da ostvarite u prvom delu marta, ali ćete se svakako truditi, što će i rezultovati pozitivnim pomacima u trećoj dekadi meseca. Što se tiče usamljenih, vi biste prvo trebali da rešite nešto u vezi vaše ljubavne prošlosti što vas sputava da nastavite dalje sa svojim životom. Ako tražite potpuno novu osobu u svom životu, onda ćete morati da sačekate treću dekadu meseca, koja vam otvara prilike za pravi emotivni početak.

 Posao

 U prvom delu meseca ćete morati maksimalno odgovorno da se posvetite svemu što je vezano za poslovni segment. Trudite se da ispoštujete svoje obaveze. Neećete imati naročitu podršku od strane kolega, pa će povremeno biti teško boriti se sa teretom svakodnevnog posla. No, drugi deo marta već vas pokreće u nekom pozitivnijem I lakšem smeru. Naročito će biti podržane saradnje sa inostranstvom. Takođe, nove poslovne šanse otvaraju se i zaposlenima, ali i onima koji tek traže posao.

 Zdravlje

 Zdravstveni segment je promenljiv, naročito kod starijih Strelčeva. Aktiviranje hroničnih problema. Mlađi bi trebali da krenu sa rekreacijom.

 JARAC

 NESTONOVCA - NEPRILIKA - VENCANJE

 Ljubav

 Ako ste slobodni, žalite se kako vam se ništa ne dešava na emotivnom planu, a sa druge strane – ništa ni ne radite da biste takvu situaciju eventualno promenili. Najviše ste okrenuti nekoj životnoj problematici ili poslovno materijalnom segmentu, a ljubav čekate da vam sama od sebe padne sa neba. No, da ne grešim dušu – čak i sa takvim ponašanjem, treća dekada meseca vam daje priliku da malo u ljubavi "živnete". Nadam se da ćete ovu priliku i iskoristiti. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima, imaće nekih sitnijih problema, najviše vezanih za dogovore, finansije ili vaspitanje dece. Ništa strašno.

 Posao

 Malo ćete biti zabrinuti zbog nekih informacija koje dolaze do vas, ali to će vam samo dodatno dati vetar u leđa i učiniti da se sa još većom upornošću posvetite onome što vam je u poslu važno. U prvom delu meseca se potrudite da sve svoje obaveze završite na vreme i obavezno sami sebe proverite, da vam se ne bi potkrale greške koje bi mogle dovesti do problema u komunikaciji sa partnerima ili šefovima. Kraj meseca donosi vam mogućnost ozbiljnog poslovnog dogovora. Po pitanju finansija – ne baš toliko sjajno.

 Zdravlje

 Još uvek ste u nepovoljnom zdravstvenom periodu, pa se oprez preporučuje posebno starijim Jarčevima. Tegobe sa stomakom, prehlade, a kod nekih – mogućnost i za povrede, padove.

 VODOLIJA

 TUGA - UDOVICA - POSETA

 Ljubav

 Ne baš tako sjajne predispozicije za usamljene Vodolije u prve dve dekade meseca. Ili će vam najviše odgovarati da budete sami, ili u probranom društvu svojih najbližih prijatelja….ili ćete samo i isključivo biti obuzeti prošlošću. U svakom slučaju, evidentan je zastoj koji će malo vas uspeti da prevaziđe. E, potpuno je drugačija situacija, ali u trećoj dekadi marta, kada ćete živnuti i kada već možemo pričati o vašoj želji da upoznate nove osobe. Neko nov se pojavljuje i komunikacija sa tom osobom će vam jako prijati. Što se tiče zauzetih – odnos sa partnerom je statičan i ne ispunjava vas. Nezadovoljstvo.

 Posao

 Rad, rad, i samo rad. Ispada da ćete veći deo marta meseca provesti glave zabijene u svoje obaveze i da nećete moći da danete dušom. Ili vas posao ne ispunjava, ili vam je svega preko glave, uglavnom – vidi se da ćete raditi zato što morate, a da nećete uspevati da promenite svoju situaciju, bar ne tako brzo i lako. Tek od drugog dela meseca počeće da se dešava nešto podsticajnije vezano za posao, pa je moguće da ćete napraviti neke nove dogovore, ili ćete ozbiljno krenuti sa traženjem novog posla.

 Zdravlje

 Ni zdravstveno mart nije najsjajniji period za vas. Imunitet, problemi sa kičmom i kostima, žlezde sa unutrašnjim lučenjem... na svu sreću pa su ovo samo prolazne tegobe.

 RIBE

 LJUBAV - ISTINA - MISAO

 Ljubav

 Da su ovo lepe karte, jesu itekako. Očigledno je da slobodne Ribe mogu da se emotivno uzdignu tokom marta i da se onako, fino zaljube. Samo je pitanje da li će biti spremne i da pokažu osobi koja im se dopada koliko bi volele da budu sa njom. Zbog karte Misao, čini mi se da ćete možda previše kalkulisati, previše se ustručavati i čekati da vidite da li će druga strana nešto da uradi. Poslušajte savet – jednu lepu šansu za ljubav ste dobili, iskoristite je, ne kočite sami sebe. Sto se zauzetih Riba tiče, i pored emotivne povezanosti koja je jaka, nešto između vas dvoje ne štima. Pokušajte da otvorenije razgovarate.

 Posao

 Očigledno je da je mart mesec vrlo povoljan po vas i po pitanjima posla i novca. Imaćete dosta sreće, pa ćete uvek odabrati pravu opciju, prave poslove, prave ljude. Niste skloni da jurcate i da delate impulsivno, već pre svakog svog poteza dobro razmislite i donesete odličnu odluku. Ovo će vam otvoriti mnoga vrata tokom marta, a najviše ona koje se vezuju za inostranstvo i rad sa državnim i javnim institucijama. Krajem meseca se potrudite da ispravite neke manje nedostatke i propuste.

 Zdravlje

 Nekretanje i manjak fizičke aktivnosti biće primetan kod svih pripadnika ovog znaka. Iako je savet da uradite nešto po tom pitanju, ovo vam neće doneti zdravstvenu problematiku. Bar ne sada...

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori