Evo na kojim će poljima "zvezde biti na vašoj strani" 2018. godine. Iskoristite to na najbolji način, neka ovo bude vaša godina!

Novogodišnje odluke su sjajan koncept. U teoriji, nateraju vas da malo "pretresete" svoju životnu situaciju, ne biste li videli gde ima mesta za napredak. Ali u praksi... mogu da budu i izvor stresa. Prvo, dok smislite šta biste želeli da promenite kod sebe u godini koja dolazi... a onda tek kreće "mučenje"... da se naterate da to zaista i izvedete.

Ali, evo, da vam malo olakšamo... Stiže mali "vodič", direktno od Univerzuma. Šalu na stranu, astrolozi kažu da uspeh u nameri da svoju novogodišnju odluku sprovedete u delo najviše zavisi od toga u kom se polju, za vaš znak konkretno, nalazi Saturn, "planeta odluka, odlučnosti i namera".

Možete, naravno, da donesete novogodišnju odluku kakvu vam drago, ali, za ove konkretno je, u zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka, najveća verovatnoća da ćete uspeti da ih sprovedete u delo.

OVAN

Odluka: Unapređenje ili promena posla

Ova godina za vas će biti godina karijere. Tražite posao za koji ćete moći da kažete (iskreno) da ga volite, i - dobićete ga. Ali, moraćete malo da se potrudite prvo. Dakle, počnite da koristite svoju "mrežu" poznanika i prijatelja, raspitujte se i redovno pratite konkurse. Bićete iznenađeni kuda će vas to odvesti.

BIK

Odluka: Naučiti novu veštinu

Saturn je ove godine za vaš znak u sektoru koji predstavlja obrazovanje. Naravno, možete da počnete da sprovodite u delo onaj plan o učenju novog jezika, završavanju fakulteta i konačnom uzimanju te diplome, ali možete da probate i nešto sasvim drugačije, kurs joge, ili časove gitare recimo. Ovo važi i za putovanja, pa ako ste oduvek maštali o tom putu na Puket... ove godine imate prilične šanse da to i izvedete.

BLIZANCI

Odluka: Iskoristiti novac tako da vas zbliži sa onima koje volite

Ova godina će vam proteći u različitim dogovorima koji će biti višestruko korisni. Bilo da je u pitanju dogovor sa prijateljima o zajedničkom organizovanju letovanja, ili onaj sa osobom koju volite o štednji za kola koja su vam neophodna, zbližiće vas sa ljudima do kojih vam je stalo. Ove godine, neka vaši finansijski planovi budu usmereni ka tome.

RAK

Odluka: Osnažiti veze

Godina pred nama za vas će biti godina u kojoj će se sve "vrteti" oko osobe sa kojom zaista želite da budete. Ako niste u vezi, počećete da se "otvarate" za mogućnost da u vaš život uđe neko ko je vas je stvarno vredan. A ako ste zauzeti, radićete na tome da od veze u kojoj ste "napravite" vezu vaših snova. Ako se stvari ne budu razvijale kako ste zamislili, imaćete snage da "presečete" jer - više nećete imati vremena za partera kojem niste na prvom mestu, na isti način na koji je ta osoba vama prioritet.

LAV

Odluka: Zdravlje na prvom mestu

Saturn je ove godine u kući koja predstavlja zdravlje, tako da bi ove godine trebalo da se potrudite da budete "najbolja verzija sebe". Iskoristite sve prilike koje vam se ukažu da vežbate, da živite zdravo i uradite nešto dobro za sebe. Počnite da se hranite zdravije, tako da telu pružite sve što mu je neophodno. I ne zaboravite tokom tog procesa svoje mentalno zdravlje: obavezno nađite način da se efikasno oslobodite stresa.

DEVICA

Odluka: Novi hobi

Vreme je da nađete nešto čemu ćete se posvetiti van posla, i da zaista počnete time da se bavite. Izvadite stare četkice i boje, glinu, fotoaparat od kojeg se nekad niste razdvajali, krojačke makaze... Šta god da je ono što vas čini srećnim. To će vam ove godine biti izvor neslućenog zadovoljstva.

VAGA

Odluka: Obnavljanje porodičnih veza

Saturn je ove godine u četvrtoj kući, kući doma i porodice, i sve što ćete želeti biće da na jednom mestu okupite one koje volite, i da svoj dom učinite što prijatnijim. Nađite vremena da pretresete ormare, poklonite u dobrotvorne svrhe stvari koje više ne koristite, a onda... nadjite način da prostor u kojem boravite "obojite" sobom. Ako živite daleko od porodice, isplanirajte godišnji odmor tako da ga posvetite članovima svoje porodice, ako sa nekim niste u kontaktu godinama, nađite načina da rešite sve nesuglasice, tako da se ponovo zbližite.

ŠKORPIJA

Odluka: Pišite dnevnik

Ova godina za vas će biti godina upoznavanja - samih sebe. Počnite da zapisujete svoje snove, ili... počnite da pišete tu priču koja vam se već godinama "odvija" negde u pozadini. Ova godina, biće godina u kojoj ćete konačno početi da učite sve ono što ste oduvek želeli da naučite samo nikako niste stizali tome da se posvetite.

STRELAC

Odluka: Plaćajte svoje dugove

Saturn je u vašoj kući finansija, i ove godine konačno ćete imati kontrolu nad novcem. Uspećete da se izvučete iz svih minusa, da pokrijete sve troškove, čak i da uštedite nešto novca. Možda ćete se čak baciti i u potragu za boljim, bolje plaćenim poslom. Na kraju krajeva, ti računi neće se platiti sami - vi ćete ih platiti. Lakše nego ikada ranije.

JARAC

Odluka: Budite sami sebi na prvom mestu

Ova godina biće godina koju ćete posvetiti sebi. Naravno, svi mi to želimo, ali vi ćete u tome i uspeti. Prepoznajte svoje potrebe, i naučite da sebi budete najvažniji. Kad u tome uspete, sve ostalo će doći na svoje mesto samo po sebi.

VODOLIJA

Odluka: Nađite vremena da se "isključite"

Iskoristite ovu godinu da vreme posvetite sebi. U kući odvojite jedan kutak, napravite od njega svoje utočište, mesto na kojem brige nestaju, a stres popušta. Ove godine, odmor isplanirajte tako da se potpuno "isključite", bez mejlova, bez telefona, samo - uživanje u životu.

RIBE

Odluka: Nova prijateljstva

Ova godina za vas će biti godina prijateljstava. Promislite dobro o tome ko su vam pravi prijatelji, a ko se uvek "izmakao" kad vam je bio potreban. Posvetite se onima koji vide i razumeju kakvi ste zaista, onima pred kojima nema potrebe za maskama i "fasadom". Samo takvi ljudi zaslužuju da ih smatrate prijateljima. I da im budete prijatelj.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori