Devica su predane, ali probleme vole da guraju pod tepih, dok bikovi ne vole promene.

Svaki horoskopski znak ima svoju svetlu i mračnu stranu u ljubavi.

OVAN

Pozitivno: Zaljubljeni Ovnovi direktni su i iskreni u svojim namerama jer nemaju vremena da igraju igrice i da se prave da su nedostupni. Ako im se neko sviđa, to će mu odmah dati do znanja.

Negativno: Ovnovska narav je prilično teška i uvek žele da budu na prvom mestu. Njihova reakcija na sve negativno jeste bes, jer imaju osetljiv ego i ne znaju drugačije da reaguju.

BIK

Pozitivno: Bikovi su uvek spremni da planiraju i izgrade zajednički život s partnerom. Odani su i predani i nije im problem da vode računa o svakodnevnim sitnicama jer su stabilni i praktični.

Negativno: Obožavaju sigurnost i komfor pa neočekivane stvari vrlo lako uzdrmaju i naruše njihovu rutinu. Nije da ne vole promene, nego ne trpe kad ih se stavi pred svršen čin - tada postaju vrlo tvrdoglavi.

BLIZANCI

Pozitivno: Kada osećaju da mogu da se opuste, Blizanci su vrlo zabavni sagovornici i žele da saznaju sve o partneru. Otvoreni su za učenje i obožavaju uzbudljive avanture i zavođenje. Obožavaju da zabavno provode vreme sa svojim partnerom.

Negativno: S obzirom da su promenjiv vazdušni znak, Blizanci često stvari prepuštaju slučaju. Iako se lako posvađaju, ne vole drame pa čekaju partnera da reši probleme. Takva pasivnost nije dobra u ozbiljnim vezama pa bi trebalo otvorenije da govore o onom što osećaju.

RAK

Pozitivno: Zaljubljeni Rakovi otvoreno dele s partnerom svoja osećanja, a ako su povređeni ili uznemireni, neće ćutati. To je vrlo dobra osobina jer to znači da je ovaj znak spreman da rešava probleme. S Rakom će partner uvek osetiti da je pažen i mažen.

Negativno: Iako su nežni i pažljivi, Rakovi imaju tvrdu ‘ljušturu’. Čak i ako si jako povezana s nekim Rakom, on nekad ne voli da govori kako se tačno oseća jer želi da zaštititi ranjivu stranu svoje ličnosti.

LAV

Pozitivno: Sklonost lavova drami na početku veze ubrzo preraste u romantiku. Kada su zaljubljeni i predani, njihov ego miruje. Dragu osobu će obasipati darovima, lepim rečima i znakovima pažnje.

Negativno: Lavovi vole da sve sve vrti oko njih i ako ne dobiju istu količinu pažnje koju daju, nastaju problemi. U takvim situacijama sebe će gledati kao žrtvu koju neko iskorišćava jer misle da i drugi ljudi moraju da se ponašaju kao i oni.

DEVICA

Pozitivno: Kada je Devica u skladnoj vezi, pažljiva je i predana i sve je u najboljem redu. Njena sklonost kritici je smanjena, a sklonost zapažanju detalja iskorišćava da bi vezu učinila još boljom.

Negativno: Kao i svi promenjivi znakovi, Devica nije dobra u konfrontacijama i sukobima. Zna dobro da komunicira, ali probleme neretko gura pod tepih. Iz toga se rađa pasivna agresija, ogorčenost i još veći haos.

VAGA

Pozitivno: Zaljubljene Vage su odlični partneri koji odmah rešavaju eventualne probleme. Mirne su, ali šarmantne i vole da provode vreme s voljenom osobom.

Negativno: Vage uvek pokušavaju da nađu balans u svom životu i znaju da budu veoma neodlučne. U partnerovim očima Vaga zato može da izgleda površna i zbunjena, ali ona samo pokušava da stvari postavi na svoje mesto.

ŠKORPIJA

Pozitivno: Nema toga što Škorpija neće učiniti za osobu koju voli. Ovo su jedinstveni, intenzivni partneri koji žude za potpunom predanošću, a to traže i od druge strane.

Negativno: Na svet često gledaju kao na mračno, opasno mesto, a na život kao na nešto sa čim treba konstantno da se bore. Zbog toga su negativni i pripremljeni su na eventualne probleme, što njihovom partneru može izgledati kao da jedva čekaju da se dogodi nešto loše.

STRELAC

Pozitivno: Optimistični i otvoreni, Strelci u vezama obožavaju da sa partnerom istražuju nova mesta, kulture, upoznaju nove ljude... S njima nikada nije dosadno i uvek su spremni za diskusije o različitim temama.

Negativno: Strelci znaju da budu neodlučni i nedosledni. Vole slobodu i promene pa u jednom trenutku mogu da deluju hladno, dok su u drugom opet strastveni.

JARAC

Pozitivno: Jarčevi su oprezni kada je reč o ljubavi, ali kada vole onda ruše zidove i postaju pažljivi, posvećeni i pouzdani. Svaki trenutak s partnerom žele da iskoriste na najbolji mogući način i veza im je na prvom mjestu.

Negativno: U odnosu koji im je važan mogu da se ponašaju kao šefovi jer vole da drže kontrolu nad svim. Ovo često razljuti njihove partnere koji misle da su razočarali svog Jarca.

VODOLIJA

Pozitivno: Zaljubljene Vodolije su pronicljive i intuitivne i uvek na originalan način pokušavaju da se što više približe partneru. Često blokiraju emocije, ali kada im neko puno znači, otvaraju se i poveravaju.

Negativno: Ovi ekscentrici zodijaka prilično su kompleksnog karaktera i ne vole lance i okove u vezama. Upravo zbog ljubavi prema slobodi mogu da vam se čine kao hladne i udaljene osobe.

RIBA

Pozitivno: Ribe, kao poslednji znak zodijaka, imaju u sebi malo od svakog znaka, što ih čini mudrim i empatičnim. Predivni su partneri koji će sve učiniti za voljenu osobu jer tako funkcionišu i vole do srži.

Negativno: Ribe su vodeni znak, ali i promenjiv pa su zbog toga podložne i možete ih lako povrediti. Ako ne paze, mogu izgubiti sebe u partneru i vezi, a onda žive u iluzijama i fantazijama.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori