I zašto morate da ga iskoristite na najbolji mogući način...

Novogodišnje veče skoro uvek ima lošu reputaciju i koliko god svi čekali da se završi stara i počne nova godina, 31. decembra je okarakterisan uglavnom kao "običan dan" i zašto da se baš tad potrudite da vam bude najluđi u godini. Ako bolje razmislite, šampanjac (zapravo mnogo šampanjca), žurka koja traje sve do jutra i ludo raspoloženje uopšte ne zvuče loše zar ne? Zato vam dajemo još 4. dobrih razloga zašto je 31. decmbar zapravo sjajan dan ili veče.

Možete da nosite najluđe stajlinge

Šljokice, biseri, šarene kombinacije, lude frizure...apsolutno je sve dozvoljeno i niko vas neće gledati čudno ako ste stavili krunu na glavu ili naočare na oči tačno u ponoć. Zato izaberite najluđu kombinaciju koju čuvate tokom cele godine i ponosno je ubucite, jer sledeća prilika će možda biti tek za maskenbal.

Najbolje vreme za novi početak

Loša godina prolazi? Pa ima li boljeg razloga da se zaista obradujete 31, decembru, jer je to poslednji dan koji vas deli od novog i lepšeg početka. Razbijte stereotipe i zaista učinite nešto novo, lepše, bolje za sebe od 1. januara nove godine.

Hteli ili ne hteli da priznate - uzbudljivo je

Možete da volite ili ne volite doček, ali morate da priznate da je bar malo uzbudljivo čekati ponoć, ako ni zbog čega drugo onda da bi zamislili želju ili zagrlili voljenu osobu u ponoć. Jednostavno se razlikuje od prethodnih izlaska i večeri, jer nemate baš svake subote priliku opravdanje zašto ste uradili nešto ludo i zašto ste mu prišli i poljubili ga baš kad je otkucalo 00:00h. 

Imate opravdanje zašto ste se napili

Ne kažemo da treba nekome da se pravdate zašto ste popili ili mešali pića, ali svakako će svima dovoljan razlog biti - doček Nove godine! I jutarnji mamurluk će vam biti lakši jer znate i sami da je totalno u redu ispratiti staru godinu u najboljem raspoloženju i uz omiljeno piće. 

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori