Stručnajci za vezu garantuju da su velike šanse da promenite svoje ljubavno stanje, ako samo primenite sledeće savete.

Svi znamo da SINGLE status nije nimalo loš i da svakom prijaju ti trenuci samoće, sve dok ne naiđe onaj zbog kojeg će vam leptirići ponovo proraditi. Međutim, ako vam je više dosta samoće i izigravanja Bridžit Džons i ne želite da čekate sreću, već da je same uhvatite, predlažemo da primenite sledeća 4 saveta koji će vam garantovano promeniti SOLO status. Spremite se, krećemo...

1. Suočite se s ključnim problemima

Ako očajavate što još niste upoznale pravog muškarca, pozabavite se temama koje obično stoje u pozadini. Pod tim mislimo na sigurnost u sebe i sposobnost prihvaćanja drugih onakvima kakvi jesu. Pronađite način da podignete samopouzdanje. Za početak, prihvatite sebe.

2. Ugušite pesimizam

Nemojte sebi dopustiti da se izgubite u negativnim mislima i samosažalijevanju. To vas vodi u očajnički tango - tražite životnog partnera u svakom frajeru kog upoznate i fokusirate se na to koliko se uklapa u vaš ideal. Izađite iz okvira. Dajte priliku nekome ko se i ne uklapa savršeno u vaš svet.

3. Uplovite u optimizam

Iako se ponekad čini teško, moguće je sačuvati vedre misli. Optimizam se uči, kažu stručnjaci, pa ako vam teško ide, potrudite se više. Predlažemo jednostavne korake poput pronalaska hobija, nekih kreativnih aktivnosti ili bilo čega drugoga. Krenite u teretanu ili na fitnes, osećaćete se bolje, imaćete više energije i bićete srećnije. Zapamtite da ništa nije više seksi od pozitivne energije.

4. Izađite u grad!

Družite se s veselim ljudima, prihvatite sve pozive za partyje, izlaske, kafe, rekreacije... Ma šta god podrazumeva dobar provod. Budite otvorene prema novim mogućnostima i, što je najvažnije, opustite se! Naučite da se zabavljate, a ostalo će doći samo.

zadovoljna.rs

Komentari

Share on Myspace

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori