Evo šta vam zvezde poručuju!

OVAN

Pritisak na poslu neće vas usporiti. Naprotiv, kao da imate više snage, energije da istrajete. Bićete povezani sa osobama koje brzo komuniciraju, misle i sve žele odjednom da završe. Iskoristite period od utorka kada možete da očekujete posao koji morate da završite brže, što će vam doneti šansu da zaradite. Emotivno niste preterano zadovoljni vezom u kojoj se nalazite jer ste mislili da će se sve rešiti na lakši način ako partneru ostavite da vodi vašu zajednicu. Ipak, vi ste lider u svemu. Zdravstveno teško podnosite hladnoću.

BIK

Držite se iskusnijih saradnika. Potrebne su vam informacije da biste mogli da se prepustite dobrom ulaganju. Zarada vam je potrebna da biste pokrenuli i opstali u tome što radite. Imate sreće, pa samim tim imaćete više sreće za zaradu. Na emotivnom polju vam je potrebna promena. Ne osećate se dobro ako ste u kući i ako je sve statično. Zdravstveno obratite pažnju više na to što unosite u organizam. Višak šećera je duži period prisutan.

BLIZANCI

Dobra sedmica je pred vama. Finansije vam se popravljaju zahvaljujući onima koji rade sa vama i njihovom radu i poverenju. Možete da napravite novu platformu za novi početak. Isplatiće vam se rad sa osobom iz znaka Jarac ili Ovan. Oni su vam odličan spoj za dobar i siguran biznis. Emotivno ćete početi više da se zalažete za jednu osobu sa kojom se poznajete duži period. Pomalo vas je teško shvatiti da pokazujete ponekad stidljivost ali i to se dešava vetropirastim zavodnicima kao što ste vi. Zdravstveno se čuvajte virusa.

 RAK

Vaš vladar Mesec u vašem sazvežđu probudiće emocije prema onima sa kojima radite. Više ćete se postaviti kao majka nego kao pravi odgovorni šef, direktor ili radnik. Od srede treba će vam više snage i energije da biste se pokrenuli. Ne sanjarite previše već gledajte stvari realnije. Ako ste u braku ili vezi potrebno je da nađete kompromis sa voljenom osobom. Najbolja nedelja je za one koji su slobodni. Potreba za druženjem, društvom će vas odvesti do jedne osobe koja je suptilna ali isto tako strasna da možete biti sigurni u nju kao ozbiljnog partnera. Zdravstveno se odlično osećate.

LAV

Moraćete da pripazite na finansije. Period pred vama je teži i moraćete mnogo toga da radite i pre svega uštedite da biste bili stabilni za dalje. Često reagujete na razne priče, ogovaranja ali to zaista nije potrebno jednoj jakoj energiji kao što je Lav. Emotivno ste bolje nego u ranijem periodu. Dobro je sve što je vezano za one koji su u braku. Lav u dužoj vezi može da računa na neko kratko putovanje, dok Lav koji nema ozbiljnu i stabilnu vezu može da se okrene zabavljanju sa jednim Bikom. Zdravstveno vas muče kosti, stomak, mlađe osobe iz ovog znaka kičma.

DEVICA

Posao sa stranim investitorima vam je blizak i tu umete da se postavite. Radite onako kako najbolje znate i neće biti greške. Nećete osećati tegobu i smetnju u nekoj komunikaciji. Emotivno ste neko ko veruje u ljubav. Žene Device imaju posebnu potrebu za ljubavlju jer ne mogu nikako da se skrase na jednom mestu sa jednom osobom. Više sreće imaju Device u braku posebno one koje su vezane za Bika ili drugu Devicu. Zdravlje vam je povezano sa hormonima, kičmom, grlom.

VAGA

Odlična sreda i četvrtak za sve Vage koje su u podznaku Rak. Imate jaku intuiciju i možete sve da predvidite bez većih problema i muke. Posao vam kao i obično ide zadovoljavajuće. Imate dobru saradnju sa Lavom, Rakom ili Devicom. Od svakog možete da naučite nešto, isto tako da date neke vaše predloge koji mogu biti veoma važni za unapređenje finansija. Emotivno ćete biti na mukama. Morate da se brzo odlučite da napravite pravi izbor, jer ko će vas da čeka. Spori ste. Otiće vam sve dobre prilike. Obratite pažnju na bubrege, ceo urogenitalni trakt.

ŠKORPIJA

Niste željni dokazivanja ali izgleda da ćete morati nešto da preduzmete. Ovo je dobra nedelja za zaradu, za vraćanje dugova ili dodatni rad koji vi generalno ne volite. Slobodno vreme je za vas svetinja i nikako nije dobro da se angažujete van radnog vremena. Što se tiče vašeg ljubavnog života on je uredu. Sve ide svojim tokom. Da li da se pokrećete na nove ljubavne veze ili ostanete tu gde ste odlučite sami. U poslednje vreme vas često muče krajnici.

STRELAC

Situacija je bolja nego ranije. Očekujte zaista više novca i nekih dobrih prilika. Nije važno samo da radite u inostranstvu ili da su vam saradnici odatle. Važno je da steknete dobre saradnike ovde gde ste sada, tu je izvor novca. Na emotivnom polju ne treba da se brinete previše. Svi slobodni Strelčevi imaju dobru energiju i uvek imaju šansu za novo poznanstvo. Važno je da ne preterate u svojim ,,slobodnim,, zahtevima. Shvatite to kako god želite. Ako ste u braku onda vas više zanima kako vaš partner posluje i koliko zarađuje, nego koliki su mu emotivni apetiti. Možete imati problem sa blagim aritmijama.

 JARAC

Porez vas je mučio, razna dugovanja, sada je situacija mirnija pa možete da računate na to da ste se stabilizovali. Ali vi volite dinamiku i nećete biti mirni i priželjkujete da se uvek nešto dešava. Volite da radite, putujete i krenućete verovatno na put koji će vam biti značajan za dalju vašu budućnost. Emotivno ste mnogo bolje. Osećate da možete da se stabilizujete sa osobom koja vam je draga i koja vam pruža svoju ljubav. Verovatno će ta veza da rezultira ako ne brakom onda bar zajedničkim životom. Zdravlje vam je povezano sa lošim varenjem, crevima, ishranom. Potrebni su vam čajevi za pročišćenje.

VODOLIJA

Brinu vas finansije. Mnogo toga je trebalo da se desi, a ništa nije bilo onako kako ste zamišljali. Niste sigurni u neke saradnike koji se predstavljaju sposobnim da mogu da urade nešto. Ostavite te planove za neki drugi put. Sada se skoncentrišite na ono što imate u rukama. Emotivan život neće da trpi neke vaše poslovne neuspehe. Imate partnera koji vas podržava i bodri u svakom smislu. Ako možete da pratite to onda ste zaista srećan par. Čuvajte se prehlade, padova, nervoze.

RIBE

Često napeta atmosfera na poslu zna da vam oduzme dosta energije. Vi se totalno zamislite i odlutate negde daleko. Više koncentracije vam je potrebno. Ne bi bilo loše da u nekim pauzama praktikujete meditaciju. Novac imate preko osobe rođene u znaku Strelac. Emocije su vam jača strana pa ćete svakako biti u dobrom raspoloženju ako izlazite, družite se i idete na kraća putovanja, što vam je i savet. Ljubav sa jednim Bikom ne sme da čeka. Požurite, otićiće kod drugog. Zdravlje vam je povezano sa štitnom žlezdom.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori