Filmovi i romantične knjige naveli su nas da pomislimo da će muškarac ženi koju voli poklanjati velike količine cveća i nakita, raditi ludačke stvari i spasiti svet (bar jednom).Kada ne dobijemo takve ljubavne signale, razočaramo se i osećamo da nas naš muškarac ne voli dovoljno. Ali, da li je to prava ljubav? Ili muškarci izražavaju ljubav na drugačiji način? Mi smo sakupili naučne dokaze koji iskrenije i jasnije pokazuju pravu ljubav od miliona cvetova i stotine spašenih mačića. Ako vam muškarac ne izjavljuje uvek ljubav, ali radi većinu ovih stvari, ne oklevajte – voli vas.

1. Više vas sluša nego što on govori
Većina muškaraca neće odbiti da govori o sebi i svojim dostignućima. Međutim, zaljubljeni muškarac se ne ponaša tako. On će veoma pažljivo slušati svoju voljenu i postavljati pitanja jer prava ljubav podrazumeva interesovanje i empatiju, čak i kada razgovor nije duboko značajan. Ako muškarac nije zainteresovan za vaše priče i odbija da vas sluša, ali može da priča satima o kursu evra i vrstama štapova za pecanje, vreme je da razmislite o vašoj vezi.

2. Brine o vašoj porodici i prijateljima
Zaljubljeni muškarac prihvatiće vaše prijatelje i porodicu jer su oni deo vašeg života. Može da ih ne voli i da ih ne poštuje s vremena na vreme, ali nikada vam neće braniti da komunicirate s njima. Uvek će biti tu za vas ako vam je potrebna pomoć.

3. Nikada vas ne isključuje iz razgovora ili debate
Koliko često primećujete situacije u kojima su žene isključene iz rasprave („Ne mešaj se. Sam ću to rešiti.“)? Muškarac koji vas voli nikada neće reći tako nešto. On svoju voljenu tretira kao jednaku sebi i nikada je neće uvrediti tako što joj neće dozvoliti da iskaže svoje mišljenje.

 4. Ponosan je na vaš uspeh i rado govori drugima o tome
Mnogi muškarci mrze kada žene ostvare svoje ciljeve u razaličitim oblastima, naročito ako oni nisu uspeli. Zaljubljeni čovek tretira svoju voljenu kao deo njega samog i zato je uvek srećan kada ona uspe. Neće oklevati da se pohvali svojim prijateljima.

5. Zahvalan je i uvek vas ohrabruje
Sa muškarcem koji je voli, žena se oseća posebno i važno. Razlog tome je to što uvek sluša reči zahvalnosti i zna da se njen trud ceni. Čak i nakon godina braka, muž koji voli svoju ženu neće nju i njena dela uzimati zdravo za gotovo.

6. Pravi ustupke i kada mu ne tražite
Svaka veza je izgrađena na kompromisima: nekada se moramo nečeg odreći ili čak žrtvovati. Razlika je u tome što se u vezama bez ljubavi, ustupci prave zbog pritiska jednog od partnera. Muškarac koji voli ženu uvek je spreman da se odrekne svojih interesa u njenu korist, jer zna da bi ona učinila isto.

7. Poštuje i prihvata vaše mišljenje čak i kada se razlikuje od njegovog
Stav: „Postoje dva mišljenja: moje i pogrešno!“ ne predstavlja ljubav. Čak i kada je muškarac tvrdoglav i ne prihvata tuđe stavove, sve se menja kada upozna ženu kja mu se dopada. Biće spreman da razume i usvoji njeno mišljenje – čak i kada se ne slaže.

8. Vi ste njegov prioritet
Zaljubljeni muškarac će uvek donositi odluke u vašu korist – i ne samo zbog toga što voli da provodi vreme sa vama, već zato što vas tretira kao deo njegove budućnosti. Voljena žena je muškarcu uvek na umu i uzima u obzir i njene interese.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori