Iako im jak ženski stav i određeno ponašanje kod žena oduševljava, postoji nekoliko osobina karakterističnih za nežniji pol, koje su muškarcima potpuno odbojne.

1. Tračevi o tuđim životima

Muškarac kojem ste se svideli želi sve da zna o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginica. Poneki bezazleni trač s vremena na vreme dogodi se svakome, ali ako je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima, reč je o osobini koju ne voli nijedan muškarac.

2. Grubost i neljubaznost

Žene nisu jedine koje primete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavcima. Grubost i negativnost nisu lepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca. Ako imate običaj da "zarežite" na osobu koja vam je poslužila pogrešno jelo ili piće ili sa dozom agresivnosti komentarišete rad nekog od osoblja prodavnice u koju dolazite, verujte da to neće proći nezapaženo.

3. Materijalizam

Finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada su u pitanju muškarci - istraživanje je pokazalo da su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama puno privlačniji od ostalih. Bilo da i vi spadate u ovu grupu ili ne, otvoreno pokazivanje važnosti novca na početku veze i tokom upoznavanja muškarcima nije ni malo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete da su vam njegovi finansijski gestovi vrlo važni, znajte da u muškoj glavi to izgleda vrlo negativno.

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori