Vremena se mijenjaju, ali i mi. Međutim, ne doživljavamo svi promjene na isti način. Dok ih neki posmatraju kao nešto pozitivno, što treba da prihvatimo i sa čim treba da se saživimo, drugi im se opiru po svaku cijenu.

1. Bik

Svi znaju koliko vi mrzite promjene, ali ove godine morat ćete da stisnete zube. Kao Bik, vi ste osoba koja udobnost nalazi u rutini i stabilnosti. Prilično ste dosljedni svojim svakodnevnim navikama i ne volite da mijenjate mnogo toga. Osjećate kao da vam je neko izmakao tlo pod nogama svaki put kada morate da prilagodite nešto novo vašoj svakodnevnoj rutini. Međutim, to je loše za vas. 2018. godina biće godina u kojoj će se nešto značajno promijeniti u vašem životu, a vi ćete biti primorani da bacite svakodnevnu rutinu kroz prozor ili da rizikujete da vas život proguta. Srećom, promjena koja vas očekuje dobra je za vas. Na kraju, izaći ćete iz svega mnogo jači i otporniji.

2. Lav

Ove godine ćete proći kroz filozofske promjene. Vi se ne bojite ničega, naročito promjena, ali niste u potpunosti ni u skladu sa njima. Ipak, ove godine, počet ćete da gledate život iz druge perspektive. Vidjet ćete svijet kroz nove naočale; ova nova perspektiva stvorit će vam put uspjeha. Neće biti lako napustiti neka prošla razmišljanja i stanovišta, ali kada potpuno prihvatite svoju promjenu, shvatit ćete da put ka uspjehu nije toliko težak kako ste nekad mislili.

3. Djevica

Vi ćete drastično promijeniti svoju ličnost i to je zapravo promjena na bolje. Djevice imaju prekomjernu potrebu da kontrolišu sve, zbog čega su stalno pod stresom. Uvijek želite da se stvari urade na vaš način i izluđuje vas kada morate da se prilagodite. Ipak, ove godine ćete prihvatiti promjene i oprostiti se od prošlih nesigurnosti.

4. Jarac

Srećom po vas, niste zastrašeni promjenama. U ovom konkretnom slučaju, nema ni potrebe za strahom. Jarčevi se uvijek osjećaju kao na nepoznatoj teritoriji kada je ugrožena njihova ljubav ili karijera. Malo rizikovanja će vam se puno isplatiti. Kada izađete iz zone komfora, otkrit ćete izobilje prilika da rastete i razvijate sebe kao cjelovito ljudsko biće. Ove godine ćete otvorite srce drugim ljudima. Nećete biti distancirani kao nekada i zbog toga ćete biti mnogo sretniji.

5. Ribe

Sigurno vam je intuicija već rekla da vas ove godine očekuje značajna promjena. Od svih znakova zodijaka, vi ste onaj koji najbolje sluša svoje instinkte. Vjerujete svojoj intuiciji i to vam se isplati u većini slučajeva. Kako vam je intuicija već rekla da vas očekuje velika promjena, sigurno ste se spremili za nju. Ovo je godina kada ćete iza sebe ostaviti sva svoja oklijevanja i strahove. Bićete spremni da se borite za ono što želite u životu. Više nećete biti vreća za udaranje ili otirač drugima koji su gazili preko vas.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori